Evo posto sam od ovih dana u tom poslu... sto ocekujete od browser igre? sto bi vas zanimalo? sto zelite vidjeti u jednoj browser igrici koja bi po vama bila dobra?
Nadam se da nisam u pogresnoj temi... :)
Evo posto sam od ovih dana u tom poslu... sto ocekujete od browser igre? sto bi vas zanimalo? sto zelite vidjeti u jednoj browser igrici koja bi po vama bila dobra?
Nadam se da nisam u pogresnoj temi... :)
Sto se mene tice ja sam bio extra zadovoljan Ikariamom ali sam presto igrati,sve samo ne Ogame to je no liferska igra
Da izgleda kao Quake Live ili bolje.
A recimo kada bi tako izgledao samo dio igre u kojem se bori?
Ne boj se :) bit ce inventivna... ali me zanima sto i korisnici misle...
Ma sve su igre iste odi pa dodaj nešto inovativno i neku interakciju
Ne boj se :) bit ce inventivna... ali me zanima sto i korisnici misle...
Pa navedi neku od popularnih browser igara, vecinu ovih popularnih sam igrao. Pa ti onda mogu nabrajati nedostatke u svakoj :D
Evo največi problem je kopiranje jedan je vidio da ovi imaju klanove mi čemo saveze (što je isto) onda nema NIKAKVE interakcije napadni i deri nema slaganja taktike nema NIKAKVE animacije ničega zanmljivoga dodaj neku priću a ne samo levele ja bi bio zadovoljan sa ovime
-interakcija
-grafika u 3D
- više skilova moči ili nečega drugoga
- ne samo level cap nego prića koja se završava nakon nekoliko levela
- taktika
-orginalnost
I to je to ja to očekujem od browser igre a niti jedna nije ponudila
Evo največi problem je kopiranje jedan je vidio da ovi imaju klanove mi čemo saveze (što je isto) onda nema NIKAKVE interakcije napadni i deri nema slaganja taktike nema NIKAKVE animacije ničega zanmljivoga dodaj neku priću a ne samo levele ja bi bio zadovoljan sa ovime
-interakcija
-grafika u 3D
- više skilova moči ili nečega drugoga
- ne samo level cap nego prića koja se završava nakon nekoliko levela
- taktika
-orginalnost
I to je to ja to očekujem od browser igre a niti jedna nije ponudila
Ovo boldano ti ima tribalwars, ogame, travian, ikariam, utopia...
3D grafika je nepotrebna, pa neces oblivion vrtiti u browseru, a potrebni su i veliki resursi za izradu takve igre. Level cap i prica, hmmm. Mozda u igrama kao bitefight, ali ne vidim kako bi pricu uklopio u ikariam ili travian recimo.
Sto se tice natuknica o igri ne smijem, cisto iz sigurnosnih razloga... recimo da ima 108 stranica koje se odnose na igru (skillovi i sve ostalo... igra ce imati pricu i questove), jos 100injak za mehanike igre... sljedece je programerska rješenja kada zaposlim 12 programera...
Mislim da mozete shvatiti zasto pokusavam ostati tajan bar jos par mjeseci...
Cisto hocu pitati sto ocekujete, sto bi ste voljeli vidjeti u browser igrici, kako razmisljate i slicno... Ono u globali...
igrao sam gladiatus na s3 i dosadilo mi je zzato sto sam bio 1. u arenama uvjek bio naj na aukciji u svojem lvlu i vise sto se tice arene...ako kome treba acc neka se javi...
p.s
ovo je h_rca777 samo što mi je netko hackiro acc :S
sry na off topic :/
To je planirano uz razvoj samostalnih aplikacija za iphone i android koji bi se prodavali po simbolicnim cijenama od 0.99$
Ajde recimo da je neka kombinacija erepa + ogame...
Javi se kad budeš imao demo pa ću ti onda reći što valje ili ne valja.
Ovako bez ikakvih detalja ti ne mogu puno pomoći...
Javi se kad budeš imao demo pa ću ti onda reći što valje ili ne valja.
Ovako bez ikakvih detalja ti ne mogu puno pomoći...
Mene opcenito zanima... Ne specificno...
Jao Ogame je u kombinaciji nije dobro nikako
To je planirano uz razvoj samostalnih aplikacija za iphone i android koji bi se prodavali po simbolicnim cijenama od 0.99$
Ajde recimo da je neka kombinacija erepa + ogame...
Mislio sam na stranicu m.browserigra.domena, tako da joj se može pristupiti sa svih mobitela, kao što je moj W995 naprimjer.
Ja bi volio browser igru koja je tako koncipirana da nema potrebe cjelodnevnim igranjem. Da netko tko nema puno vremena za igru moze biti ravnopravan nekom klincu sa iphoneom.
Recimo da ima ogranicen broj radnji koje se mogu izvrsiti u jednom danu.
Pretpostavljam da takav sustav nije u interesu tvorcima igara jer oni vjerojatno zele da djeca cim vise klikcu po tome, ali posten sustav bi sigurno osigurao vecu bazu vjernih igraca.
Ja bi volio browser igru koja je tako koncipirana da nema potrebe cjelodnevnim igranjem. Da netko tko nema puno vremena za igru moze biti ravnopravan nekom klincu sa iphoneom.
Pretpostavljam da takav sustav nije u interesu tvorcima igara jer oni vjerojatno zele da djeca cim vise klikcu po tome, ali posten sustav bi sigurno osigurao vecu bazu vjernih igraca.
Da, takav je recimo i Erepublik, možeš biti dvoklikaš, deset minuta na dan, a možeš i biti aktivan skoro cijeli dan. To je fer, a ne npr. Travian da moraš visit skoro cijeli dan na njemu.
ja bih volio neku browser strategiju tipa Red Alert ili Starcraft
Hm.. nešto tipa Erepublik ali sa više detalja i animacija, te sa razrađenijom trgovinom i inventarom.
Koncept igre u kojoj je dovoljno jednom dnevno poklikati sve što treba ili pak biti u njoj 2,3 sata je super
Da, takav je recimo i Erepublik, možeš biti dvoklikaš, deset minuta na dan, a možeš i biti aktivan skoro cijeli dan. To je fer, a ne npr. Travian da moraš visit skoro cijeli dan na njemu.
Što se tiče erepa on nije takav... sve u erepu mozes obaviti za 2 minute... i onda visiti na ircu ili pak citati novine cijeli dan (kojih je i onako 90% cisti spam i ponavljanje...)... cak sada vise ne mozes ni toliko zaraditi na MM-u, a sto se tice erx burze... boze dragi koja je to ponzi shema... to ce se samo jednom urusiti kada veliki igraci pocnu vaditi tisuce i tisuce svojih "zaradjenih" golda...
Pa recimo da ce ovo biti igra u kojoj ces moci napraviti sve za 10 minuta (ono najosnovnije), a sve ono vise od osnovnog morat ces se zadrzati neko vrijeme...
i da... za mobilnu domenu I MISLIO SAM NA TO... ali to bi bilo samo ono najosnovnije jer neke stvari jednostavno ne mogu se izvrsavati na mob-u bez aplikacije...
ja bih volio neku browser strategiju tipa Red Alert ili Starcraft
U takvoj bi morao biti cijeli dan... :) svaki dan...
Fora je u tome, da me ne privlače browser igre u kojima imam vremensko određivanje za izgradnju nečega i slične šeme. Radije real time akcija.
... Level cap i prica, hmmm. Mozda u igrama kao bitefight, ali ne vidim kako bi pricu uklopio u ikariam ili travian recimo.
Nisam baš neki teži gejmer, ali priča i multiplayer nekako baš i ne idu skupa, ili mi se samo čini? Mislim - jedna je stvar smisliti podlogu (to čak i Travian ima), ali potpuno druga koliko ta podloga ima utjecaja na samu igru (a meni se čini da nema).
Hehe, mislim da bi svi ljudi koji se samo žele povremeno zabaviti željeli nešto tako neobavezno. Međutim, bojim se da nema zarade u tome. Povremeni igrači ne ostavljaju lovu (barem ne veliku) za povremenu zabavu, tako da bez mehanizma koji od igrača traži ulog veće količine vremena ne postoji niti mehanizam koji bi igrača tjerao da uplaćuje novac. U principu, poanta je da top igraču lova zapravo štedi i oslobađa vrijeme. Isto vrijedi i za lošeg igrača koji želi nešto napraviti. Ali ne možeš izvući lovu od nekoga kome cijela stvar nije pretjerano bitna - i zato se moraš osigurati da igračima bude bitna.
Hehe, mislim da bi svi ljudi koji se samo žele povremeno zabaviti željeli nešto tako neobavezno. Međutim, bojim se da nema zarade u tome. Povremeni igrači ne ostavljaju lovu (barem ne veliku) za povremenu zabavu, tako da bez mehanizma koji od igrača traži ulog veće količine vremena ne postoji niti mehanizam koji bi igrača tjerao da uplaćuje novac. U principu, poanta je da top igraču lova zapravo štedi i oslobađa vrijeme. Isto vrijedi i za lošeg igrača koji želi nešto napraviti. Ali ne možeš izvući lovu od nekoga kome cijela stvar nije pretjerano bitna - i zato se moraš osigurati da igračima bude bitna.
To je istina... ali recimo da ovu igru ne bi bazirao kao sto vecina browser igrica bazira, na povecanju snage i slicno, i pogotovo nece biti skupo kao sto je skupo u erepu... baziram se na micro transakcije od 1 - 2 -3 eura, ponajvise preko sms-ova u 40ak zemalja (vec pokrenut slijed registriranja....)
Fora je u tome, da me ne privlače browser igre u kojima imam vremensko određivanje za izgradnju nečega i slične šeme. Radije real time akcija.
Pa ovdje toga ne bi ni bilo... a u borbi si recimo dok ne pogines, dok te netko ne ubije, health pakova nema... znaci skill i sreca...