Po meni postoji par mogucnosti mogucnosti:
Prva:
(mokri san vecine ovog foruma) je ta da je apple napravio ogromnu pogresku u dizajnu iPhonea 4.
Druga:
da je apple napravio jedan genijalan potez i to na sljedeci nacin. Muku su mucili sa jailbreakom i unlockom na iOS4 jel je doso skoro instant i pokrio skoro sve modele i basebandove....sad posto se isti problem sa gubitkom signala replicira i na 3g i 3gs koji vrte iOS 4, je logicno da NIJE hardverska greska sto bi moglo ukazat na sljedece
-- Apple nije znao di je rupa koja se koristi za exploit za jb i unlock do trena kad nije izbacio operativni sustav i mobitele, tocnije morali su izbacit iOS da bi se docepali exploita i vidli kako funkcionira...sad koji je najbolji nacin da pwnas jailbreak - izbaci iOS4 -> namjerno napravi signal loss i "natjeraj" korisnike da upgrejdaju na iOS 4.01 (ako sam u pravu vidicemo to jako brzo) te samim time i onemogucis jailbreak jel sad znas di je exploit.
Tim potezom si dobio par korisnika koji ce ravno tjedan dana mrmljat o gubitku signala + onemogucio si jailbreak i posebice unlock na dugo vremena.
Ovaj tjedan ce pokazat sve.
Ma bravo. Los prijem signala i los polozaj antene nazvat genijalnim potezom. Ma bravo. Klap klap klap. Stvarno mi nije jasno kako se neko toliko nisko moze spustiti i pricati takve gluposti. Toliko gluposti ni marketing applea nije mogao smisliti. Druze tebi samo cipele vire iz stevine zadnjice.