Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 636.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Erepublik
Gamer71 kaže...
Šef kaže...
Do V2 nije bilo toliko gubljenje vremena, jer oduzimalo ti je 2-3 minute po danu, ali sad je totalno bezveze...

da... nažalost us*ali su igru i to totalno, prije mi je bila super. Probat ću eJahan, kažu slično erepu V1, pa da vidimo i to...

probao sam maloprije igrat i ima katastrofalan lag, tak da igra uopce nije vrijedna spomena

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DON¨T STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan
Erepublik

Prodajem acc lvl 23, info na PM

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

oho, super stanje, hrvatska propala, pola igrača otišlo, oni koji su došli ne znaju vodit državu i nemaju para za lupat...

sad mi nije žao što sam banan..

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

oho, super stanje, hrvatska propala, pola igrača otišlo, oni koji su došli ne znaju vodit državu i nemaju para za lupat...

sad mi nije žao što sam banan..

malo više od pola... oko 500 igraca je samo ostalo...

od prijasnjih 2000ce...

In Control
15 godina
protjeran

Evo nas...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
neaktivan
Erepublik

Može procjena accounta?

acc:

lvl 24

Field Marshal

tenk veteran (lvl10)

tehnician guru (9) i harvester junior (3)

12 medalja (9xHW, 3xSS)

1 novine sa 700 subova

imovina:

20 golda na računu

2xq3 kuća

20xq1 tenkova

5xq4-q5 tenkova

------

2 orga

1 q1 rifle firma s 300 puški gore

Kolko ovo vrijedi RL para?

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
16 godina
šta, i ti odustaješ?
Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
šta, i ti odustaješ?

A vrlo vjerojatno...

Puno ljudi s kojima sam igrao je odustalo... Više nemam "društva", Hrvatska u rasulu i ono glavno, to više nije eRepublik...

Can't find a better Jam!
15 godina
protjeran

30ak kn...

Danas moraš imati Acc snage 11* i više da bi vrijedio bar 150kn...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
neaktivan
Erepublik

ohoo, što smo srbe nešto protjerali, što sve ima novog (na moru sam pa nemam net )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hoče li tko kupit erepublik accaunt,treba mi da curu izvedem van u subotu,guru sam sa jednom zvijezdicom,na accauntu imam 116 golda,imam dvije q5 kuće,ako netko hoće cijena 150 kuna, samo goldi vrijede više od 150kn.

16 godina
neaktivan

Hoče li tko kupit.

17 godina
neaktivan
Tesko ces dobiti i 50 kuna za to...

erepublik vise nije igra koju igraju ljudi... koliko gledam po odredjenim statistikama... imaju manje od 20k unique hits per day...
In Control
16 godina
neaktivan
Erepublik

kome se u erepu trebam javit za acc, da im dam, 24 lvl sam, ne isplati se prodavat, niko nece kupit, ni za minimalnu cjenu, ne bi htio izbrisat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Erepublik

Bolje ga pusti da se sam ugasi.

Nema vise smisla niti davati. Igrica je jednostavno propala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...

kome se u erepu trebam javit za acc, da im dam, 24 lvl sam, ne isplati se prodavat, niko nece kupit, ni za minimalnu cjenu, ne bi htio izbrisat.

Javi se Don Kihotyu... On je u nekoj od vojnih jednica, gušteri, kako li već...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Erepublik
ak on nece, ja cu :))
Atomska bubamara

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

U ZDRUG-u sam...

Donirajte svoja dobra ZDRUG-u ili drugim vojnim ustanovama,

ne državi, da se nebi desilo da ode u krive ruke...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

Ma nedam ga đabe ni za curu u koju sam cijeli život zaljubljen,50 kuna tko prvi dobiva 116 golda,accaunt i dvije kuće,pa da vidimo tko če se prvi javit.

14 godina
neaktivan
Erepublik

Čitao sam zadnjih15 stranica i vidio da znate skriptu za botove...ako netko zna i kako se to sredi...nek mi se javi na privatnu poruku....Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joza22 kaže...

Čitao sam zadnjih15 stranica i vidio da znate skriptu za botove...ako netko zna i kako se to sredi...nek mi se javi na privatnu poruku....Hvala unaprijed.

I misliš da će ti je netko dati džabe?

Dobra skripta za botove se plaća dosta RL para (barem se je nekada... sada niti ne znam dali postoji nova skripta za ovaj eRep)

Can't find a better Jam!
14 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

I misliš da će ti je netko dati džabe?

Dobra skripta za botove se plaća dosta RL para (barem se je nekada... sada niti ne znam dali postoji nova skripta za ovaj eRep)

ne mora mi skriptu dat za džabe, samo nek me uputi preko kojeg programa je radio skriptu za botove i ukratko opiše postupak pravljenje skripte, dalje ja mogu sam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 17:31 (joza22).
17 godina
neaktivan
Hahaha... ako znas pisati skripte, onda ne trebas nikakve upute...

Ja sam imao jednu sasvim lijepu skriptu za staru verziju... :) vodila je 100injak mojih botova i prepoznavala captcha kojih 60%...
In Control
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Ja sam imao jednu sasvim lijepu skriptu za staru verziju... :) vodila je 100injak mojih botova i prepoznavala captcha kojih 60%...

Iznenađen

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Iznenađen

a sto mislis kako sam u mjesec dana uspio skupiti 600 golda...

100% ne transakcijama na monetarnom kako sam ljudima prodavao... lol...

In Control
16 godina
konzumiranje hrane?!

zanima me nešto u vezi novog načina konzumiranja hrane

imam kuću 40/40/40

što znači, daje 4 wealtha. ali pošto se množi sa 5, zapravo daje 20 wealtha. znači ja mogu na kraju dana bit na 80 h, i ujutro će mi bit 100?

a kako sa srećom? jel se ona podiže samo kad jedem hranu? ili bi se i sreća trebala ujutro povećat kao što se povećava i zdravlje. jer sam primjetio da kod mene diže samo zdravlje, pa ne znam jel to bug il šta.

nije mi ništa jasno, pa ja pretpostavljam da je ovako. ujutro se podiže samo zdravlje, a sreću dižem sa hranom. znači ja mogu kupovat hranu koja daje 0 zdravlja i par sreće, jer mi zdravlje ne treba. ja se ne borim, pa zdravlje gubim samo radom i onim ostalim aktivnostima

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: konzumiranje hrane?!
jurluk kaže...

zanima me nešto u vezi novog načina konzumiranja hrane

imam kuću 40/40/40

što znači, daje 4 wealtha. ali pošto se množi sa 5, zapravo daje 20 wealtha. znači ja mogu na kraju dana bit na 80 h, i ujutro će mi bit 100?

a kako sa srećom? jel se ona podiže samo kad jedem hranu? ili bi se i sreća trebala ujutro povećat kao što se povećava i zdravlje. jer sam primjetio da kod mene diže samo zdravlje, pa ne znam jel to bug il šta.

nije mi ništa jasno, pa ja pretpostavljam da je ovako. ujutro se podiže samo zdravlje, a sreću dižem sa hranom. znači ja mogu kupovat hranu koja daje 0 zdravlja i par sreće, jer mi zdravlje ne treba. ja se ne borim, pa zdravlje gubim samo radom i onim ostalim aktivnostima

LOL, nemoj rec da jos igras :-))))))

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
ma eto malo četveroklikarim ;)
Atomska bubamara
16 godina
odjavljen
jurluk kaže...
ma eto malo četveroklikarim ;)

Ne znam kako se sreca dize, ali kako imam gradjevinu s preko 6 dnevno srece (oko 6.6), dobijem oko 2-3 u plus. Tako da si ti izgleda na pozitivnoj nuli s 4.

Ocito da su nesto zezli po tome pitanju. Uostalom, kako vidim u nekim drzavama su kuce poprilicno jeftine, a u nekima je***o skupe.

Ja jos x-klikarim, pa sam sada u Brazilu. Bavim se kolekcijom 'valuta' Izlanuo se

15 godina
protjeran
Erepublik

Bog

Evo da i ja kazem nesto o igri,sta vas ceka u buducnosti

Prije dva dana me je admin banovo,mene i suprugu zbog multija,mislio sam da je razlog zato sto smo supruga i ja na istom IP-u

Medjutim provjrom i pregledmo maila shvatio sa m sta se dogadja

Ovako nakon pada juzne dalmacije ,(zadnje cro regije) zena je otisla u Poljsku,drugi dan je otisla u bolnicu i od tada niko nije diro njen acc,barem sam tako mislio

Vidjevsi da je admin rekao mulitiji pogledo sam njen mail akd ono,iznenadjenje ,neko je u jednom danu nastanco oko 2000 novih acc-a preko njenog maila,zbog toga j ebanovana

iako je jos uvjek u bolnici,a meni se dogodilo da su preko moga acc-a cheatirali :) , neke 2 firme i pokrali novac,sve su to radili da nisam opce kuzio taj dan

U nedelju ujutro sam se pokusavo spojin na erp nede,nede i nede,mislim oped neki bug,probam na chat Vatrenih Gustera nede kaze da sam vec na chatu,sad sam mislio da internet steka,posto mi je sin imo rodjendan sve sam ugasio i pokusao ponovo navecer kad ono doso BAN i mogu se ljepo jebat,iako sam cito na erpu da se to dogadja nisam mislio da ce i meni kad eto vraga na vrat

Pokusao bi se vratiti na erp ali nemam vise zivaca kreniti izpocetka,ako neko prestaje igrati erepublik a ima ivi preko 20 molio bi ga da mi da,ja cu nastaviti

Inace moj nick je bio CrnaLegija_OS a od supruge NinaCRO,imo sam ivi 19 jako blizu 20 par dana

E da i dobio sam prigovor zbog nicka jer su me 4 srbina tuzili

Ljep dan zelim

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice