Andromeda je novootvorena, 17-ka postoji odavno.
btw. da malo ovda regrutam :)
Pozivam vas da dođete u moj savez (tag je .:OSA:. ), trenutno smo 9-ti na statistici i ima nas 15-ak.
Andromeda je novootvorena, 17-ka postoji odavno.
btw. da malo ovda regrutam :)
Pozivam vas da dođete u moj savez (tag je .:OSA:. ), trenutno smo 9-ti na statistici i ima nas 15-ak.

I'm in! MCR @ 1:235:6
Ode fax u pm....
top 10
Koji ti je nick?
btw: top5 ;)
NadrkanaSova

I'm in! MCR @ 1:235:6
Ode fax u pm....
pricaj mi
tješi se... dok su normalni ljudi prvu stvar ujutro provjerili svoje facebook notifikacije, ja bih vidio flotu ili rudnike ili kolonije, iako sam znao napamet u kakvom su stanju, ali trebala mi je jutarnja doza, i onda bi mi cijeli dan taj tab ostao otvoren i svako malo škicnio da vidim što ima novog :D Tako svi krenu.. misle pola sata i nakraju su online po 5,6 sati :) ali, nema veze, igra je zakon i i daleko mi je boje od svih onih traviana i erepublika i g*ovana 
Morao sam baciti komentar...
hahahahhahahah, po cemu se ti tvoji "normalni" ljudi razlikuju od tebe ili po cemu se ti "nenormalan" razlikujes od njih, ja bi rekao da nisi ni ti ni oni normalni...ko jos ide ujutro prvu stvar da uradi provjeri fejs...a da je normalan naravno....heheheheh...
poklanjam do jucer oko 2:00 top 10 acc (po obicnim,stat,floti i istrazivanju)
za Andromedu
upravo sam skuzio mi se vise ne da igrat, jos da nije ljeto pred vratima...mozda, ovako poklanjam
javite se tu ili preko pm
acc poklonjen kolegi s foruma
11.7.2011. nam dolazi novi uni sa standardnim karakteristikama.
na ogame.com.hr
Krenula Capella
Pozivam sve u savez Davalos Twin Sisters 
Nisam igrao ogame odavno pa sam se baš malo zaželio 
evo upravo sam se sad regao na Draco
Ima lli kakvih modova/skripti za ogame koje su trenutno popularne na našim serverima ?
Evo i mene nakon 2 godine...
Idem na Draco.
Nick mi je
AngelOfFire
1:60:6 ;)
Ima tko kakav savez, ono BugForum savez ili nešto? :P
Ima lli kakvih modova/skripti za ogame koje su trenutno popularne na našim serverima ?
Trenutno koje su ono i kao dozvoljene: infocompte i anti-game koji se install u Grease-monkey, google it ;)
Evo upravo se prijavio na Draco.Prvi put igram Ogame zna netko dobar tut?
Trenutno koje su ono i kao dozvoljene: infocompte i anti-game koji se install u Grease-monkey, google it ;)
Hvala, evo instalirao sam ih :)
vidim neke su se stvari promijenile, hm
što su to bodovi časti i kako utječu na plijen ?
usput ako je brzina igre x2 jeli se to odnosi na sve( gradnja, istraživanje, flota, resursi ) ili samo na gradnju i/ili istraživanje ?
Prije je bilo tko je više bio online bio je bliže ranku 1, a od kad su uveli onu materiju je tko ima više love bliže je ranku 1.
ps: nakon nekoliko dana,tjedana i možda mjeseci shvatit će te da neamate vremena i odustati, zato uštedite vrijeme i bježite od ove igre :)