OGame savez

poruka: 107
|
čitano: 21.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
OGame savez

eh kad se sjetim ogamea... ta me igra uhvatila na jedno dva mjeseca , oceo sam je igrati jer su dvojica mojih kolega igrala to (Eccosse Spirit i Domino zotti), ali nisam imao zivaca no volje svako malo biti online....

iako moram reci da je u nasem savezu bilo jako puno clanova (MIslim da se zvao Bad boys ili Raiders) u uniju 14 ako se ne varam.

Jedno od najvaznijih pravila je nikako ne ulagati u obranu planeta nego jer nijedna obrana nije dovoljno jaka za napad neke malo jace flote, treba razvijati flotu , raditi fleet save pametno i za cas cete se razviti u ozbiljnog igraca kojeg nitko nece uzimati zdravo za gotovo...

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

I ja se sjećam dok sam to igrao u osnovnoj,kakav je to hit bio,strava...Par puta su me satrali,pa sam odustao jer nemam živaca za ispočetka.Sjećam se i kad smo imali maturalac u osmom razredu,pa su angažirali zaštitare da nas paze da ne napravimo neko sr_nje.Jedne noći(bilo je kasno),mi smo svi bili u krevetima ili u sobi i odjednom čuješ nekakvo šuškanje na balkonu.Mi svi ono,koji k?Kad ono zaštitar se spaja na našu telefonsku utičnicu i preko laptopa igra ogame na balkonu.Ispalo je da je frajer bio rangiran prvi u tom univerzumu.

alrighty then

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

heh, ma dobar je ogame...eto, ja čekam novi server

i ja ću naravno ulagat u obranu, jer da svaka malo jača flota može uništit malo jaču obranu, obrana onda ne bi postojala...tako da ono što si reko je čista glupost {#}

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: OGame savez
DinPa_KoVel kaže...

heh, ma dobar je ogame...eto, ja čekam novi server

i ja ću naravno ulagat u obranu, jer da svaka malo jača flota može uništit malo jaču obranu, obrana onda ne bi postojala...tako da ono što si reko je čista glupost {#}

Nije glupost nimalo, za aks unije govorim naravno, kad se netko zainati budi siguran da će ti skršit obranu samo tako.

A danas se otvara se novi unij na ogame.ba pa možeš i tamo ako hoćeš

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
protjeran
OGame savez

Jao ovo nije dobro{#}, malo sam bacio oko i izgleda da se danas popodne na balkanskom serveru (ogame.ba) otvara novi UNI (uni18), KARAKTERISTIKE:

- 2x brzina
- 70% flote u RU
- 6 galaksija

- AKS

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dado8 kaže...

Jao ovo nije dobro{#}, malo sam bacio oko i izgleda da se danas popodne na balkanskom serveru (ogame.ba) otvara novi UNI (uni18), KARAKTERISTIKE:

- 2x brzina
- 70% flote u RU
- 6 galaksija

- AKS

amo klan odmah ^^

15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Nije glupost nimalo, za aks unije govorim naravno, kad se netko zainati budi siguran da će ti skršit obranu samo tako.

Rofl, pa na obranu se ne ide flotom nego raketama. Kakav ti je ucinak? Gubis dio flote, a 70% obrane se vrati iz mrtvih po zavrsetku bitke. Rusevine nastale pri tome su samo tvoje, obrana ne stvara rusevine. Plus, ako me pamcenje sluzi, za postanje unistene obrane u HoF sekciju moras se koristiti raketama.

Tako da u konacnici taj famozni AKS uopce ne igra ulogu kod kornjaca...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
protjeran
BlaBlaLaLa kaže...
dado8 kaže...

- 2x brzina
- 70% flote u RU
- 6 galaksija

- AKS

amo klan odmah ^^

ako znas igrat i ako ti se da se zajebavat s vodjenjem saveza samo daj, ja jos nisam rascistio sam sa sobom dal da se uopce logiram - da je bar jesen pred zimu ovako ako i budem igrao bit ce vise rekreativno{#}

15 godina
protjeran

pocelo je pocelo ^^

16 godina
protjeran
rustweaver kaže...{#}
xxxxx kaže...

Rofl, pa na obranu se ne ide flotom nego raketama. Kakav ti je ucinak? Gubis dio flote, a 70% obrane se vrati iz mrtvih po zavrsetku bitke. Rusevine nastale pri tome su samo tvoje, obrana ne stvara rusevine. Plus, ako me pamcenje sluzi, za postanje unistene obrane u HoF sekciju moras se koristiti raketama.

Tako da u konacnici taj famozni AKS uopce ne igra ulogu kod kornjaca...

na kornyje se (uglavnom) ne ide zbog profita vec zbog gusta i zajebancije te stvaranja farme, ako se nekom smisli da ce te roknut, roknut ce te - pogotovo u AKS uniju.

a s mega kornyjima gust je jos veci, pogotovo ako ste s njegovim savezom u ratu - slozi se ekipa, podijeli se x miliona ressa klincima u wingu, u starijim unijima se ako zatreba dizu i naniti, pa da vidis vatrometa{#}

15 godina
neaktivan
dado8 kaže...

na kornyje se (uglavnom) ne ide zbog profita vec zbog gusta i zajebancije te stvaranja farme

Znam da se ne ide zbog profita, ali se ne ide ni flotom. Rakete u bilo kojoj soluciji ispadaju jeftinije. Uvijek me posebno zivcirala recenica "ne isplati se kornjacit u AKS uniju". Mislim WTF? A isplati se u uniju bez AKS-a? Tamo rakete ne postoje? Kao da taj AKS nesto znaci kod kornjace. Onaj tko je dovoljno blesav da se s flotom zaljece na kornjacu (bilo sam ili u AKS-u sa kompanjonima) zasluzuje biti predmetom ismijavanja.

Takve bedastoce se dogadaju samo u starim unijima, gdje vise nitko ne zna sto bi radio od objesti i dosade. U unijima gdje se zestoko ratuje i gdje je konkurencija na nivou, cuva se svaki brodic...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
neaktivan
OGame savez

{#}...

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rustweaver kaže...
dado8 kaže...

na kornyje se (uglavnom) ne ide zbog profita vec zbog gusta i zajebancije te stvaranja farme

Znam da se ne ide zbog profita, ali se ne ide ni flotom. Rakete u bilo kojoj soluciji ispadaju jeftinije. Uvijek me posebno zivcirala recenica "ne isplati se kornjacit u AKS uniju". Mislim WTF? A isplati se u uniju bez AKS-a? Tamo rakete ne postoje? Kao da taj AKS nesto znaci kod kornjace. Onaj tko je dovoljno blesav da se s flotom zaljece na kornjacu (bilo sam ili u AKS-u sa kompanjonima) zasluzuje biti predmetom ismijavanja.

Takve bedastoce se dogadaju samo u starim unijima, gdje vise nitko ne zna sto bi radio od objesti i dosade. U unijima gdje se zestoko ratuje i gdje je konkurencija na nivou, cuva se svaki brodic...

mogu se slozit

--------------------------------------------

Lol - TOP200 sam{#}

16 godina
protjeran
OGame savez

Tko je za savez? 

Opet me zarazilo -.-

2 Jesam
0 Nisam
2 Ne igram
http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OGame savez

Ako netko želi igrati OVDJE je jako ubrzani Ogame (stara verzija) sa svim onim sta daje Crna Materija.

U jednom danu se digne planeta dalje nego sto sam ikada imao na običnom.

Jucer je počeo org Jupiter server pa sam počeo igrati.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Tko je za savez? 

Opet me zarazilo -.-

xD

ja pravim savez...

kratica je: - FUA -

puno ime: FriendlyUniverseAlliance

kandidiraj se ako želiš{#}

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
16 godina
protjeran
Monte Christo kaže...

Ako netko želi igrati OVDJE je jako ubrzani Ogame (stara verzija) sa svim onim sta daje Crna Materija.

U jednom danu se digne planeta dalje nego sto sam ikada imao na običnom.

Jucer je počeo org Jupiter server pa sam počeo igrati.

Fleet 50000x

Game: 500000x

Mining 400x

{#}

17 godina
OGame savez

ko poceo danas? ja se po registrirao jbt nisam trebao sada ce mi sljedeci mjesec dana zivot biti pakao :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

lol, top 50.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 18:46 (dado8).
17 godina
OGame savez

ja setam 300-400 vec sam zaje*ao stavr, trebao moalog izvesti vani... ostalo na onome trebao :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
OGame savez

top 10

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dado8 kaže...

top 10

Koji ti je nick?

btw: top5 ;)

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
OGame savez

pa jel na .ba pokrenut i Andromeda i uni17? jučer..

42

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kakapo kaže...

pa jel na .ba pokrenut i Andromeda i uni17? jučer..

da andromeda

14 godina
neaktivan
OGame savez

ja sam na andromedi 152, danas navecer cu se dic koji 5 mjesta...

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
OGame savez

Koji je onda novi uni na .ba? Andromeda ili 17? Sad ste me shebali, sad bi opet igrao -.-

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OGame savez

http://hr.ogame.org/ to ti je najnovije...

univerzum Barym, makar ja igram andromedu nije mi se dalo još i barym...

smc
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

A koji se uni jučer otvorio na .ba?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
OGame savez

nemam pojma {#}

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

A koji se uni jučer otvorio na .ba?

najnoviji UNI ja jucer otvorena ANDROMEDA na dobrom starom .ba serveru - sve ostalo je staro.

btw Andromeda je usto jos i special uni: 2x SPEED, 70% flote RU, 6 galaksija.

sve koje je uhvatila nostalgija, ili vam je samo dosadno, pridruzite nam se{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice