Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 638.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Erepublik
jurluk kaže...
MorciTheCroat kaže...

Treba je cestitat i jednoj i drugoj strani jer su se obje borile lavovski.

ali mi smo bili bolji... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif

Sorry, al ovaj put se ne slazem s tobom jer mi nismo bili bolji, vec imamo 14 MPP-a

bez kojih karta eHR nebi izgledala ovako kako izgleda :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Sorry, al ovaj put se ne slazem s tobom jer mi nismo bili bolji, vec imamo 14 MPP-a

a dobro, u pravu si...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
protjeran
jurluk kaže...
MorciTheCroat kaže...

a dobro, u pravu si...

Sorry, al kolko god mi zmirili na tu cinjenicu, eSrbija je vojno jaka kao mi, ako ne i jaca od nas.

Jednostavno trebali smo bit saveznici, a ne ovak na suprotnim stranama.

17 godina
neaktivan
Erepublik

Radije bi obrisao acc nego sa njima u savez...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Raus kaže...

Moze razlog?

16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Sorry, al kolko god mi zmirili na tu cinjenicu, eSrbija je vojno jaka kao mi, ako ne i jaca od nas.

Jednostavno trebali smo bit saveznici, a ne ovak na suprotnim stranama.

trebali smo odma u nastajanju država bit saveznici, a ne na suprotnim stranama. sad smo se već zamrzili i vjerujem da ni mi ni oni ne bi htjeli zajednički savez. sad je malo prekasno za to...  http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

16 godina
neaktivan
Erepublik

zkj mi nikog ne napadnemo, npr. slovence?

ja od kad sam u erepu hrvatska nije nikoga napala, a lvl 18 sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pinc kaže...

Kad bi napali eSrbiju, tada bi se njihovi MPP-ovi aktivirali i onda bi bila banana.

16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Pinc kaže...

Kad bi napali eSrbiju, tada bi se njihovi MPP-ovi aktivirali i onda bi bila banana.

i to gadna... :)

iako ja zagovaram teoriju da napadnemo sloveniju, osvojili bismo je tako brzo da se MPP-i ne bi niti aktivirali

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
17 godina
neaktivan
Bolje je pustiti sloveniju jos mjesec, dva. Tada ce im se prorijediti mpp-ovi jer nece imati golda za za sve držati aktivnima :D
16 godina
MorciTheCroat kaže...
jurluk kaže...
MorciTheCroat kaže...

Treba je cestitat i jednoj i drugoj strani jer su se obje borile lavovski.

ali mi smo bili bolji... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif

A što su onda u Slavoniji jučer radili indonezijski, ruski,  portugalski, turski i dr. tenkovi? A o srpskim multijima da ne pričam....

17 godina
neaktivan
Erepublik

Jedan prigodan članak o eSloveniji ^^

Music is my life :)
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
protjeran
nkdz kaže...

A što su onda u Slavoniji jučer radili indonezijski, ruski,  portugalski, turski i dr. tenkovi? A o srpskim multijima da ne pričam....

Pa ne velim da je eSrbija sama jaca od nas i 14 MPP-a, ali kad bi napali eSrbiju i kad bi oni nas napali sa svojim MPP-ovima, e onda

bi bilo jako gusto.

Kaj mislis zakaj jos nismo njih napali???

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 23:24 (MorciTheCroat).
16 godina
MorciTheCroat kaže...
nkdz kaže...

Pa ne velim da je eSrbija sama jaca od nas i 14 MPP-a, ali kad bi napali eSrbiju i kad bi oni nas napali sa svojim MPP-ovima, e onda

bi bilo jako gusto.

Hrvatska je pod BorKanom i napala Srbiju i gotovo smo je u potpunosti osvojili (mislim da im je ostala samo jedna regija), a to Srbi nisu mogli podnijeti i tada su počeli masovno otvarati multije. Samo zbog multija su trenutno brojniji i nešto jači od nas.

16 godina
neaktivan
Erepublik

pa koliko znam multiji nsu dozvoljeni i strogo su zabranjeni treba ih pobanat sve!

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

Ma bitno da smo ih dobili :)

nećemo sad tražiti dlaku u jajetu :D

inače ja sam Suhopoljac u igri,dodajte me

Arsenal 4EVER

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nkdz kaže...

Hrvatska je pod BorKanom i napala Srbiju i gotovo smo je u potpunosti osvojili (mislim da im je ostala samo jedna regija), a to Srbi nisu mogli podnijeti i tada su počeli masovno otvarati multije. Samo zbog multija su trenutno brojniji i nešto jači od nas.

točnije, ostale su im samo dvije regije od ukupno sedam. i onda su oni došli u hrvatsku, preuzeli vlast i sve regije vratili bez borbe

evo kako je to izgledalo

16 godina
neaktivan
sad opet neka opasnost
17 godina
protjeran
nkdz kaže...
MorciTheCroat kaže...
nkdz kaže...

bi bilo jako gusto.

Da ima multija to je istina, al je cinjenica da u svakoj drzavi postoje multiji.

Kad je Hrvatska napala Srbiju, ona je imala oko 1000 stanovnika i da bi oni nastancali na dosadasnjih 19600 multija

je nerealno i nemoguce.

Baby-boom se desio nakon sto su svi mediji od novina do nacionalne televizije poceli reklamirat igru (s njihovim predsjednikom Lipecom),

a reklama je utoliko bila uspjesnija zbog naseg osvajanja njihovog teritorija.

Znaci zahvalite Borkanu i ekipi koja je napravila TO eSrbije i osvojila 80% njihovog teritorija, a ujedno su si stancali medalje i tenkali lovom iz

HNB-a.

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
nkdz kaže...
MorciTheCroat kaže...
nkdz kaže...

bi bilo jako gusto.

Da ima multija to je istina, al je cinjenica da u svakoj drzavi postoje multiji.

Kad je Hrvatska napala Srbiju, ona je imala oko 1000 stanovnika i da bi oni nastancali na dosadasnjih 19600 multija

je nerealno i nemoguce.

Baby-boom se desio nakon sto su svi mediji od novina do nacionalne televizije poceli reklamirat igru (s njihovim predsjednikom Lipecom),

a reklama je utoliko bila uspjesnija zbog naseg osvajanja njihovog teritorija.

Znaci zahvalite Borkanu i ekipi koja je napravila TO eSrbije i osvojila 80% njihovog teritorija, a ujedno su si stancali medalje i tenkali lovom iz

HNB-a.

slažem se s tobom. da li je bilo nužno napadati ih i izvršiti TO? sad cemo zbog toga patiti. btw. kad ce konacno ti MPP-ovi poskupjeti na 100 golda?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Erepublik

Ma čekaj malo, šta ćemo patiti?!

njih možda ima 19000 ali ih je više od pola neaktivno, a i ovi  koji su aktivni samo znaju spamat po novinama.

Što se to-a tiče, koliko ja znam, oni su htjeli Splitu bannat acc tako da su štancali multije i slali pare. Onda su usljedili dani gnjeva u kojima je srbija izgubila skoro sve.

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

Ma čekaj malo, šta ćemo patiti?!

njih možda ima 19000 ali ih je više od pola neaktivno, a i ovi  koji su aktivni samo znaju spamat po novinama.

Što se to-a tiče, koliko ja znam, oni su htjeli Splitu bannat acc tako da su štancali multije i slali pare. Onda su usljedili dani gnjeva u kojima je srbija izgubila skoro sve.

Riskirat drzavu zbog jednog acc-a???

Totalna nepotrebna glupost i sad nam se to vraca s kamatama.

Jednostavno nasi su se frajerisali jer su znali da Srbija nema sanse, a s druge strane napravljen im je TO drzave.

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Raus kaže...

Moze razlog?

Pa razloga ima više, ali osnovni je taj da niti oni sa nama ne bi htjeli u savez kak spada.

To su jednostavno naši 'dobrosusjedski' odnosi Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
MorciTheCroat kaže...

Jednostavno nasi su se frajerisali jer su znali da Srbija nema sanse, a s druge strane napravljen im je TO drzave.

Kao da citam one 'petokolonase'. Sve je to obicna igrica. Malo ste previse 'zabrijali' u sve to, a i vidim da nisi bas previse shvatio poantu te igrice.

Doduse, odigram onako umirovljenicki, ali vidim previse takvih kao ti tamo.

Lakse malo. Dobra je zajebancija i to je doslovno sve sto ta igrica nudi.

A sto se tice multija i varanja, a vala tu su Srbi (kojima je cak i narodni magacin ili kako se vec zvao zatvoren zbog varanja) i Rusi daleko iznad svih.

Na stranu to sto stariji znaju da su odjednom najjaci accountovi promijenili 'drzavljanstva', odnosto kupljeni su od strane ljudi koji igraju za Srbiju (necu ulaziti u to koje je nacionalnosti onaj koji igra).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 1:23 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Erepublik

Što je iza čina generala i koji je krajnji vojni doseg pojedinca?

Na 25.000 sam dobio čin generala, a vidim da je slijedeći stupanj na 70.000. I nisam vidio osjetni damage, sa Q2 oružjem sam radio prosječno 140 kao colonel, a sad kao general oko 150. U čemu je kvaka? (početni wellness u borbi oko 90 kad obavim trening i posao)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 10:15 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Što je iza čina generala i koji je krajnji vojni doseg pojedinca?

Na 25.000 sam dobio čin generala, a vidim da je slijedeći stupanj na 70.000. I nisam vidio osjetni damage, sa Q2 oružjem sam radio prosječno 140 kao colonel, a sad kao general oko 150. U čemu je kvaka? (početni wellness u borbi oko 90 kad obavim tening i posao)

FM, field marshal

Svaki čin više ti je 20% povećanje štete koju radiš.

Kvaka je u tome da pojedinac ne osvaja bojište....  ;) Ne postoji "Rambo"...

Can't find a better Jam!
17 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
MorciTheCroat kaže...

Kao da citam one 'petokolonase'. Sve je to obicna igrica. Malo ste previse 'zabrijali' u sve to, a i vidim da nisi bas previse shvatio poantu te igrice.

Doduse, odigram onako umirovljenicki, ali vidim previse takvih kao ti tamo.

Lakse malo. Dobra je zajebancija i to je doslovno sve sto ta igrica nudi.

A sto se tice multija i varanja, a vala tu su Srbi (kojima je cak i narodni magacin ili kako se vec zvao zatvoren zbog varanja) i Rusi daleko iznad svih.

Na stranu to sto stariji znaju da su odjednom najjaci accountovi promijenili 'drzavljanstva', odnosto kupljeni su od strane ljudi koji igraju za Srbiju (necu ulaziti u to koje je nacionalnosti onaj koji igra).

Hehe, ali malo si me krivo procjenio jer sam zadnjih par mjeseci "dvoklikas", a ovo tu kaj pisem je samo zato

da upoznam igrace s prljavom igrom naseg vodstva edrzave.

17 godina
neaktivan
Erepublik

Ako se skupi dosta zlata, može se u pojedinim bitkama ciljat na status 'battle hero'-a i nakon što zdravlje padne do 40% stalno se za gold healat na max, kupovat novo oružje i borit se sve dok ima sredstava. To i rade plačenici i profesionalni vojnici najvišeg ranka (tzv tenkovi).

E sad, cilj je što bolje se utrenirati da bi se državi (ili kompanijama) isplatilo ulagati dodatna sredstva u tebe kao dobrog borca koji bi (uz nekolicinu sličnih) značio razliku između pobjede i poraza u pojedinoj bitci.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
''kad narastem bit cu tenk''

Hahahaha :)
16 godina
neaktivan