Zašto nakon svake bitke izgubim oružje koje sam prije toga kupio? da li cu ga izgubiti i ako neko puno kvalitetnije kupim?
pa jedno oruzje=jedan fight
Zašto nakon svake bitke izgubim oružje koje sam prije toga kupio? da li cu ga izgubiti i ako neko puno kvalitetnije kupim?
pa jedno oruzje=jedan fight
evo prodo sam acc za 50kn (tj. bon) ... al nvm kad mi je dosadilo vise ... :D
Kako povećati ove skill sto su mi 0
Svaki put kada radiš...
EDIT: Ne možeš razvijati sve skillove sa samo jednim poslom. Moraš raditi više poslova jer svaki posao razvija drugi skill...
lijepo se moras zaposliti u firmi koja se bavi time, i da moras krenuti od početka
Kako povećati ove skill sto su mi 0
nikako, jer ne radiš u tom sektoru
postoje 3 sektora:
manufacturing - proizvodnja oružja, hrane, giftova i ticketa
land - vađenje ruda (nafta, dijamanti, željezo i žitarice)
construction - gradnja kuća, bolnica i obrambenih sustava
u kojem tipu firme radiš taj skill se povećava. zato je najbolje cijelo vrijeme radit u istom sektoru jer se tako povećava samo jedan skill pa ćeš prije imati šansu za veću plaću, nego da malo radiš u jednom, a malo u drugom sektoru pa stalno imaš malu plaću
EDIT: Ne možeš razvijati sve skillove sa samo jednim poslom. Moraš raditi više poslova jer svaki posao razvija drugi skill...
ehh. kad bi to bar bilo moguće. može se zaposliti samo u jednof firmi :)
jel neko zna kad će doć onaj novi ekonomski modul???
danas dobio 10Golda, HW Medal i Super Strenght (15 jupii)
North of Brazil is being overrun by enemy forces, occupation is imminent.
Stigao novi high iron u EDEN :)
ehh. kad bi to bar bilo moguće. može se zaposliti samo u jednof firmi :)
Ma znam ja da ne mogu raditi tri posla od jednom, ja sam htio reći da će morati dati otkaz i raditi neki drugi posao kako bi razvijao ostale skillove.
evo netko je na hrvatskom napisao nešto o tom novom modulu
hehe pada austrija...
Mene swamo zanima...svaki puta kada su u pitanju neke važnije bitke..dolazi do održavanja servera..i nemožeš pristupit profilu...
Mene swamo zanima...svaki puta kada su u pitanju neke važnije bitke..dolazi do održavanja servera..i nemožeš pristupit profilu...
slično kao i kod mene, ona kokoš uvijek mi se prikazuje, i piše'' u tijeku je održavanje, bla,bla,bla... probajte kasnije''
Evo ja igram i igra je dosta zanimljiva.
Imam snagu skoro 19. i radim u manufakturi!
Pravilo je da kad su u pitanju neka važnije bitke dolazi do DDOS napada
ev i mene na erepubliku, dodajte me: Bravo Six
kako brzo rank up? kad mogu u vojsku? što je EDEN, HOS...?
North of Brazil is being overrun by enemy forces, occupation is imminent.
Stigao novi high iron u EDEN :)
al smo igubili Lionking
Pravilo je da kad su u pitanju neka važnije bitke dolazi do DDOS napada
Pa da..uvjek nekakav ddos napad..ili održavanje servera..ma joj
Evo dokaz..prije 5minuta sam se opet rpobao..i radilo je..i sad mi opet neda...
vidio sam još nešto poput RW, onda da austrija neda neke stvari(opet kratice).... ak nek može to objasnit nek javi?
Dodajte na : Bravo Six
Rank se dize kada se boris. EDEN je vojni savez u kojem je Hrvatska, a protivnicki je PHOENIX, HOS je hrvatska paravojska (samostalni su i ne dobivaju pare od drzave)
vidio sam još nešto poput RW, onda da austrija neda neke stvari(opet kratice).... ak nek može to objasnit nek javi?
RW je resistance war, kada npr mi osvojimo Sloveniju, netko moze dici resistance war, pa ako pobjedi, regija se vraca originalnom vlasniku. to naravno kosta 50golda+ 25% stanovnisva u goldima
Rank se dize kada se boris. EDEN je vojni savez u kojem je Hrvatska, a protivnicki je PHOENIX, HOS je hrvatska paravojska (samostalni su i ne dobivaju pare od drzave)
RW je resistance war, kada npr mi osvojimo Sloveniju, netko moze dici resistance war, pa ako pobjedi, regija se vraca originalnom vlasniku. to naravno kosta 50golda+ 25% stanovnisva u goldima
gledo sam za rat, da mogu tek kad imam 25 xp :( trebat ću još dosta level up. 13 xp-a sad imam. trebat će mi još dosta dana do rata, a uskoro idemo na austriju.
ne brini, ionako ne mozes donijeti puno dmg, i da stignes se borit, i nema veze za borbe, bit ce ih jos dosta ;)
a jel kupnja stvari povećava xp?
ak ima fora prek frenda da se pomogne, slobodno dodajte: Bravo Six
trenutno 3. lvl, radim u cro ear.
kako ući u kongres?
northwest bolji od central?
imam oko 4 kn, trebat ću još radit.
posaljem ti ja tiket ako treba, samo reci koji nick, i da, NW Croatia i Slavonija su puno vaznije