Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.345.667
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Polaganje vozačkog
AlienWare1 kaže...

Meni nije još prioritet položiti, pogotovo sad s faksom itd. Najbolje bi bilo u miru nakon faksa položiti, a dotad skupljat iskustvo sa PC simulatora :)

Ahah, ne uzdaj se u to :)
Najbolje vrijeme za polaganje je između srednje i faksa, taman cijelo ljeto za položiti.
Kasnije faks, posao, bla bla. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
big_guy kaže...

S koliko godina ste vi položili?Ja nažalost nisam još,tek mi je 18,jbg preskupo je stvarno,a volio bih imat vozačku više nego Boga vidit... 

Pomalo, nema zurbe....

Ma skoro svi frendovi položili pa mi bezveze da sam samo ja bez vozačke....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
neaktivan

Mislim da se kod mene u gradu ne može ljeti polagati, završavaju oko 6. mj, a počinju ponovo oko 9,. tako da su oni koji su išli sa mnom u srednju polagali tokom šk. god, 4. razred, i dobar dio nastave bili odsutni(opravdano, ali opet). Sad sam u ZG, pa ne vidim svrhu auta, tu je gradski prijevoz, a kući se vraćam autobusom, potrošio bi na benzin više nego što dođe karta.

13 godina
Polaganje vozačkog

U polukruznom skretanju u jednom komadu bez manevra..Da li je diskrimirajuca greska ako u toj radnji predemo po strani ceste koja nije asfaltirana,tj po sljunku s jednom stranom auta,10-20 cm? Cini se da sam pao na ispitu zbog toga,te mi nije pruzena prilika za zalbu,nije ni spomenuta..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 17:37 (nixa2210).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

U polukruznom skretanju u jednom komadu bez manevra..Da li je diskrimirajuca greska ako u toj radnji predemo po strani ceste koja nije asfaltirana,tj po sljunku s jednom stranom auta,10-20 cm? Cini se da sam pao na ispitu zbog toga,te mi nije pruzena prilika za zalbu,nije ni spomenuta..

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2008_12_155_4232.html

Ne nalazim ništa o tome, ali mislim da je greška ako si prešao preko bilo koje pune bijele crte... bar moj instruktor postane živčan svaki put kad to napravim {#}

13 godina
Polaganje vozačkog
Obicna seoska cesta(jako siroka) jednostavno sam uzeo manji luk skretanja te nisam stigao izravnati do kraja,znakovi nista,nikakve crte.S instruktorom sam tuda isao 10 puta i svaki put na isti nacin okretao auto.
Mislim da sam srusen bez razloga..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Nisi srušen bez razloga, razmisli dobro i pitaj instruktora jesi li igdje drugdje pogrješio.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Polaganje vozačkog
Punjenje budzeta prijatelju..
Nisam nigdje pogrjesio,to nije diskredit.greska.

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Auto ti je sišao s ceste. To ti je isto kao da zveknes nogostup.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
nixa2210 kaže...
Punjenje budzeta prijatelju..
Nisam nigdje pogrjesio,to nije diskredit.greska.

Na gluposti si pao. Ja u prošlu srijedu fino na kraju ispita uzmem prednost i padnem ko čovjek. Kad si glavu nisam odkinio :D

Dr. Zoidberg kaže...

Auto ti je sišao s ceste. To ti je isto kao da zveknes nogostup.

Točno to.

0_o
14 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...
Obicna seoska cesta(jako siroka) jednostavno sam uzeo manji luk skretanja te nisam stigao izravnati do kraja,znakovi nista,nikakve crte.S instruktorom sam tuda isao 10 puta i svaki put na isti nacin okretao auto.
Mislim da sam srusen bez razloga..

Procitaj ovo nekoliko puta i zamisli se na cesti s autima/kornižama/pjesacima/znakovima/zidovima. Npr imas 3 trake i ti si u lijevoj , i sada imas za skrenuti lijevo i ti skreces i nades se u zadnjoj traci.....  Razmisli malo, ne moze tebe izbaciti auto iz trake, ti komandiras s njim, mislim da si zasluzeno pao.  ( bez ljutnje molim )

BMW
13 godina
Polaganje vozačkog
Whatever,bit ce bolje drugi put.

1 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

kolege trebam savijet. sutra ujutro polazem i vec me lagana trema pere.

na sta moram posebno pazit i kako se rijesiti treme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Danas podigao onu knjigu sa testovima, u utorak krece nastava. :D

Ne bi skodilo kad bi dali nekoliko saveta. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

kolege trebam savijet. sutra ujutro polazem i vec me lagana trema pere.

Pali zmigavce (posebno kada obilazis nesto)

Pazi da ne uzmes prednost

Ako ti se zuto upali pred nosom ne koci.

Ili ukratko vozi pomalo i oprezno i sve bude ok :) samo se opusti, kao da je jos jedan sat voznje

14 godina
neaktivan
Nocio kaže...

kolege trebam savjet. sutra ujutro polazem i vec me lagana trema pere.

Pamet u glavu ,daji zmigavce, provjeravaj svako malo retrovizore,mrtvi kut i sve ostalo,pjesacima obavezno stati i to je to, javi kako je proslo!

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

BMW
15 godina
Polaganje vozačkog

Evo decki, samo da javim da sam polozio otprve

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Polaganje vozačkog

Shame on me,iz drugog pokusaja sam B kategoriju sa 18 godina polozio i nitko nije bio sretniji od mene.
A2 sam iz prvog pokusaja,tako da puno toga ovisi i o ispitivacu ( dosta ih je arogantnih,prepotetnih i napuhanih ) {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Što si sve morao raditi? Ja ću polagati za desetak dana.

14 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...
Nocio kaže...

Što si sve morao raditi? Ja ću polagati za desetak dana.

trebao je voziti? Molim vas ljudi , zasto se brinete , ako ste vozili pristojno sve sate nemate se sta bojati , pamet u glavu , sve gledaj , sve prati , ponasaj se u skladu s propisima I NEMATE SE CEGA BOJATI , nece ti puno pomoci sto ce ti on napisati 'sto je radio' .... Ako ti je ostao jos koji sat pitaj instruktora sve sto ti nije jasno i to je to .... Sretno

BMW
15 godina

samo sam radio ono intenzivno kocenje, prva do kraja pa druga i kocenje prije nego se u cunj zabijes i onda sam iso na cestu i to odvozio skretanja ljevo, desno, polikruzno okretanje, prestrojavanje i parkiranje u nazad.

trema me hebeno prala sve dok u auto nisam sjeo, a nakon toga sve je nestalo. pazis na sve, pjesake, semafore, mrtvi kut, prestrojavanje i sve sta kaze. ma samo se iskljuci i jedino prati sta ti on kaze i na voznju i to je to

13 godina
Polaganje vozačkog
S koliko godina mogu polagati za motor?
Imam 15 godina pa vjerojatno trebam cekat do 16 al pitam svejedno ;)
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kelam kaže...
S koliko godina mogu polagati za motor?
Imam 15 godina pa vjerojatno trebam cekat do 16 al pitam svejedno ;)

Mozes krenuti sa 15 i pol godina,mozes do 16 godina poloziti ispit iz prometnih pravila i pruzanje prve pomoci,ali sa 16 godina napunjenih tek mozes izaci na ispit voznju odnosno pred komisiju.

17 godina
Polaganje vozačkog

Gospodo, to što netko ima vozačku neznači da on i zna vozit ;)

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Mozda sam malo pretjerao za 2-3 sata, ali 35 sati za A1 kategoriju, da bi kad izadem iz autoskole vozio totalno mimo pravila, jer su pravila totalno glupa u nasem prometu,   mislim da nema smisla. Ono zauzimanje položaja je valjda najgluplja stvar što sam učio u autoškoli, onda stajanje na svakom stopu, to je samo ugrozavanje prometa.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Gospodo, to što netko ima vozačku neznači da on i zna vozit ;)

TOČNO TO !

Volvox kaže...

Mozda sam malo pretjerao za 2-3 sata, ali 35 sati za A1 kategoriju, da bi kad izadem iz autoskole vozio totalno mimo pravila, jer su pravila totalno glupa u nasem prometu,   mislim da nema smisla. Ono zauzimanje položaja je valjda najgluplja stvar što sam učio u autoškoli, onda stajanje na svakom stopu, to je samo ugrozavanje prometa.

Stajanje na STOP-u u autoskoli je nuzno , ali sve zavisi s kojom ces ti brzinom stati na znak STOP , ako slucajno mislis na promet iza tebe , ali da s tim se slazem, premda kada se vracam negdje od vanka i ako nema bas nikoga na cesti onda samo prodem normalno sto ce i svaki normalan covjek napraviti ... al stop je tu s razlogom ... :)

BMW
13 godina
Polaganje vozačkog

Kazem da trenutno dok nemam svoj motor i dok nemam vozacku da mi se gust vozit na tudem motoru...

Stari ohladi stvarno mislim sta san napravia? Reka da bi polozia vozacki za motor?

Pa ako je to stvarno tako kako ti kazes zasto je onda dopusteno sa 16 polagat vozacki?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

Stajanje na STOP-u u autoskoli je nuzno , ali sve zavisi s kojom ces ti brzinom stati na znak STOP , ako slucajno mislis na promet iza tebe , ali da s tim se slazem, premda kada se vracam negdje od vanka i ako nema bas nikoga na cesti onda samo prodem normalno sto ce i svaki normalan covjek napraviti ... al stop je tu s razlogom ... :)

U nekim trenucima je nužno, ali nekad bas i nije. Jako glupa stvar mi je npr. Stoji na 4 auta na stopu, jedan iza drugog i sad prvi krene, a drugi iza njega nesmije produzit nego mora stat ponovno pogledat i tek onda krenut, iako se normalno vidi da nitko ne ide i da moze produzit za ovim bez problema, par kolega iz autoskole je na tome palo.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Kelam, rađe sam zaradi za motor i vozačku, puno više će ti značit nego da ti stari sve plati. I nije mi jasno haha, da sam ja svojima rekao da mi plate vozači i motor vjerojatno bi me isprdali haha, sve sam sam morao, jbg, zato sam čuvam taj motor ko najveće blago:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Polaganje vozačkog

POLOZIO IZ DRUGE :D

Kako sam sretaaaaaaaan!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice