ionako ce sve sutra biti u minusu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde dobre duse donirajte nesta golda tako da mogu mal si pomoci ne treba mi puno jedan gold dovoljno....propo sam imam sam 14 kn.... :(((
neee ode partis.si
Ekipa sve je u minusu!
slovenija je cijela u minusu! oooooooo
Rumunjska je pala! Slovenija cijela u minusu 3 sata do kraja
Postoji 'UREDI'!
Vidim da smo napali Slovence sa svih strana
Nije mi nitko odgovorio pa pitam ponovno: Da li se isplati kupovati kompanije, ima li kakve zarade u tome, ima jeftinih u Kanadi (17 Golda) pa razmišljam da kupim
Da li se isplati kupovati kompanije, ima li kakve zarade u tome, ima jeftinih u Kanadi (17 Golda) pa razmišljam da kupim
ja to ne bih ništa kupovao. samo na weapon kompanijama se zarađuje, i to pogotovo ako su q5
Ima i weapon kompanija - Q1 19.5 Golda
Zašto mi neće promijeni avatar na eRepubliku?!
Ma jesam refreshao desetak puta i opet je isti avatar kojeg btw. ne prikazuje kako treba
Edit: Uspilo je ali nije prikazan kako treba, pola slike mi fali
Edit2: Morao sam odrezati pola slike da bi uspilo
Tukaj gde je bil Slovenija, tukaj je sad Hrvaška
krle, tocno sam ja to rekao na chatu (al si i ti bio?) evo super ide, ali nazalost rumunjska i grcka su pale
bio sam na sq5 od gustera
e onda nije taj, nema veze
Nemogu vjerovat, jučer sam se selio u Kanadu i slučajno stisnem u kompaniji 'work' ali stsnem odmah i 'resign' i mislim se dao sam otkaz i odradio jer su mi pare stigle a nisam imao posao. I danas gledam i ispada da jučer nisam odradio, iako sam dobio kune. A imao sam 15 dana do Hard Worker-a
Ako imate visak golda, kupite si oruzje vece kvalitete, a ne da donirate gold za tenkanje pojedinaca.
@krle Pa jeli možeš sa mobitela? Ja tako radim
jel ima jos ono za poslat poruku pa da imam 25 mb za 15-ak kuna? (t-mobile)
Vidim da ofenziva na Sloveniju dobro ide, i kad bi je trebali do kraja osvojit?? Inaće igra mi se čini dosta zanimljiva pa sam se registrirao kao državljanin Hrvatske.
Znači napadamo na veliko, 18lvl i par dobrih puškica u posjedu .
Slovenija uskoro pada.
Napominjem da pratite naredbe i ne tratite oružje uzalud.
pratite službene zapovijedi! ne štedite golde, kupujte veliku kvalitetu oružja i wellness packove!
Ekipa udrite sa svim i svacim, poslije bolnice u bitku...
Trenutno jako pusimo, a to nije dobro...
prekmurje u minusu! cestitam svima, stvarno ovo nisam ocekivao
pa da nismo retreatali prekmurje i ponovo napali teško da bi dobili, ovako imamo veće šanse.
yap, bili bi jos jednom, da slovenci nisu retreatali upper carniolu