Drakensang online

poruka: 822
|
čitano: 258.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Heart of Atlantis
Le_Piaf kaže...

Pozdrav društvo... Imam pitanje vezano za Heart of Atlantis... završio sam sve questove u Ashray-i, sad kad idem dalje, nemam ni jednog questa, Ni u Heart of Atlantis, Temple sector-u niti u Desecrated Sanctuary... jel se tu igrica završava ili je tu neki problem... jednostavno nemam više zadataka, a glupo mi stalno Farmati... ????

U Ashray su svi qestovi i nešto malo u Heart of Atlantis i tu negdje od 37-40 lvl nastaje praznina u qestovima i te levele možeš dobiti jedino uz daljnje igranje, čišćenje mobova i ubijanje Gorge. Tek kada dostigneš 40 lvl dobijaš end game qest tzv, Ammons qestove koji su najteži qestovi u igri i njih radiš uglavnom sa drugim igračima u ekipi. Oni su dugotrajni kao i čitava igra koju si prešao do Atlantisa. Nadalje igranje sa 40 lvl se uglavnom svodi da radiš Ammon qestove, evente i ubijaš bosove na hard težini radi unique geara i naravno PVP.

U plunu su im između ostalog i povećanje lvl capa ako sam dobro razumio do 45 lvl i uvođenje novih sadržaja a prema tome i qestova. Oko nove godine do proljeća otprilike će implementirati neke sadražje.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
Drakensang online

Problem je sto u Heart of ATlantis ja nisam imao ni jedan zadatak... a citao sam po forumu da ljudi tu odrađuju neke zadatke... pa sam pitao neke igrace na catu i rekose mi da je problem sto sam ja jos uvijek 36 lvl  {#}... a upravo ga sad zavrsavam, pa cu vidjet hocel se sta novo pojaviti... Hvala na odgovoru..{#}

ja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Pozz svima:)

Da,poneki quest line-ovi su određeni levelom igrača,tako da ih ne vidiš još.

Ne brini do 40. lvl-a ćeš imati još dosta toga za završit.

I reci nick,ako si na Grimmag.u,da te ubacimo u savez.

A,ako si na Hereduru,također.

E,ovako.Što se tiče eventa,uspio sam dobit kamuflažno ninja kornjače odijelo i još 80 drakena.

Znači,sljedeći tjedan kad se pojavi trgovac u Kingshill-u,to mi je 2k kristala:)

Što će mi dobro doći,jer mi je konačno Sigi danas bacio Icy Cloak:)

I sinoć dobijem onaj bow koji si ti priželjkivao Boxi:

Eldfaris' Rune Bow

Radiant gem,moj prvi xd Radiant gem,moj prvi xd
pogle mu nick muahahahaah pogle mu nick muahahahaah
Eldfaris' Rune Bow Eldfaris' Rune Bow
Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Razmišljam da prestanem igrati Drakensang zasada...tu i tamo ću upaliti, dojadilo mi je sve to farmanje, amo tamo, i to...

Eventualno na Grimmagu se vidimo a vjerojatno napustam heredur gdje sam najvise nabrijao lika.

Najveća mana ove igre je ako nemas dobru guildu i ako se nisi potrefio otprilike da si aktivan sa par igrača koji imaju iste interese u igri kao i ti, plus igranje u grupi je bugirano, ulasci su u dosta slucaja puni bugova pa te ubaci u kako ja to zovem paraleni svijet a grupa u drugi itd. Sve me je to sada 650 insignia pred kraja eventa iživciralo i jednostavno sam ugasio igru.

Btw imam Diablo 3 mjeseca kojeg nisam ni pošteno zaigrao a plaćen je fino, tako da kad već imam poznatiju i popularniju igru što da se mrcvarim sa skupljanjem andermanata i kristalića...ko ih hebe.

Igra je dobra, igrao sam je blizu 600 sati, zapravo super ako voliš hack and slash, besplatna itd., ali jednostavno sam se sada zasitio tih iritirajućih sitnica i bugova.

Najveću sam grešku napravio što sam nastavio igranje na Hereduru, jer je ekipa na Grimmagu a ne mogu prebaciti lika na Grimmag, a mrsko mi je Rangera nabrijavati do 40 lvl i prelaziti ponovno iste qestove. Možda nekada...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 18:31 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

vjerujem da ti je dosadilo,odmori malo pa ponovo:)

btw,ja imam puno previše accounta,ali eto...igram ih,neke manje neke više.

Heredur: Redsonia666 mage lvl 40 , Crotiger ranger lvl 40

Grimmag: Lazycrazy ranger lvl 40 , Fcth DK lvl 40 , Fromcelltohell73 mage lvl 26

Werian: Sya ranger lvl 40 , Redsonia666 DK lvl 35 i Fcth mage lvl 30

Tegan: Fcth mage lvl 34

Agathon: Bestialwolf mage lvl 37

Većinu tih accounta odradim dnevne questove ako mi odgovaraju,

pokupim dnavne bonuse i to je to.

Igrat ću dok mi se bude igralo,kad ne...odmorim malo i to je to.

LP svima:)

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Meni se ova igra dopada, nadam se da će izaći barem sljedeće godine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Drakensang online
boxer kaže...

Vidio sam to ima par mjeseci, ne čini se loša ali nigdje ne vidim da ispadaju itemi nakon što ubije monstere ... nije onda fora lol

16 godina
Drakensang online

Kako je savez na Grimmagu porastao,krcati smo članovima lvl 40,

tako bih molio one koje sam morao izbacit da se jave ovdje u temu.

Dajte nick pa ću vas pozvat ponovo,ali u CROTIGERS2 savez.

NHF,ali neki su zbilja dugo ostali na istom levelu i koliko sam vidio čak su i neaktivni.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darinka kaže...
boxer kaže...

Vidio sam to ima par mjeseci, ne čini se loša ali nigdje ne vidim da ispadaju itemi nakon što ubije monstere ... nije onda fora lol

Radi se o igri u razvoju, a možda zapravo prave sasvim novi koncept zarađivanja loota.

13 godina
neaktivan
Drakensang online

et oako niste primjetili izašao je novi patch http://en.board.bigpoint.com/drasaonline/showthread.php?p=3028405#post3028405

Glavna odlika mu je novi pvp mod 6v6 siege fortress.

Odigrao sam jedan i mogu reci da je zabavan, šteta što je moj tim bio jedno triput slabiji pa nisam mogao baš uživati ali eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Evo jedna 3vs3 TDM bitka u Drakensangu. Prešao u 30 lvl i dobio rank Novice Centurion. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Drakensang online

Pozdrav raja... hvala na odgovru na moje pitanje... al taj nalog sam nazalost ugasio... greskom sam kupio oruzje koje me kosta 12 000 andermanata... i pukao sam do daske, ''turn off'' nalog sa lvl40.... sad sam otvorio novi... lvl sam 10 (ranger), medjutim ne sviđa mi se arena nikako... tucem se s likovima lvl 19... covjek nas sve pobije jednim hicem... bas smijesno da razbiješ pc :D... 

Nego imam jedno drugo pitanje... vec dva dana, dok nisam dostigao lvl 10, pratim jednog lika koji je lvl 3... svaki put nas sve pobije, napucan je do bola... i svaki put pobjedjuje, ali ne napreduje u nivoima... znaci stalno je lvl 3 evo vec 2 dana... ja sam samo igrao u Areni i opet sam dostigao lvl 10...  ima li kakva caka da se ne napreduje kroz nivoe..??? a da se moze boriti u Areni... igram ovu igricu vec godinu dana, i nekoliko puta sam do sada primjetio da pojedini likovi ubise u areni, al su uvijek lvl 2-3, 11-12... 22-24 i sl... i ja se stalno s njima udaram i napredujem kroz levele, ali oni ne napreduju nikako... eto ja se sad udaram sa likovima nivoa 10-19, a onaj tip sto je lvl 3 ostao je u nizoj kategoriji i normalno da ce dolje uvijek pobjeđivati....

KAKO MU NE RASTU NIVOI (ISKUSTVO) ????hvala

ja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Le_Piaf kaže...

Pozdrav raja... hvala na odgovru na moje pitanje... al taj nalog sam nazalost ugasio... greskom sam kupio oruzje koje me kosta 12 000 andermanata... i pukao sam do daske, ''turn off'' nalog sa lvl40.... sad sam otvorio novi... lvl sam 10 (ranger), medjutim ne sviđa mi se arena nikako... tucem se s likovima lvl 19... covjek nas sve pobije jednim hicem... bas smijesno da razbiješ pc :D...

Nego imam jedno drugo pitanje... vec dva dana, dok nisam dostigao lvl 10, pratim jednog lika koji je lvl 3... svaki put nas sve pobije, napucan je do bola... i svaki put pobjedjuje, ali ne napreduje u nivoima... znaci stalno je lvl 3 evo vec 2 dana... ja sam samo igrao u Areni i opet sam dostigao lvl 10...   ima li kakva caka da se ne napreduje kroz nivoe..??? a da se moze boriti u Areni... igram ovu igricu vec godinu dana, i nekoliko puta sam do sada primjetio da pojedini likovi ubise u areni, al su uvijek lvl 2-3, 11-12... 22-24 i sl... i ja se stalno s njima udaram i napredujem kroz levele, ali oni ne napreduju nikako... eto ja se sad udaram sa likovima nivoa 10-19, a onaj tip sto je lvl 3 ostao je u nizoj kategoriji i normalno da ce dolje uvijek pobjeđivati....

KAKO MU NE RASTU NIVOI (ISKUSTVO) ????hvala

Prvi bold - ovo je prije bilo tako da je level cap u pvp areni bio 10 lvl (10-19 lvl) pa je bio veći nesrazmjer u bitkama, no sada je nemoguće ovo što pišeš jer je lvl cap smanjen (10-14 i 15-19, 20-24, 25-29 itd.)

Što se tiče drugog pitanja ima caka ali je besmislena pa nisam siguran dali ćeš je koristiti jer ubija igranje u Areni. Ako si primjetio imaš AFK (Away from keyboard) igrača koji se samo uloguju u mečeve ali ne ubijaju druge igrače i tako bez obzira na ishod bitke dobijaju honor pointse (jer se raspoređuju po timu), i napreduju u fame levelima (sporo ali napreduju) ali ne dobijaju expirience jer ne ubijaju protivnike.  Tako nećeš ili ćeš sporo levelat lika, ali ćeš isto tako sporo levelat fame tree.

Ja sam također napravio Rangera i uglavnom igram PvP ali nema šanse da igram na AFK način jer je besmisleno. Tek sam sinoć prešao u 30 lvl i dobio sam rank Novice Centuriona (25-26 lvl fame).

Kako napreduješ u levelima ubijanje i napredovanje u PvP će ti biti sve sporije jer treba dosta expirienca. Imam preko 5000+ ubijenih neprijatelja i skoro 300 pobjeda u 3vs3 TDM.

Tako da ti je moj savjet samo rokaj jer ćeš na većim levelima   se duže zadržavati.

15 godina
neaktivan
Drakensang online

Hvala na odgovoru... a vidjam ja te likove po areni zbog kojih nikad ne mozes pobjediti, jer koliko god ti dobar borac bio, oni samo napadaju te staticne... a sto se tice ovog s levelom 19... znam da si u pravu... al zaista mi je žao što nisam uzeo screen shot da ti pokažem moj lvl 10 i lvl 19 igraca u suprotnoj ekipi... zato sam odmah napustio arenu, jer mi je izvuklo zivce to sto ovamo jedno pise a u areni se drugo događa...

ja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Le_Piaf kaže...

Hvala na odgovoru... a vidjam ja te likove po areni zbog kojih nikad ne mozes pobjediti, jer koliko god ti dobar borac bio, oni samo napadaju te staticne... a sto se tice ovog s levelom 19... znam da si u pravu... al zaista mi je žao što nisam uzeo screen shot da ti pokažem moj lvl 10 i lvl 19 igraca u suprotnoj ekipi... zato sam odmah napustio arenu, jer mi je izvuklo zivce to sto ovamo jedno pise a u areni se drugo događa...

A čuj, moguće je svašta, nije da ti ne vjerujem. Ima dosta bugova u Areni npr. u 3vs3 da bude 4vs3 ili da bude 3vs3 + 1 igrač koji nije raspoređen niti u jedan tim.

Uglavnom možeš biti dobar koliko hoćeš, ali kad uđe u partiju neki igrač Pay to win koji ima svu kupljenu opremu, red essence (+300%dmg) i gemove za damage i brzinu možeš fino napustiti partiju, jer free to play igrač se ne može mjeriti sa njim jer mu je dovoljno dva udarca da te "uspokoji". Sinoć nam je u partiju ušao pay to win mage koji mi je fireballom zadavao na 29 lvl (imam legendary armor) oko 2000 dmg, pa ti vidi. Uspjeli smo pobjediti jer sam ga stalno stunao i napadao, ali jedva mislim za 1-2 boda smo pobjedili. Čovjek je samo stojao na sredini i one shotao moja dva suigrača.

15 godina
neaktivan
Drakensang online

Eto jarane da vidiš da ne lažem, od jucer nisam nikako ulazio i samo sto sam ušao, u prvoj rundi i odmah DOKAZ... na ovaj način arena je s.ebana u 3 P materine... ja sam ovaj LVL 10 (Karabaja)

[url=http://postimage.org/image/5yqygbzaf/][img=http://s7.postimage.org/5yqygbzaf/dokaz.jpg][/url]

http://s7.postimage.org/zdwmpc3u3/dokaz.jpg

ja...
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 23:47 (Le_Piaf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drakensang online

Evo, sad sam 5x zaredom usao u arenu i svaki, ali baš svaki put imam ljude lvl 17/18/19... stvarno nema smisla... nek idu u p materinu i oni i njihov update... bas je zabavno da me lik lvl 19 jednom pogodi i ja mrtav, hahahahahhah s.rem im se na igricu...

ja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drakensang online

I sad još jedna nemoguća stvar  {#} ... lik lvl 10 a Ardent Centurion. KAKOooooooooooooooooooooooooooooo????? {#}.... kad mu treba pola miliona honor poena... nemoguće biti lvl 10 i imati toliko honor poena... jer onom logikom da se samo uloguje u Arenu, treba mu 5 godina da dobije toliko honor poena a da ne napreduje u nivoima.... 

Ovu igricu treba pod hitno ili popraviti ili ugasiti... treba li su lijepo napraviti Arenu za Bufere, i arenu bez ikakvih dodataka na oruzju, bez ikakvih esencija i sl... pa ko voli nek izvoli... ako mu se igra sa dodacima, nek ide u drugu arenu....

Jedno je jasno...

NEDAM NOVACCCCCCCCCCCCCCCC {#}{#}

ja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Le_Piaf kaže...

Eto jarane da vidiš da ne lažem, od jucer nisam nikako ulazio i samo sto sam ušao, u prvoj rundi i odmah DOKAZ... na ovaj način arena je s.ebana u 3 P materine... ja sam ovaj LVL 10 (Karabaja)

[url=http://postimage.org/image/5yqygbzaf/][img=http://s7.postimage.org/5yqygbzaf/dokaz.jpg][/url]

http://s7.postimage.org/zdwmpc3u3/dokaz.jpg

Evo sad baš nisam siguran dali je onaj patch što je donio level capove se odnosio  i na levele ispod 20. Jer sam bio 21 level kada je došao pa nisam mogao provjeriti, a ne mogu pronaći da li je nešto po tome rađeno.

Ništa igraj do 20 lvl, bori se itd. kao i svi mi prije, pa onda od 20 ćeš se boriti do 25 lvl igračima i tako redom.

13 godina
neaktivan
Drakensang online

što se tiče pvp i lvl-a:

The level ranges for PvP matchmaking were adapted as follows:
1–9
10–19
20–24
25–29
30–34
35–39
40

Release Ro75

2 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Maloprije umlatišmo Heralda na hard, samo nas 3-ica iz saveza:)

Ponosim se svojim CROTIGERS-ima{#}

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 3:47 (fromcelltohell).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Identificirao sam Bearach Tormentor-a, nabacio damage gemove sveukupno 28 dmg više i mogu reći da je bezveze oružje za pvp u rangu 30-34 PvP. Spor i ne pravi baš veliku štetu.

Umjesto da sam potrošio 1540 CoT-a na Skutu Hunting Cloak i Bearach Tormentor-a bolje da sam uložio u legendary 25 lvl short bow i remen.

Moj   23 lvl extraordinary short bow i dalje je konkurentan u PvP sve dok ne naiđem na 34 lvl Ardent Centuriona sa legendary opremom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

Pozz svima. Ja sam novi igrač na drakensangu. Sad sam lvl 34. Bio bih zahvalan, ko igra da me doda u boddy list-u. Dosadilo mi igrati sa strancima. Da ima i malo naših igrača tamo. Hvala i pozz. Ime u igri je : Citermije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

evo jedan praktičan savjet kako uštediti na prostoru i inventoryu (za one koji za to još nisu čuli)

nađeš neke bijele(obicne) iteme sa 4 slota,dodaš 5 slot za 10 andera,i na te iteme trpaš gemove dok skupljas ostale da bi kombinirao u jače..

skidanje gemova sa itema obicno nije skupo,za bijele iteme oko par srebra,2 ili 3 tako nešto. i fino si organiziraš gemove i imaš fino mjesta uvijek :)

2 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Ah to za gemove smo znali od samih početaka, ali korisna stvar za početnike, tako da TU za post.

Najveća zamjerka igri je bezobrazno ograničavanje inventory prostora, preskupo otključavanje dodatnog i to za mizernih 7 ili 5 mjesta koje se svakim proširenjem skoro pa udupla u cijeni.

Druga stvar je nedozvoljavanje da se istovrsni itemi nemogu deponirati u većim brojevima, osim ako neke kupite (npr. 25 healtha) a inače je 10 maksimum, te isto sranje i sa qest itemima npr. skupi 5 tkanina ili torbi i svaka zauzima po jedno mjesto. Totalno bezveze.   Što duže igram igru pronalazim sve više iritantnih stvari. Za nesmetano igranje je očigledno da se mora platiti, a za free to play se mora preći preko nekih iritantnih stvari ili odustati.

Također u svezi gemova su bili toliko bezobrazni da nisu dopuštali vađenje iz opreme što su omogućili tek prije par mjeseci sa nekim od patcheva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 10:24 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Drakensang online

Pozdrav,

može poziv za guild,server grimmag,ranger,lvl 29,  ime : Rizmaj67  ili ranger lvl 40 , ime: Hon46 

Hvala{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Za Rizmaj acc ćeš dobit pozivnicu,ali ovaj drugi acc nemrem pronać.Jesi siguran da si dobro napisao nick,server?

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da,komp je poprilično star,procesor je:AMD Athlon (TM) XP 2500+1.83 GHz.Dal to kaj valja?

12 godina
neaktivan
Drakensang online

Nekako se dvoumim da zatražim pozivnicu u guild dok održavam DK-a na 29-om lvlu. Jos je sigurno 2-3 tjedna na 29. Za sada samo farmanje i arena, moram zavrsiti TDM quest sa njim (rangerom odradio), a i lakse mi je daily questove odraditi. Ako to ne smeta, pls inv :)

Jozathegreat

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice