Driveri za maticnu i graficku

poruka: 12
|
čitano: 3.288
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc Hitno!!
pitanje

Ovo mi je stvarno hitno! Moze li mi netko dati link stranice da skinem drivere za maticnu i graficku. Stavio sam Windows 7 pa neznam koje drivere da skinem. Nemojte mi molim vas govoriti da si nadem na stranicama jer stvarno nemam pojma.!

maticnu koju imam je: Naziv matične ploče :Asus P5KPL-VM

graficka koju imam je:Opis uređaja :ATI Radeon HD 3600 Series 512 mb

Molim vas da ako netko zna tocno link da mi da posto imam Windows 7 pa mislim da mi trbaju kao driveri za to ali za vistu.

Hitno je stvarno

puno hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc Hitno!!

Ukucam ti ja u google >>Asus P5KPL-VM<< i nadopišem  >>drivers<< i VOILA.

Molim vas da ako netko zna tocno link da mi da posto imam Windows 7 pa mislim da mi trbaju kao driveri za to ali za vistu.

???????? Jok kontam?

17 godina
Pomoc Hitno!!

Kako si tako lijen? Znaci sada bi mi tebi trebali naci drivere, da ih ti samo snimis?

A zasto si uopce stavio win7 ako neznas sam naci driver?

Kako mi neki ljudi nisu jasni...

www.asus.com

www.ati.com

To su ti dvije stranice od maticne i graficke i tu imas drivere.

Uostalom, ides na device manager, i update driver, tamo di ga nema i zadas da trazi na netu. meni je na visti sve tako uspio pronaci.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene stvarno zanima kud vam se zuri i sto ce vam to sranje od bete na racunalu? Ako ti je hitno imas Google, a on cini cuda. :)

17 godina
neaktivan
Pomoc Hitno!!

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5KPL-VM       MATIČNA

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32                         GRAFIČKA

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Baotica kaže...

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5KPL-VM       MATIČNA

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32                         GRAFIČKA

thnx. ali kad idem skinut drivere za maticnu pise da odaberem koji os imam. znaci da stavim kao da imam vistu ? jer kad idem za vistu ne nade nista? sta da stavim drivere za xp onda?
17 godina
neaktivan
Pomoc Hitno!!

Odaberi vistu u padajućem izborniku i klikni search.Driveri za matičnu su ti u sekciji chipset.Pisat će ti verzija, najgornja je najnovija, a download link ti je global.

Ali nemoj instalirati drivere za chipset ako nemaš nekih problema sa hardwareom, tipa da ti nešto ne radi, ili da se kolje sa nečim drugim.Windowsi imaju većinu drajvera za čipsete kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 13:17 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Baotica kaže...

Odaberi vistu u padajućem izborniku i klikni search.Driveri za matičnu su ti u sekciji chipset.Pisat će ti verzija, najgornja je najnovija, a download link ti je global.

Ali nemoj instalirati drivere za chipset ako nemaš nekih problema sa hardwareom, tipa da ti nešto ne radi, ili da se kolje sa nečim drugim.Windowsi imaju većinu drajvera za čipsete kako treba.

znaci da uopce ne instačiravam drivere za maticnu?
17 godina
neaktivan
Pomoc Hitno!!

nemoj ako ti sve radi kako spada, znači ako si instalirao sve ostale drivere, i poslije toga nemaš nikakve upitnike u device manageru, konflikte ili slično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

evo htio bih se zahvaliti svima koji su mi pomogli. uspjesno sam instalirao windows 7-icu i preporucio bi je svakome. sve normalno radi,sve igre rade i duplo je brza i sigurnija od viste i xp-a.

pozdrav svima

16 godina
neaktivan
autorov komentar

samo da vas jos pitam dali se moze staviti Directx 10 na Windows 7? i sta da skinem kao za vistu series pack 1? jer za windows 7 nema posebno directx 10. zna netko dal moze i koji?

17 godina
neaktivan
Pomoc Hitno!!

Dx bi se sam trebao instalirati,a w7 je jos u beti tako da nema nikakvog service packaNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice