OGame savez

poruka: 107
|
čitano: 21.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
OGame savez

hehe...nisam više kornjača, sada sam farmer, pa ću vidit dalje...glupo mi je biti kornjača {#}

nego pao sam sa metalom na 540 metala...pa ako bi neko imo viška da mi pošalje, barem malo nešto...{#}

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: OGame savez
DinPa_KoVel kaže...

hehe...nisam više kornjača, sada sam farmer, pa ću vidit dalje...glupo mi je biti kornjača {#}

nego pao sam sa metalom na 540 metala...pa ako bi neko imo viška da mi pošalje, barem malo nešto...{#}

Lool s takvim razmisljanjem u ovoj igri(i zvotu) nebus daleko, a za farmera 24/7 moras bit online ;)

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
OGame savez

hh...nije baš ugodno biti kornjača pa da ti puno igrača govori kako će te napast samo zato što si kornjača, i da imam šanse obranit se, oni će mi ipak oštetit moju obranu....

pa zato lje bolje bit farmer, vremena imam, imam samo 7 sati škole...to mi zapravo i nije puno jer mi se tada pune resursi, ostali resursi su na transporteru a kad se vratim krećem gradit... {#}

subotom nema škole {#}

ali mi sada fali metala..pa opet ponavljam ako ko ima, neka mi pošalje pokušat ću mu se nekako odužit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
OGame savez

Slušaj ovako, nemoj visiti cijeli dan na ogameu, ne isplati se trošiti život na to, igraj kao rudar ili kornjača i ulogiraj se ponekad, napravi nešto i pomalo.

Jer kada ti netko uništi flotu onda si totalno sheban, a dobro razvijen rudar izgradi veliku flotu u 1 dan.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

dajj igrajte erepublik, trebamo ljude, srbi ce nas izbrisati sa karte

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Omega_vu kaže...

dajj igrajte erepublik, trebamo ljude, srbi ce nas izbrisati sa karte

I to su sje*ali sa redizajnom, a srbi nam vracaju za ono kad smo mi njih izbrisali, kao i 90% balkana ;)

16 godina
neaktivan
OGame savez

Ma OGame je meni dobra igra, za ubit malo vremena...ali mi trenutno treba metala .. aaaaaaaaa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DinPa_KoVel kaže...

Ma OGame je meni dobra igra, za ubit malo vremena...ali mi trenutno treba metala .. aaaaaaaaa {#}

Pričekaj par sati i nakupit ćeš. Druga je opcija da haraš i tako zaradiš.

16 godina
neaktivan
OGame savez

Ma slabo mi se proizvode metali a na levelu su 12...resursa nikad dosta xD

pogotovo kad si obranu povećavam, a da haram to ne mogu jer još uvijek nemam pravu flotu, imam samo 1 transportera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

E pozz, eo ja sam kornjaca, igram dost pasivno...

Iam 2 planeta, na jednom su rude 21, 19, 13, a na drugom 19, 17 i nest xD

Ak ocete dodajte me---cheezl [1:271:8]

E btw, IMAM  MOON XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 23:14 (Cheezl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DinPa_KoVel kaže...

Ma slabo mi se proizvode metali a na levelu su 12...resursa nikad dosta xD

pogotovo kad si obranu povećavam, a da haram to ne mogu jer još uvijek nemam pravu flotu, imam samo 1 transportera

Dobar je i transporter. Kradeš onima koji nemaju još obranu ni flotu. Ja bih 1)gradio neku flotu za haranje 2)rudnik jer haranje ti može donjeti više resa ako dobro odigraš.

16 godina
neaktivan
OGame savez

Dali u ogameu mogu promjenit pozadinu...ako da, kako??

to mi je nešto frend bio govorio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jeli ima tko acc a nece vise igrati? da je u top 1500

16 godina
neaktivan
OGame savez

Pa napravi novi račun...bolje ti je krenit ispočetka i pravilno, nego da je netko zajebo stvar i tebi dao da ispravljaš...to bi ti samo vrijeme istrošilo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

Jel zna možda netko kako da stavim sliku na stranicu saveza?

To je ona početna OGame stranica i tamo da mi treba ić text o savezu ja bi stavio sliku, to sam vidio na puno saveza.

Pa me zanima kako to napravit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

Jel zna možda netko kako da stavim sliku na stranicu saveza?

To je ona početna OGame stranica i tamo da mi treba ić text o savezu ja bi stavio sliku, to sam vidio na puno saveza.

Pa me zanima kako to napravit??

Ako do sada nisi skuzio...

neki od tagova kojih se jos sjecam, ne znam vrijede li u ovoj novoj verziji ali mozes probati:

[img] link od slike [/img]

npr: [img]www.tinypic.com/img/blablablabla.jpg[/img]

[ff] ime fonta [/ff]

npr: [ff]impact[/ff]

[size= velicina fonta] neki tekst ovdje [/size]

npr: [size=15] neki tekst ovdje [/size]

[color= boja slova u hex kodu ] neki tekst ovdje [/color]

npr: [color=#FF0000] neki tekst ovdje [/color] za crveni tekst (vrijednosti su R G B)

[b] neki tekst ovdje [/b]
[i] neki tekst ovdje [/i]
[u] neki tekst ovdje [/u]
za bold, italic i underline tekst

npr: [b] neki tekst ovdje [/b]

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 17:02 (rustweaver).
16 godina
protjeran
OGame savez

Uh bolesna igra, kad se samo sjetim neprospavanih noci brrrr...jel ima slucajno neko iz zlatnih vremena - UNI1 UNI2 .ba ?

U UNI2 savez je bio WF_Elite... jebate ne mogu se vise sjetit imena saveze iz prve, sjecam se samo da su nam HEG-ovci bili zakleti neprijatelji{#}...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OGame savez

Ma igra je dobra, nego želja mi je napravit sličnu web igru pa konkurirat OGame HR-u {#}

Najbolji nezavisni portal za sve Hrvate i Hrvatice!!! | www.hrvat-online.info

0 0 hvala 0
16 godina

Mislis da si prvi koji to oce? Lol

Nemoj ni pokusavat, gameforge je pre velka kompanaija da bi si to dopustila, kopije su se brisale u roku par sati ;)

15 godina
Hrvat Online kaže...

Ma igra je dobra, nego želja mi je napravit sličnu web igru pa konkurirat OGame HR-u {#}

dok ti to napravis izaci ce jos 10 slicnih igara...ali uglavnom ako nemas veliku zelju i puno para i ljdui....vozdra tvoj san

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
protjeran

ma sve je to ista pasta ogame,ikariam,tribe wars.... 

16 godina
neaktivan
OGame savez

ideeeeeeeeeeeeeš! nisam znao da se to još igra... :) doduše, nisam jedno skoro godinu dana ništa igrao - jedan dan sam se samo vratio i sjeo za komp  i obrisao sve acc ( nije mi bilo dosta ogame, pa sam igrao u 3 unija ) 

ja sam kalio zanat još u doba .ba - kad je bilo samo 3 unija, pa smo svi jedva dočekali kad se otvori 4. , a od onda sam igrao u puno njih i na kraju sam čak igrao i u .org ;) ta mi je igra oduzela možda i nekoliko tisuća sati života :D ali, nije mi žao ;) u ogameu sam upoznao puno ljudi sa kojima se i danas čujem... mislim da si idem sada napraviti novi acc, tek toliko da se prisjetim :) 

42

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hrvat Online kaže...

ostavi se corava posla...taj smile treba zabranit

kakapo kaže...

... mislim da si idem sada napraviti novi acc, tek toliko da se prisjetim :) 

care nemoj, to je droga, nema tu malo{#}

p.s. UNI2 je bio najbolji

16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Hrvat Online kaže...

kakapo kaže...

kako droga?? to ovisi o čovjeku...ja volim tu igru ali da mi sad neko iz obitelji kaže da prestanem igrat, presto bi (malo bi mi falila igra, ali preživio bih)...a opet ako i sam vidim da sam previše na toj igri smanjio bih, a ubiti i nisam puno, budem max. pola sata dnevne (to znači. jedan 10 min drugi dan 20 min trći 5 min četvrti 25 min...tako da nisam previše na ogameu)

e da, ne igram ništa osim ogamea :)

16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
kakapo kaže...

ma nema veze, to je dobra droga, itako nit pijem nt se drogiram i ovo mi dobro dođe, a volim, to te odvede u neki novi svijet, u nešto genijalno :D

DinPa_KoVel kaže...
dado8 kaže...
Hrvat Online kaže...

kakapo kaže...

kako droga?? to ovisi o čovjeku...ja volim tu igru ali da mi sad neko iz obitelji kaže da prestanem igrat, presto bi (malo bi mi falila igra, ali preživio bih)...a opet ako i sam vidim da sam previše na toj igri smanjio bih, a ubiti i nisam puno, budem max. pola sata dnevne (to znači. jedan 10 min drugi dan 20 min trći 5 min četvrti 25 min...tako da nisam previše na ogameu)

e da, ne igram ništa osim ogamea :)

tješi se... dok su normalni ljudi prvu stvar ujutro provjerili svoje facebook notifikacije, ja bih vidio flotu ili rudnike ili kolonije, iako sam znao napamet u kakvom su stanju, ali trebala mi je jutarnja doza, i onda bi mi cijeli dan taj tab ostao otvoren i svako malo škicnio da vidim što ima novog :D Tako svi krenu.. misle pola sata i nakraju su online po 5,6 sati :) ali, nema veze, igra je zakon i i daleko mi je boje od svih onih traviana i erepublika i g*ovana {#}

42
16 godina
neaktivan
OGame savez

Pa je igra je cool...i meni je bolja od traviana i erpublik i gladijajatora i sl.

Neg, kao što sam reko, web igra je droga kod nekih igrača, kod mene nije jer ja i ne želim toliko igrat...zašto da gubim život na to?? Dobar sam, za 2-3 tjedan igranja ja sam sa 1994 mjesta skočio na 1290. Igram OGame povremeno i igra sam na jednom serveru (Barym) i igram samo na OGame HR, ne igram niti na bh niti na uk i sličnim...

A tab OGame HR mi bude koliko sam i ja na igri, pošto je to igra vremena dok mi se gradi nešto ugasim ogame i ne diram, a ujutro ako znam kako mi je stanje neću palit ako nemam potrebu, ali ako nezz stanje i ništa mi se ne gradi naravno da ću otvorit i vidit šta sad mogu napravit. Dok navečer ne želim to igrat i bit budan zbog igre, ako mi se spava neću igrat ako mi se ne spava igrat ću malo...

Ako si čvrste volje možeš igrat max. po sata dnevno i imat dobar rezultat...treba samo igrat pametno i imat volju i cilj bit što bolji za što manje vremena igranja.

Najgori su mi oni koji pričaju, igram ja i 4-5 sati dnevno, a ja odem na OGame nađem ih i ono među 500 zadnjih su, pa to je sramota ili pruveličavaju da igraju toliko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
OGame savez

sry ali nemogu ja igrat.

inaće igram brdo takvih igara:)

neda mi se sada sve ispoćetka radit:)

igram travian na svim serverima{#}

i to je puno:)

najmanje pola sata mi na to ode

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

Evo odlučio sam preći na novi server (UK) i ovaj račun na hrvatskom ogame-u poklanjam. Nakon mog muktorpnog rada na njemu u kratko vrijeme sagradio sam jedan čvrst planet, tj. obranu sam nabrijo jako. Poslje malo napravio sam novi planet koji nisam stigo nabrijat, ali i on nije loš.

Imam jako dobar savez, i imam rang u savezu dovoljan za chat, tj. među prvima sam u savezu.

Ko želi stvarno igrat neka mi se javi na p.p (najbrži koji mi se javi dobiva račun), samo molim vas da mi se ne javljate ako mislite igrat to sljedeća 2-3 tjedna i prestat, jer ima igrača koji su možda izgubili ili im je uništen planet pa ne žele isponova. U biti  ja sam 1202 ali sam stavio solarnu elektranu na mislim 20 lvl koja će se izgraditi za otprilike 20h pa će me to dignit oko 30-tak mjesta.

Eto, ko želi stvarno igrat, i nastavit ovaj moj račun neka mi se javi na p.p.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DinPa_KoVel kaže...

Evo odlučio sam preći na novi server (UK) i ovaj račun na hrvatskom ogame-u poklanjam. Nakon mog muktorpnog rada na njemu u kratko vrijeme sagradio sam jedan čvrst planet, tj. obranu sam nabrijo jako. Poslje malo napravio sam novi planet koji nisam stigo nabrijat, ali i on nije loš.

Imam jako dobar savez, i imam rang u savezu dovoljan za chat, tj. među prvima sam u savezu.

Ko želi stvarno igrat neka mi se javi na p.p (najbrži koji mi se javi dobiva račun), samo molim vas da mi se ne javljate ako mislite igrat to sljedeća 2-3 tjedna i prestat, jer ima igrača koji su možda izgubili ili im je uništen planet pa ne žele isponova. U biti  ja sam 1202 ali sam stavio solarnu elektranu na mislim 20 lvl koja će se izgraditi za otprilike 20h pa će me to dignit oko 30-tak mjesta.

Eto, ko želi stvarno igrat, i nastavit ovaj moj račun neka mi se javi na p.p.

lol na sta je spao ogame kad si ti top 1200{#}

16 godina
neaktivan
OGame savez

Gotovo...račun je u drugi rukama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: