da... nažalost us*ali su igru i to totalno, prije mi je bila super. Probat ću eJahan, kažu slično erepu V1, pa da vidimo i to...
probao sam maloprije igrat i ima katastrofalan lag, tak da igra uopce nije vrijedna spomena
da... nažalost us*ali su igru i to totalno, prije mi je bila super. Probat ću eJahan, kažu slično erepu V1, pa da vidimo i to...
probao sam maloprije igrat i ima katastrofalan lag, tak da igra uopce nije vrijedna spomena
Prodajem acc lvl 23, info na PM
oho, super stanje, hrvatska propala, pola igrača otišlo, oni koji su došli ne znaju vodit državu i nemaju para za lupat...
sad mi nije žao što sam banan..
oho, super stanje, hrvatska propala, pola igrača otišlo, oni koji su došli ne znaju vodit državu i nemaju para za lupat...
sad mi nije žao što sam banan..
malo više od pola... oko 500 igraca je samo ostalo...
od prijasnjih 2000ce...
Može procjena accounta?
acc:
lvl 24
Field Marshal
tenk veteran (lvl10)
tehnician guru (9) i harvester junior (3)
12 medalja (9xHW, 3xSS)
1 novine sa 700 subova
imovina:
20 golda na računu
2xq3 kuća
20xq1 tenkova
5xq4-q5 tenkova
------
2 orga
1 q1 rifle firma s 300 puški gore
Kolko ovo vrijedi RL para?
A vrlo vjerojatno...
Puno ljudi s kojima sam igrao je odustalo... Više nemam "društva", Hrvatska u rasulu i ono glavno, to više nije eRepublik...
30ak kn...
Danas moraš imati Acc snage 11* i više da bi vrijedio bar 150kn...
ohoo, što smo srbe nešto protjerali, što sve ima novog (na moru sam pa nemam net )
Hoče li tko kupit erepublik accaunt,treba mi da curu izvedem van u subotu,guru sam sa jednom zvijezdicom,na accauntu imam 116 golda,imam dvije q5 kuće,ako netko hoće cijena 150 kuna, samo goldi vrijede više od 150kn.
Hoče li tko kupit.
kome se u erepu trebam javit za acc, da im dam, 24 lvl sam, ne isplati se prodavat, niko nece kupit, ni za minimalnu cjenu, ne bi htio izbrisat.
Bolje ga pusti da se sam ugasi.
Nema vise smisla niti davati. Igrica je jednostavno propala.
kome se u erepu trebam javit za acc, da im dam, 24 lvl sam, ne isplati se prodavat, niko nece kupit, ni za minimalnu cjenu, ne bi htio izbrisat.
Javi se Don Kihotyu... On je u nekoj od vojnih jednica, gušteri, kako li već...
U ZDRUG-u sam...
Donirajte svoja dobra ZDRUG-u ili drugim vojnim ustanovama,
ne državi, da se nebi desilo da ode u krive ruke...
Ma nedam ga đabe ni za curu u koju sam cijeli život zaljubljen,50 kuna tko prvi dobiva 116 golda,accaunt i dvije kuće,pa da vidimo tko če se prvi javit.
Čitao sam zadnjih15 stranica i vidio da znate skriptu za botove...ako netko zna i kako se to sredi...nek mi se javi na privatnu poruku....Hvala unaprijed.
Čitao sam zadnjih15 stranica i vidio da znate skriptu za botove...ako netko zna i kako se to sredi...nek mi se javi na privatnu poruku....Hvala unaprijed.
I misliš da će ti je netko dati džabe?
Dobra skripta za botove se plaća dosta RL para (barem se je nekada... sada niti ne znam dali postoji nova skripta za ovaj eRep)
I misliš da će ti je netko dati džabe?
Dobra skripta za botove se plaća dosta RL para (barem se je nekada... sada niti ne znam dali postoji nova skripta za ovaj eRep)
ne mora mi skriptu dat za džabe, samo nek me uputi preko kojeg programa je radio skriptu za botove i ukratko opiše postupak pravljenje skripte, dalje ja mogu sam...
a sto mislis kako sam u mjesec dana uspio skupiti 600 golda...
100% ne transakcijama na monetarnom kako sam ljudima prodavao... lol...
zanima me nešto u vezi novog načina konzumiranja hrane
imam kuću 40/40/40
što znači, daje 4 wealtha. ali pošto se množi sa 5, zapravo daje 20 wealtha. znači ja mogu na kraju dana bit na 80 h, i ujutro će mi bit 100?
a kako sa srećom? jel se ona podiže samo kad jedem hranu? ili bi se i sreća trebala ujutro povećat kao što se povećava i zdravlje. jer sam primjetio da kod mene diže samo zdravlje, pa ne znam jel to bug il šta.
nije mi ništa jasno, pa ja pretpostavljam da je ovako. ujutro se podiže samo zdravlje, a sreću dižem sa hranom. znači ja mogu kupovat hranu koja daje 0 zdravlja i par sreće, jer mi zdravlje ne treba. ja se ne borim, pa zdravlje gubim samo radom i onim ostalim aktivnostima
zanima me nešto u vezi novog načina konzumiranja hrane
imam kuću 40/40/40
što znači, daje 4 wealtha. ali pošto se množi sa 5, zapravo daje 20 wealtha. znači ja mogu na kraju dana bit na 80 h, i ujutro će mi bit 100?
a kako sa srećom? jel se ona podiže samo kad jedem hranu? ili bi se i sreća trebala ujutro povećat kao što se povećava i zdravlje. jer sam primjetio da kod mene diže samo zdravlje, pa ne znam jel to bug il šta.
nije mi ništa jasno, pa ja pretpostavljam da je ovako. ujutro se podiže samo zdravlje, a sreću dižem sa hranom. znači ja mogu kupovat hranu koja daje 0 zdravlja i par sreće, jer mi zdravlje ne treba. ja se ne borim, pa zdravlje gubim samo radom i onim ostalim aktivnostima
LOL, nemoj rec da jos igras :-))))))
Ne znam kako se sreca dize, ali kako imam gradjevinu s preko 6 dnevno srece (oko 6.6), dobijem oko 2-3 u plus. Tako da si ti izgleda na pozitivnoj nuli s 4.
Ocito da su nesto zezli po tome pitanju. Uostalom, kako vidim u nekim drzavama su kuce poprilicno jeftine, a u nekima je***o skupe.
Ja jos x-klikarim, pa sam sada u Brazilu. Bavim se kolekcijom 'valuta'
Bog
Evo da i ja kazem nesto o igri,sta vas ceka u buducnosti
Prije dva dana me je admin banovo,mene i suprugu zbog multija,mislio sam da je razlog zato sto smo supruga i ja na istom IP-u
Medjutim provjrom i pregledmo maila shvatio sa m sta se dogadja
Ovako nakon pada juzne dalmacije ,(zadnje cro regije) zena je otisla u Poljsku,drugi dan je otisla u bolnicu i od tada niko nije diro njen acc,barem sam tako mislio
Vidjevsi da je admin rekao mulitiji pogledo sam njen mail akd ono,iznenadjenje ,neko je u jednom danu nastanco oko 2000 novih acc-a preko njenog maila,zbog toga j ebanovana
iako je jos uvjek u bolnici,a meni se dogodilo da su preko moga acc-a cheatirali :) , neke 2 firme i pokrali novac,sve su to radili da nisam opce kuzio taj dan
U nedelju ujutro sam se pokusavo spojin na erp nede,nede i nede,mislim oped neki bug,probam na chat Vatrenih Gustera nede kaze da sam vec na chatu,sad sam mislio da internet steka,posto mi je sin imo rodjendan sve sam ugasio i pokusao ponovo navecer kad ono doso BAN i mogu se ljepo jebat,iako sam cito na erpu da se to dogadja nisam mislio da ce i meni kad eto vraga na vrat
Pokusao bi se vratiti na erp ali nemam vise zivaca kreniti izpocetka,ako neko prestaje igrati erepublik a ima ivi preko 20 molio bi ga da mi da,ja cu nastaviti
Inace moj nick je bio CrnaLegija_OS a od supruge NinaCRO,imo sam ivi 19 jako blizu 20 par dana
E da i dobio sam prigovor zbog nicka jer su me 4 srbina tuzili
Ljep dan zelim