Mijenjam 10 Erepublik gold-a za 10 gold-a na travianu ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji li koja skripta da sama igra eRep (da može ići radit i trenirat)?
Uskoro idem na put, a pustio bih ju na susjedovom kompu.

koji si ti klošar hahaha kako možeš nekom tako gadno naplatit nešto tako glupo ;)
Ugl. postoji skripta i ugl. se koristi za botove. Nikad je nisam koristio niti ću al znam dosta ljudi koji je koriste :)
Dogovorit ćemo se..
Ugl. postoji skripta i ugl. se koristi za botove. Nikad je nisam koristio niti ću al znam dosta ljudi koji je koriste :)
Ako je nađeš, pošalji mi...
Dogovorit ćemo se..
Samo javi
Kolko golda dobijete u onim treasure maps?Meni ovo zadnji put.
Luckeru :PPPP
Kome si prodao dušu za takav ulov? :D
A ruganja...pa ja toliko nemogu skupit u godinu dana, najvise mi je bilo 4.97 i to prva, zadnja je pljunila 3.03. Moram vidjet kako ce ic ovo s goldima u V2, ako bude tribalo 15-20 golda dnevno, a da zarada bude kakva je i danas, malo ce ljudi ostat igrat. Max Macfarland 2 ce bit bog :P
A ruganja...pa ja toliko nemogu skupit u godinu dana, najvise mi je bilo 4.97 i to prva, zadnja je pljunila 3.03. Moram vidjet kako ce ic ovo s goldima u V2, ako bude tribalo 15-20 golda dnevno, a da zarada bude kakva je i danas, malo ce ljudi ostat igrat. Max Macfarland 2 ce bit bog :P
Pa jbt, odkud tom liku tolko golda??? Vidim dao je ruskom predsjedniku poreko 700 golda za neke njegove izmišljotine koje nije niti napravio
Opet ostao bez HW medalje! 1 DAN mi je trebao!
A bio sam siguran da sam odradio...
Ma Šefe kad ti kažem meni se to stalno događa, a svaki put sam siguran da sam odradio 29 dan. Sigurno je nešto tu sumljivo!
BTW još uvijek prodajem accounte i golde.
2 golda = 1 € - cijena više nego poštena!

Izađe ti na isto :) 2 golda = 1€ (ispravi me ako griješim)
Ako se stvarno budu trebali kupovati goldi,jako malo će nas igrati.
Zasigurno tu je na dobitku EDEN jer je u tom savezu mnogo više Zapadnih zemalja u RL sa mnogo većim standardom od Finiksa.
A i onda će igra biti bezveze,ostaće nekoliko hiljada ljudi koji će kupovati golde,i to će njima biti zaniljivo..
I da,Lana je upropastila igru,sve više se stvara jaz između onih koji imaju u RL više para od onih koji nemaju.
Jašta...
A gold je oko 1.4 RL HRK... stvarno pošteno, nema šta...
Jašta...
A gold je oko 1.4 RL HRK... stvarno pošteno, nema šta...
Nešto si se Zajeb.
GOLD može bit min 3 kune tako nešto sigurno nije manje!
kolko biste dali za:
21 lvl, 18.14 strenght, manifacturing skill 9.28, 4 star house
ja bi negde 20 eura, mislite da je to pristojna cjena?
i jel zna neko di mogu promjenit sifru za erep
kolko biste dali za:
Dobija li se šta golda uz njega?
kolko biste dali za:
Nisam kompetentan, ali mislim da bi trebalo vrijediti više :/
to je ak se ne varam godina dana klikanja? :D
PASS: edit profile>change password (dole, pri dnu)
Lovac, mislim da nema šanse da nekome prodaš gold po toj cijeni-jedino ako naletiš na budalu.
Gold ti je pred kojih 8 mjeseci bio oko 3(2.7kn) kune (jer ga nije bilo), a sad ti je oko 1.4 kn.
kolko biste dali za:
Dobija li se šta golda uz njega?
dobije se 17 golda i organizacija
Pinc onda košta više (Minimalno 30€)
Primljen sam u beta testiranje Erepublika. Iden probat pa se javin kasnije sa dojmovima.
EDIT:Hvala Gamer71
Evo par screenova iz igre
wtf, izgleda koplicirano na slikama:)
Ako misle nešto zakomplicirati da ne mogu više samo dvoklikati, mislim da neću biti jedini koji će otići iz igre.
Evo par screenova iz igre
wtf, izgleda koplicirano na slikama:)
Pa imas na youtube vec i dva videa o svemu tome...
Doduse mozda ima i vise, ja sam odustao nakon prve minute gledanja.
I nije tolko loše. Kad sam vidio na youtubeu kolko golda treba za training, happiness i te pi*darije,mislija san odustat, ali sad iman plaću 200 USD/H.
Da, samo je receno da su te place i davanja u eksperimentalnoj fazi, sto znaci da mozda i nece biti takvi na kraju.
Izađe ti na isto :) 2 golda = 1€ (ispravi me ako griješim)
Ma nemislin kupovat nikakve golde/profile, vec sam komentira nekoliko postova iznad. Neko je pita odkud Max Macfarlandu 2 toliko puno para.
A ovaj novi ratni modul ce igru totalno unistit, kako bilo koja drzava koordinirat 8000+ ljudi ? Nije svak u paravojskama ni u HV-u, po SS-ovima nisam jos nista vidio sta mi se svida. V1 je dobar kakav je samo da se rjese Lane i Treasure Mapsa, veci je gust gledat "zid" kako pada/raste nego bilo koji PvP. Ugl meni se ovaj V2 vec sad nesvida.