LoL2(ili ne)eto evo dokaz za sve one koji se boje da im komp neće izdržat 7-icu,a mene su tretirali ko boga jer sam stavio 7-icu na ovaj laptop-LOLOLOLOLOLOL
skidam kapu tom Hakeru
E ovo da nisam vidio nebi vjerovao. Još mogu zamislit instalaciju,ali kako se to ponaša u radu,baš me zanima.
e sad me zanima dali je u tom "natjecanju" bilo kakvih pravila?
npr. jesu li smjeli stavljati skracene (tzv-gaming edition) win sa podosta ugasenih procesa jer kakve ti koristi ako ti win 7 izgleda ko win95?!?!?!
a jbte, meni je vrtilo skroz šugavo, a on je nabia na taj eniac...
svaka čast, sigurno je ugasio procese, u tome i jest cilj da je on uspio nagurat, običan korisnik teško bi uspio
ali baza mi je ocjena od Windows sedmice: 1
hhh
šteta što ne može manje, jer ova konfiguracija niti jedinicu ne zaslužuje
bilo bi dobro da snimi video, da vidimo kako se kreće...
Šta je frajer digo cmd od 7ice? xD
ROFL!
Predobro, svaka mu čast, a ja bi se bojao staviti XP na njega a ne još 7-icu.
dobro windows 7 je negdje ko xp po resursim bbeš me zanima dali bi vista radila
ma qurac je ka xp, meni je cilo vrimeprocesor bia n 80-100%, a ni ram nije bia bolji...
išla je i vista na pentium 2... čak je neki njemac na 200 mhz pentium 2 instalira vistu ako se ne varan...
bi čmar !!!! brže bi ja guro kamion sa dva prsta nego to sranje vistu !!!
ma qurac je ka xp, meni je cilo vrimeprocesor bia n 80-100%, a ni ram nije bia bolji...
ma LOL samo to...
Jbga svi imate taaaaako slabe konfiguracije da ne mozete OS instalirati ali uspijete nekim cudom na max pokrenuti Crysis i slicne stvari (Makicu ovaj drugi dio se ne odnosi na tebe)...
Ja sam GTA4 uspjeo nagurati na 1GB rama sa 2GHz jednojezgrenim procesorom ali ovome za Windows 7 stvarno svaka čast!
Šta mu to vrijedi kada mu sve šteka u windowsima, od pregledavanja slika, otvaranja prozora, na video nebi ni smjeo pomisliti.
Šta mu to vrijedi kada mu sve šteka u windowsima, od pregledavanja slika, otvaranja prozora, na video nebi ni smjeo pomisliti.
Ma nije bitno sto šteka važno je da je uspjeo
Ja nisam mogao XP instalirat na Celerona 500MHz, voodoo 3 2000 i 128MB ram-a(ili manje, nesjećam se).
pogledajte ovu najgornju konfiguraciju pod "MOJ PC", e na toj konfi ja imam sedmicu, i radi mi j****o loše!!! spora je..užas, imam 1GB rama, a u idelu mi trosi 80%, a CPU 50%, pa kako onda on uspije nagurat to na 98mb RAMA, ako tih 98 MB RAMA nije ni 15% mojeg rama! KAKO?????
BTW...mozda zaboravljate na jedan programcic od adobea...PHOTOSHOP!!
Ja sam GTA4 uspjeo nagurati na 1GB rama sa 2GHz jednojezgrenim procesorom ali ovome za Windows 7 stvarno svaka čast!
Kako si to uspio? Ajde objasni malo i pokoji dokaz bi dobro dosao...
a koja grafa??
Kako si to uspio? Ajde objasni malo i pokoji dokaz bi dobro dosao...
Za dokaz imam samo prijatelja koji mi je donio igru (komp mi nije bio u stanju napraviti uza igru još i screenshot!!!!!). isprva je krenilo odlicno za moje računalo a onda iduce pokretanje sam od automobila vidio samo točkove a od kuca samo prozore!!! Tada sam izbrisao igru!!
pogledajte ovu najgornju konfiguraciju pod "MOJ PC", e na toj konfi ja imam sedmicu, i radi mi j****o loše!!! spora je..užas, imam 1GB rama, a u idelu mi trosi 80%, a CPU 50%, pa kako onda on uspije nagurat to na 98mb RAMA, ako tih 98 MB RAMA nije ni 15% mojeg rama! KAKO?????
BTW...mozda zaboravljate na jedan programcic od adobea...PHOTOSHOP!!
Koliko ti grafička ima ram-a? Ako ima 128MB onda je ona kriva, ja sam na integrirki disableao hyper memory(uzima nešto memorije od ram-a) i imala je samo svojih 128MB, e sve se vuklo da boli glava, čim dodam 512MB sistemske memorije sve radi brzo sa aerom uključenim, na hd3300 128MB svoje+ 512MB sistemske memorije.
a koja grafa??
Nvidia 6200, 256MB rama
Sada si idem urediti "moje računalo"
Vaaaaaauuuu.Čovijek je uspio instalirat Winse 7 na PII procesor.I što je tu novoga?
Stvarno ne kužim u čemu je tu fora i zašto se diže tolika prašina.Zar je takav problem instalirat wins 7 i isključit neke procese?
Pa za takve stvari ne treba biti haker da bi to napravio.To može svak ko ima prastaru kantu i zna instalirat winse,te kasnije isključit par procesa u Task Manageru.
Iskreno nevidim smisao instalacije kad ta konfa nije sposobna da pošteno digne OS,a kamoli da radi sa njime.
pa to je napravio samo radi vijesti, cisto sumnjam da taj pc koristi svakodnevno.
nebi baš reko da su to neki hakeri
nebi baš reko da su to neki hakeri
Da bi to napravio uopce nemoraš biti hacker nego samo dobar administrator.