E ovako htjeo bi formatirati disk.kao sto sam vec rekao cd rom me neradi(pokuso sam ga vec ocistit sa onim cd cistace ali nece)pa ako znate di mogu botati disketu da imam i drivere..........
E ovako htjeo bi formatirati disk.kao sto sam vec rekao cd rom me neradi(pokuso sam ga vec ocistit sa onim cd cistace ali nece)pa ako znate di mogu botati disketu da imam i drivere..........
Ja tebe niš ne kužim... što ti zapravo želiš napraviti?
ako misliš formatirat C:, bez dvd rom-a nemreš instalirati OS....
...kakve ti drivere spominjes??
htjeo bi formatirati disk sa disketom jer mi cd rom neradi,a volio bi da nemoram kasnije se jebavati s hardverima......jel negdje ima da odmah pri instalaciji dobijes hardvere?(stariji je laptop pa mi se neisplati stavljati novi cd rom)
Pa pod first boot device stavis disketu
Core2Duo2 niti je ga ništ ne razmem.Ko zna kaj on oće.
Zvonimir daj ak neznaš hrvatski napiši na engleskom svoje pitanje.
Core2Duo2 ti je dobro rekel ak formatiraš disk sa diskete imaš laptop bez OS-a sa kojim nebreš ništ delati,jedino ak misliš prek neke diskete nasnimati DOS, i to onaj prije 10 godina.
I daj mi reći kak misliš dobiti kod instalaciji "hardvere"?!
Mozes. Ubaci disketu --> Desni klik na nju --> Format --> Make bootable diskette(tako nekako se zove).
Onda restartas i u BIOS-u namjestis First Boot Device na Floppy i on ce boot-ati tu disketu. Onda u command promptu upisi FDISK i tamo mozes formatirati diskove.
btw, mozes instalirati XP preko USB sticka. Potrazi na netu tutoriale o ovakvoj instalaciji.