Što očekujete od browser igre?

poruka: 38
|
čitano: 6.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo posto sam od ovih dana u tom poslu... sto ocekujete od browser igre? sto bi vas zanimalo? sto zelite vidjeti u jednoj browser igrici koja bi po vama bila dobra?

Nadam se da nisam u pogresnoj temi... :)

In Control
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto se mene tice ja sam bio extra zadovoljan Ikariamom ali sam presto igrati,sve samo ne Ogame to je no liferska igraSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što očekujete od browser igre?
Ma dobro... ali bas me zanima sto ljudi misle... kakva bi trebala biti i slicno, sto im nedostaje u nekim igrama, sto bi voljeli vidjeti...
In Control
17 godina
protjeran

Da izgleda kao Quake Live ili bolje.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 20:46 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

A recimo kada bi tako izgledao samo dio igre u kojem se bori?

In Control
16 godina
neaktivan
Mislim da ćeš morati biti inventivan što se tiče toga jer je internet pun igara na istu foru. Probao sam ih par i Ikariam mi je bio najbolji, ali sam odustao.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mislim da ćeš morati biti inventivan što se tiče toga jer je internet pun igara na istu foru. Probao sam ih par i Ikariam mi je bio najbolji, ali sam odustao.

Ne boj se :) bit ce inventivna... ali me zanima sto i korisnici misle...

In Control
16 godina
neaktivan
Ajde onda daj malo natuknica o igri. O čemu se radi, pa ćemo ti mi predlozit poboljšanja.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran

Ma sve su igre iste odi pa dodaj nešto inovativno i neku interakciju

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Šef kaže...

Ne boj se :) bit ce inventivna... ali me zanima sto i korisnici misle...

Pa navedi neku od popularnih browser igara, vecinu ovih popularnih sam igrao. Pa ti onda mogu nabrajati nedostatke u svakoj :D

15 godina
protjeran

Evo največi problem je kopiranje jedan je vidio da ovi imaju klanove mi čemo saveze (što je isto) onda nema NIKAKVE interakcije napadni i deri nema slaganja taktike nema NIKAKVE animacije ničega zanmljivoga dodaj neku priću a ne samo levele ja bi bio zadovoljan sa ovime

-interakcija

-grafika u 3D

- više skilova moči ili nečega drugoga

- ne samo level cap nego prića koja se završava nakon nekoliko levela

- taktika

-orginalnost

I to je to ja to očekujem od browser igre a niti jedna nije ponudila

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Evo največi problem je kopiranje jedan je vidio da ovi imaju klanove mi čemo saveze (što je isto) onda nema NIKAKVE interakcije napadni i deri nema slaganja taktike nema NIKAKVE animacije ničega zanmljivoga dodaj neku priću a ne samo levele ja bi bio zadovoljan sa ovime

-interakcija

-grafika u 3D

- više skilova moči ili nečega drugoga

- ne samo level cap nego prića koja se završava nakon nekoliko levela

- taktika

-orginalnost

I to je to ja to očekujem od browser igre a niti jedna nije ponudila

Ovo boldano ti ima tribalwars, ogame, travian, ikariam, utopia...

3D grafika je nepotrebna, pa neces oblivion vrtiti u browseru, a potrebni su i veliki resursi za izradu takve igre. Level cap i prica, hmmm. Mozda u igrama kao bitefight, ali ne vidim kako bi pricu uklopio u ikariam ili travian recimo.

17 godina
neaktivan

Sto se tice natuknica o igri ne smijem, cisto iz sigurnosnih razloga... recimo da ima 108 stranica koje se odnose na igru (skillovi i sve ostalo... igra ce imati pricu i questove), jos 100injak za mehanike igre... sljedece je programerska rješenja kada zaposlim 12 programera...

Mislim da mozete shvatiti zasto pokusavam ostati tajan bar jos par mjeseci...

Cisto hocu pitati sto ocekujete, sto bi ste voljeli vidjeti u browser igrici, kako razmisljate i slicno... Ono u globali...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:45 (EnlightenedPhoenix).
16 godina
neaktivan
Ma, dobro, ali da nam bar kažeš kakvog je tipa. Je li bliže igrama tipa Travian (gradnja sela) ili npr. Gladiatus, ili Erepublik (razvijanje lika i borba)? Pa ti mi damo par prijedloga što napravit, a što ne.
Evo što bih ja volio, bez obzira na tip igre: mobilnu verziju! Na nju staviš par funkcija, npr. na Erepubliku bi to bilo: rad, trening, ratovanje, čitanje novina, možda još neka sitnica.
15 godina

igrao sam gladiatus na s3 i dosadilo mi je zzato sto sam bio 1. u arenama uvjek bio naj na aukciji u svojem lvlu i vise sto se tice arene...ako kome treba acc neka  se javi...

p.s

ovo je h_rca777 samo što mi je netko hackiro acc :S

sry na off topic :/

Poznatiji kao h_rca777 (kojeg s hackirali)...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 11:41 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ma, dobro, ali da nam bar kažeš kakvog je tipa. Je li bliže igrama tipa Travian (gradnja sela) ili npr. Gladiatus, ili Erepublik (razvijanje lika i borba)? Pa ti mi damo par prijedloga što napravit, a što ne.
Evo što bih ja volio, bez obzira na tip igre: mobilnu verziju! Na nju staviš par funkcija, npr. na Erepubliku bi to bilo: rad, trening, ratovanje, čitanje novina, možda još neka sitnica.

To je planirano uz razvoj samostalnih aplikacija za iphone i android koji bi se prodavali po simbolicnim cijenama od 0.99$

Ajde recimo da je neka kombinacija erepa + ogame...

In Control
17 godina

Javi se kad budeš imao demo pa ću ti onda reći što valje ili ne valja.

Ovako bez ikakvih detalja ti ne mogu puno pomoći...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Javi se kad budeš imao demo pa ću ti onda reći što valje ili ne valja.

Ovako bez ikakvih detalja ti ne mogu puno pomoći...

Mene opcenito zanima... Ne specificno...

In Control
15 godina
neaktivan

Jao Ogame je u kombinaciji nije dobro nikakoSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

To je planirano uz razvoj samostalnih aplikacija za iphone i android koji bi se prodavali po simbolicnim cijenama od 0.99$

Ajde recimo da je neka kombinacija erepa + ogame...

Mislio sam na stranicu m.browserigra.domena, tako da joj se može pristupiti sa svih mobitela, kao što je moj W995 naprimjer.

17 godina
neaktivan

Ja bi volio browser igru koja je tako koncipirana da nema potrebe cjelodnevnim igranjem. Da netko tko nema puno vremena za igru moze biti ravnopravan nekom klincu sa iphoneom. 

Recimo da ima ogranicen broj radnji koje se mogu izvrsiti u jednom danu.

Pretpostavljam da takav sustav nije u interesu tvorcima igara jer oni vjerojatno zele da djeca cim vise klikcu po tome, ali posten sustav bi sigurno osigurao vecu bazu vjernih igraca. 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Glamdring kaže...

Ja bi volio browser igru koja je tako koncipirana da nema potrebe cjelodnevnim igranjem. Da netko tko nema puno vremena za igru moze biti ravnopravan nekom klincu sa iphoneom. 

Pretpostavljam da takav sustav nije u interesu tvorcima igara jer oni vjerojatno zele da djeca cim vise klikcu po tome, ali posten sustav bi sigurno osigurao vecu bazu vjernih igraca. 

Da, takav je recimo i Erepublik, možeš biti dvoklikaš, deset minuta na dan, a možeš i biti aktivan skoro cijeli dan. To je fer, a ne npr. Travian da moraš visit skoro cijeli dan na njemu.

16 godina

ja bih volio neku browser strategiju tipa Red Alert ili Starcraft

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm.. nešto tipa Erepublik ali sa više detalja i animacija, te sa razrađenijom trgovinom i inventarom.

Koncept igre u kojoj je dovoljno jednom dnevno poklikati sve što treba ili pak biti u njoj 2,3 sata je super Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Glamdring kaže...

Da, takav je recimo i Erepublik, možeš biti dvoklikaš, deset minuta na dan, a možeš i biti aktivan skoro cijeli dan. To je fer, a ne npr. Travian da moraš visit skoro cijeli dan na njemu.

Što se tiče erepa on nije takav... sve u erepu mozes obaviti za 2 minute... i onda visiti na ircu ili pak citati novine cijeli dan (kojih je i onako 90% cisti spam i ponavljanje...)... cak sada vise ne mozes ni toliko zaraditi na MM-u, a sto se tice erx burze... boze dragi koja je to ponzi shema... to ce se samo jednom urusiti kada veliki igraci pocnu vaditi tisuce i tisuce svojih "zaradjenih" golda...

Pa recimo da ce ovo biti igra u kojoj ces moci napraviti sve za 10 minuta (ono najosnovnije), a sve ono vise od osnovnog morat ces se zadrzati neko vrijeme...

i da... za mobilnu domenu I MISLIO SAM NA TO... ali to bi bilo samo ono najosnovnije jer neke stvari jednostavno ne mogu se izvrsavati na mob-u bez aplikacije...

In Control
17 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

ja bih volio neku browser strategiju tipa Red Alert ili Starcraft

U takvoj bi morao biti cijeli dan... :) svaki dan...

In Control
17 godina
protjeran
the_tux kaže...

Fora je u tome, da me ne privlače browser igre u kojima imam vremensko određivanje za izgradnju nečega i slične šeme. Radije real time akcija.

17 godina
rustweaver kaže...

...  Level cap i prica, hmmm. Mozda u igrama kao bitefight, ali ne vidim kako bi pricu uklopio u ikariam ili travian recimo.

Nisam baš neki teži gejmer, ali priča i multiplayer nekako baš i ne idu skupa, ili mi se samo čini? Mislim - jedna je stvar smisliti podlogu (to čak i Travian ima), ali potpuno druga koliko ta podloga ima utjecaja na samu igru (a meni se čini da nema).

Glamdring kaže...

Hehe, mislim da bi svi ljudi koji se samo žele povremeno zabaviti željeli nešto tako neobavezno. Međutim, bojim se da nema zarade u tome. Povremeni igrači ne ostavljaju lovu (barem ne veliku) za povremenu zabavu, tako da bez mehanizma koji od igrača traži ulog veće količine vremena ne postoji niti mehanizam koji bi igrača tjerao da uplaćuje novac. U principu, poanta je da top igraču lova zapravo štedi i oslobađa vrijeme. Isto vrijedi i za lošeg igrača koji želi nešto napraviti. Ali ne možeš izvući lovu od nekoga kome cijela stvar nije pretjerano bitna - i zato se moraš osigurati da igračima bude bitna.

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Hehe, mislim da bi svi ljudi koji se samo žele povremeno zabaviti željeli nešto tako neobavezno. Međutim, bojim se da nema zarade u tome. Povremeni igrači ne ostavljaju lovu (barem ne veliku) za povremenu zabavu, tako da bez mehanizma koji od igrača traži ulog veće količine vremena ne postoji niti mehanizam koji bi igrača tjerao da uplaćuje novac. U principu, poanta je da top igraču lova zapravo štedi i oslobađa vrijeme. Isto vrijedi i za lošeg igrača koji želi nešto napraviti. Ali ne možeš izvući lovu od nekoga kome cijela stvar nije pretjerano bitna - i zato se moraš osigurati da igračima bude bitna.

To je istina... ali recimo da ovu igru ne bi bazirao kao sto vecina browser igrica bazira, na povecanju snage i slicno, i pogotovo nece biti skupo kao sto je skupo u erepu... baziram se na micro transakcije od 1 - 2 -3 eura, ponajvise preko sms-ova u 40ak zemalja (vec pokrenut slijed registriranja....)

In Control
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
the_tux kaže...

Fora je u tome, da me ne privlače browser igre u kojima imam vremensko određivanje za izgradnju nečega i slične šeme. Radije real time akcija.

Pa ovdje toga ne bi ni bilo... a u borbi si recimo dok ne pogines, dok te netko ne ubije, health pakova nema... znaci skill i sreca...

In Control
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice