Pozdrav društvo... Imam pitanje vezano za Heart of Atlantis... završio sam sve questove u Ashray-i, sad kad idem dalje, nemam ni jednog questa, Ni u Heart of Atlantis, Temple sector-u niti u Desecrated Sanctuary... jel se tu igrica završava ili je tu neki problem... jednostavno nemam više zadataka, a glupo mi stalno Farmati... ????
U Ashray su svi qestovi i nešto malo u Heart of Atlantis i tu negdje od 37-40 lvl nastaje praznina u qestovima i te levele možeš dobiti jedino uz daljnje igranje, čišćenje mobova i ubijanje Gorge. Tek kada dostigneš 40 lvl dobijaš end game qest tzv, Ammons qestove koji su najteži qestovi u igri i njih radiš uglavnom sa drugim igračima u ekipi. Oni su dugotrajni kao i čitava igra koju si prešao do Atlantisa. Nadalje igranje sa 40 lvl se uglavnom svodi da radiš Ammon qestove, evente i ubijaš bosove na hard težini radi unique geara i naravno PVP.
U plunu su im između ostalog i povećanje lvl capa ako sam dobro razumio do 45 lvl i uvođenje novih sadržaja a prema tome i qestova. Oko nove godine do proljeća otprilike će implementirati neke sadražje.