Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 634.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Erepublik
Gunner_V kaže...

Jurluk, mogao bi te neko prijavit pa da spušiš permaban bez ispaljenog metka... pazi se i nemoj se s tim zahebavati... :/

Navodno je Maonk dobio 300 eura za svoj acc, kupio ga neki ludi Japanac... Sad je acc bannan, a njemu fali 300eura =)

"Citizen permanently suspended for properties obtained through an illegal or unjust method."

neću to nigdje tamo spominjat, a od vas ovdje valjda me nitko neće prijavit

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
neaktivan
Erepublik

a šta, odustaješ od igre ili ?

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neću to nigdje tamo spominjat, a od vas ovdje valjda me nitko neće prijavit

šutnja ima cijenu!

Duh Sveti....
17 godina
protjeran
Erepublik

Ko želi moj acc?

EDIT:

Riješeno.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 8:04 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gunner_V kaže...

a šta, odustaješ od igre ili ?

ma ne odustajem, nego mi se nekako ne da. u zadnje vrijeme stalno je nekako dosadno... :-/

vidjet ću još...

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
hehe. šefe, šta se ti ne slažeš?

ma ne brini, otplatit ću ja tebi kredit :)
16 godina
neaktivan
Ma nije do kredita nego svi odlaze, a malo i je dosadno u zadnje vrime
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan

da i meni je dosadno pa sam izašo iz zdruga, ošo sam u švedsku i sad sam dvoklikašSmijeh 

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
koji ti je nick?
17 godina
neaktivan

ZNG| Sauron

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Ja sam prije dva dana postao punoljetan, odnosno lvl. 19.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
Erepublik

što kažete na novi ekonomski modul?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisam vidio, što je to?
16 godina

pročitaj ovaj članak kad dođeš na komp. to je samo najava što će biti

15 godina
neaktivan
jurluk kaže...

uuu jbte... ovo bi moglo privuć puno novih igrača a i zadržat postojeće!

fakat dobra ideja...

Duh Sveti....
16 godina
neaktivan
Jurluk, goldi su došli, još 2. rata, a za nju ima vremena :)
Ako ti opet bude trebalo samo reci, ja sam tu
17 godina
neaktivan
Ačx kaže...
jurluk kaže...

fakat dobra ideja...

Ideja super sve 5, ali ajmo malo razmisliti što bi se moglo roditi it svega toga:

1.Time management - najavljuju kako cemo si moci cijeli dan rasporediti, ali kako su krenili to ce se morati placati goldima Smijeh Dakle onaj koji plati moci ce si imati respoređeno sve lijepo, onaj koji ne brzo na komp staviti lika da mi ode raditi.

2.Library - sve mi se cini da ce se pojaviti nova Lana, ako zelite brzo razvijati vještinu platiti 1,8 golda za +0.12 Smijeh

3.Product customization - "sada možete biti jos konkurentiji na tržištu, ako kupite CP za samo 20 golda dobivate jos 2 napredne mogucnosti"

4. Erepublik wihout bugs only 20€

P.S nadam se da ništa od ovoga nece biti Smijeh

16 godina
neaktivan
Čekaj, 'Erepublik without bugs only 20€'?! Znači ako neželimo bugove morat ćemo platit 20 eura?! To je krađa! Ako im (developerima) treba novaca, onda stave banner, kao na Wikipediji. Moram taj članak vidjet u cjelosti
17 godina
neaktivan
Ma nece toga biti... Ako to stave 80% ljudi ce im proci iz igre... To je više onako zajebancija :)
17 godina
Erepublik

Kako to da je ''HOSPITAL'' u BiH sa 5 zvjezdica a u Italiji (gdje sam preselio) 4? od čega to zavisi?

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina

prije nego se preseliš, moraš pogledat koji q ima bolnicu u toj regiji. to vidiš tako da odeš na profil države u koju se seliš, mislim da odabereš society (nznm napamet jer opet sere erep), pa redom otvaraj regiju po regiju i gledaš koja ima q5 bolnicu pa se preseliš u tu regiju

edit: ili odeš na mapu esvijeta, pa tamo pogledaš bolnice, mislim da moraš tamo u filteru označiti hospital

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 17:20 (jurluk).
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Ačx kaže...
jurluk kaže...

fakat dobra ideja...

...

4. Erepublik wihout bugs only 20€

P.S nadam se da ništa od ovoga nece biti Smijeh

Pročitao sam članak, i čini mi se da je to sve napredak, a ovo žuto nisam nigdje u članku vidio

15 godina
neaktivan
Erepublik

Ako bih neko zelio kupit moj acc (prodao bi ga za 50kn) ... lvl 18 .. sad ce lvl 19 (fali mu 50 exp)

Fights 504

Total damage:16707 / 25000

Manifacturing 6.06

Land 1

Snaga 9.16

My software doesn't have bugs, it only develops random features
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 19:07 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
jurluk kaže...

prije nego se preseliš, moraš pogledat koji q ima bolnicu u toj regiji. to vidiš tako da odeš na profil države u koju se seliš, mislim da odabereš society (nznm napamet jer opet sere erep), pa redom otvaraj regiju po regiju i gledaš koja ima q5 bolnicu pa se preseliš u tu regiju

edit: ili odeš na mapu esvijeta, pa tamo pogledaš bolnice, mislim da moraš tamo u filteru označiti hospital

Ma gotovo mi je sada, kad sam već odabrao regiju i preselio. Mogu li se mijenjati regije unutar države?

Ti si za sve kriv, ti si me navukao na ovo Smijeh Smijeh Smijeh

16 godina
kemal_r kaže...
Ma gotovo mi je sada, kad sam već odabrao regiju i preselio. Mogu li se mijenjati regije unutar države?

moraš ponovo kupit ticket i sve ispočetka kao da se seliš, samo što odabereš istu državu, ali drugu regiju

kemal_r kaže...

Ti si za sve kriv, ti si me navukao na ovo Smijeh Smijeh Smijeh

heheh http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif

16 godina
Erepublik

Stigao sam do hardoworker titule.

Dobio 5 golda...

Isplati li se bacati golde na neko high quality oruzje?

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja nisam nikad kupovao više od q3 oružja, to sam odluči hoćeš li, ali ako imaš mali strength nemoj uzeti
16 godina
luckyluke kaže...

Stigao sam do hardoworker titule.

Dobio 5 golda...

Isplati li se bacati golde na neko high quality oruzje?

mislim da se ne isplati previše jer još uvijek imaš mali strenght... bolje štedi pa kasnije kupi kuću ili slično...

16 godina
neaktivan
Igrao sam neko vrijeme,ali mi je nazalost brzo dosadilo...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
17 godina
Erepublik

Zašto nakon svake bitke izgubim oružje koje sam prije toga kupio? da li cu ga izgubiti i ako neko puno kvalitetnije kupim?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice