Što očekujete od browser igre?

poruka: 38
|
čitano: 6.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Što očekujete od browser igre?
Ovo što si rekao za mobilnu domenu, baš na to sam i ja mislio, dakle neke osnovne radnje, napisao sam iznad koje bi to bile u slučaju eRepublika. A, sad, za aplikaciju, to je OK, super
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ovo što si rekao za mobilnu domenu, baš na to sam i ja mislio, dakle neke osnovne radnje, napisao sam iznad koje bi to bile u slučaju eRepublika. A, sad, za aplikaciju, to je OK, super

Aplikacije bi recimo donosile one manje osnovne, vise dodatne stvari... bile bi kreirane za android, iphone (ipad) i razlicite mobilne aplikacije... normalno to bi bilo dodatno i ne bi bilo besplatno nego neka simbolicna naknada od 5 do 10 kuna... mislim da nije previse...

In Control
16 godina
protjeran
Top Bugovac kaže...

igrao sam gladiatus na s3 i dosadilo mi je zzato sto sam bio 1. u arenama uvjek bio naj na aukciji u svojem lvlu i vise sto se tice arene...ako kome treba acc neka  se javi...

p.s

ovo je h_rca777 samo što mi je netko hackiro acc :S

sry na off topic :/

Šta druge boli briga što ti netko hakirao acc. Sorry na off-topicu!!!

VB 2008 Programer -- http://racunala-hakiranje.site88.net/forum/index.php
16 godina

Evo preporučio bih jednu sa Facebooka. Zove se Wild Ones i na foru je wormsa samo sa jednim likom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada bi trebala izaći ta nova browser igra te koja je tematika igre(ako smijemo znati) :D

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad će ta tvoja igra bit gotova?

(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Negdje od prosinca do sjecnja...

nismo jos nacisto s datumima... u studenom (pocetkom) pocinje beta faza ako bude kako treba...
In Control
15 godina
BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice