Dual boot

poruka: 4
|
čitano: 1.424
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dual boot

znam da ce vecini vas biti smijesno sljedece pitanje, ali zanima me kako da napravim dual boot tj. da imam xp i vistu na jednom kompu, bio sam na visti ali zbog nedostatka drivera za zvucnu karticu vratio sam se na xp da bi mi zvucnici radili dobro, pa me zanima sta trebam uraditi da napravim dual boot

Intel Pentium D 925 2x3.00GHz Pov9600GT EXO edition HDD WD160GB+WD500GB 1,5GB DDRII 667MHz Logitech mx518 Logitech x-530

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dual boot

trebaš imati dvije particije, a još bolje ako imaš 3. onda na jedoj bude xp, na jednoj vista, a na jednoj svi dokumenti, slike pjesme itd

kad staviš dvd od viste pokreneš instalaciju i kad trebaš odabrati na kojoj particiji želiš vistu, samo odabereš onu na kojoj nije xp. to je sva muka. i onda čekaš da završi instalacija. onda kad pališ komp pokazat će se izbor windowsa i ti odabereš u koji želiš ući. ako nakon 30 sek ništa ne odabereš vista će se podići. to možeš promijeniti. ja imam dual boot xp i 7 i vrijeme izbora mi je 3 sekunde, a glavni mi je xp. i ako za 3 sek ne odaberem 7 diže se xp

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
16 godina
neaktivan
Dual boot
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 22:05 (Magger).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dual boot

svaki windows na jednu parciju i prilikom paljenja kompa imaš izbor windowsa

kratko i jasno

windows valda znaš instalirat

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice