Iphone 4 gubi signal!

poruka: 277
|
čitano: 58.784
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

(vidi sliku 1) Toliko o vjerodostojnosti screenshota. Jer, ipak je izvan svake mogućnosti da je netko editirao originalni text.

Don Kihoty kaže...

Inače, iPhone je upravo ušao u razdoblje 2007. godine.

Onda su isto učinili i Droid Incredible, Evo 4G i Nexus One (vidi sliku 2)

Don Kihoty kaže...

Apple faila svakim novim uređajem sve više i više...

Čekaj, onda su oni jedina tvrtka kod koje su kupci više zadovoljni sa lošijim proizvodom. A ja budala mislio da to ide obrnuto, ono, što je stvar lošija, manja je prodaja i manja zarada...
Imaš li uopće pojma o zaradi Applea sa svakim novim proizvodom ili o zadovoljstvu Appleovih kupaca? Ne?

Don Kihoty kaže...

3GS = 3.2mpix? HowYesNo, leća je od 2mpix, softwareski uvećanje reze daje tih "3.2mpix"...

WTF are you talking about? Imaš li bar ikakvu predodžbu o načinu rada digitalne kamere? Znaš li razliku između leće i senzora?

Don Kihoty kaže...

Nije ni čudo da se iPad zove iPad... "Pad" se hr. na eng. prevodi sa "Fall", dakle iFail na eng.

Fall ≠ fail.

Mirko935 kaže...

Pogledaj ovdje: http://gigaom.com/2010/06/24/iphone-4-reception-issues-poll/

Kažu rezultati 42% Iznenađen Vidio sam još par takvih anketa pa potraži malo po netu

edit: ustvari 42% u lijevoj ruci i 9% u desnoj ruci kad ga drže. To je zajedno preko 50%. GJ, Apple

Upravo sam bio na toj stranici i iako nemam iPhone 4 dao sam glas za "probleme kod držanja u desnoj ruci". Na jednog korisnika Apple proizvoda dolazi stotine hejtera (da, doslovno hejtera) koji će pljuvati po svemu vezano uz Apple sve dok ne dobiju nešto od Applea na poklon. Onda će im biti najbolji. Kladim se da je svaki drugi Apple hejter koji se zatekao na toj srtanici glasovao da ima probleme sa signalom. Isto kao što će Microsoft hejter dati glas "protiv" Microsofta bez obzira na to što nema ništa Microsoftovo, eto, tek toliko da svi vide koliko to ništa nevalja...

Bottom line...

Lame, nitko ne spominje probleme gore navedenih telefona, no kad je u pitanju bilo što od Applea, onda se radi o katastrofi globalnih razmjera.

Haters gonna hate...

Edit: Ni na trenutak nisam pomislio da ću ovdje dobiti išta osim thumb downova, jer, kao što sam rekao - dobro se zna omjer hejtera i korisnika.

Slika 1 - I love to put my hand on my but. Slika 1 - I love to put my hand on my but.
Slika 2 - iPhone 4, Droid Incredible, Evo 4G, Nexus One Slika 2 - iPhone 4, Droid Incredible, Evo 4G, Nexus One
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 16:38 (Random.).

8 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Kolko ja kužim ovo.. na 50% praznim baterijam (mislim na sebe..xd).. znači dešnjaci kao npr ja.. neče imat problem s iphonom.. jer on gubi samo signal u ljevoj ruci.. jel tako ili sam ja nešto krivo povezo.. kao gubi signa zbog pišiča palca koji prekrije antenu??

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

evo riješenje slika dolje

XBOX Live: badcxx

21 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone 4 gubi signal!
Random. kaže...

Bottom line...

Lame, nitko ne spominje probleme gore navedenih telefona, no kad je u pitanju bilo što od Applea, onda se radi o katastrofi globalnih razmjera.

Haters gonna hate...

Ovo i jeste katastrofa globalnih razmjera zato sto su vi na gubitku. Krenimo redom. Na gubitku su:

• Apple - Unistena reputacija i poverenje svojih klijenata, Apple ce valjda morati da daje kondome navlake besplatno da bi stvar radila. Ta navlaka ili kako se vec zove unistava lep design (moram priznati) uredaja. Kupis Porche a ovi te primoraju da stavljas crne debele branike
  • Kupci - Platili su ga masno, cekali su u satorima da bi na kraju dobili uredaj koji je tipa  telefon pod-tip  mobini ili sve to pod definiciji znaci da mozes telefonirati iz bilo koje ruke. Znaci osnovni koncept je promasen. Proizveli su telefon koji to nije. DZaba super-truper LCD zaslon kada ne mozes zivkati okolo
  • AT&T - Steve mozda navuce gnjev ove korporacije
  • T-Mobile - Isto tako
  • Trgovci - Treba li nesto pisati o ovome?

Meduti sudeci po ovom clanku Apple iPhone 4 Antennaspomalo su svi krivi. FCC, Apple i AT&T. Ipak, cini mi se da je glavni krivac Apple. Usput, ovakav fail koji prouzrokuje gubitak signala na gsm mobilnom uredaju nije za oprastanje. Bez razlike o kojoj se firmi radi

Epic x100 FAIL za Apple..sto se tice 2010.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

LOL

J38ote Gde si ovo iskopao   (:

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
RPG vs TENK kaže...

LOL

J38ote Gde si ovo iskopao   (:

sam napravio

XBOX Live: badcxx
17 godina
protjeran
Iphone 4 gubi signal!

Sad će artfull doći i sve objasniti u vezi ovog problema.Smijeh

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
the_tux kaže...

Sad će artfull doći i sve objasniti u vezi ovog problema.Smijeh

Meni LOGIC fali sa svojim komentarima!

15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Ma sranje.. ja se predbilježio u t-mobile-u za jedna black 32 gb iphon 4 kad ono ovolka sranja s njim.. em na ekranu neke žute prlje .. em antena zajebava.. pa šta onda očekivat od tog moba još da če i explodirat u đepu ko ipod

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Random. kaže...

(vidi sliku 1) Toliko o vjerodostojnosti screenshota. Jer, ipak je izvan svake mogućnosti da je netko editirao originalni text.

Don Kihoty kaže...

Inače, iPhone je upravo ušao u razdoblje 2007. godine.

Onda su isto učinili i Droid Incredible, Evo 4G i Nexus One (vidi sliku 2)

Don Kihoty kaže...

Apple faila svakim novim uređajem sve više i više...

Čekaj, onda su oni jedina tvrtka kod koje su kupci više zadovoljni sa lošijim proizvodom. A ja budala mislio da to ide obrnuto, ono, što je stvar lošija, manja je prodaja i manja zarada...
Imaš li uopće pojma o zaradi Applea sa svakim novim proizvodom ili o zadovoljstvu Appleovih kupaca? Ne?

Don Kihoty kaže...

3GS = 3.2mpix? HowYesNo, leća je od 2mpix, softwareski uvećanje reze daje tih "3.2mpix"...

WTF are you talking about? Imaš li bar ikakvu predodžbu o načinu rada digitalne kamere? Znaš li razliku između leće i senzora?

Don Kihoty kaže...

Nije ni čudo da se iPad zove iPad... "Pad" se hr. na eng. prevodi sa "Fall", dakle iFail na eng.

Fall ≠ fail.

Mirko935 kaže...

Pogledaj ovdje: http://gigaom.com/2010/06/24/iphone-4-reception-issues-poll/

Kažu rezultati 42% Iznenađen Vidio sam još par takvih anketa pa potraži malo po netu

edit: ustvari 42% u lijevoj ruci i 9% u desnoj ruci kad ga drže. To je zajedno preko 50%. GJ, Apple

Upravo sam bio na toj stranici i iako nemam iPhone 4 dao sam glas za "probleme kod držanja u desnoj ruci". Na jednog korisnika Apple proizvoda dolazi stotine hejtera (da, doslovno hejtera) koji će pljuvati po svemu vezano uz Apple sve dok ne dobiju nešto od Applea na poklon. Onda će im biti najbolji. Kladim se da je svaki drugi Apple hejter koji se zatekao na toj srtanici glasovao da ima probleme sa signalom. Isto kao što će Microsoft hejter dati glas "protiv" Microsofta bez obzira na to što nema ništa Microsoftovo, eto, tek toliko da svi vide koliko to ništa nevalja...

Bottom line...

Haters gonna hate...

Edit: Ni na trenutak nisam pomislio da ću ovdje dobiti išta osim thumb downova, jer, kao što sam rekao - dobro se zna omjer hejtera i korisnika.

Sve je to lijepo... No kako objašnjavaš video? (i to ne samo jedan, već više njih)

16 godina
Iphone 4 gubi signal!

sve se bojim da če novi ajfon korisnici sa sobom morati nositi kućnu antenu.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 19:40 (alien).

3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Riker kaže...

Je li to neka šala ili? To se događa mobitelu kojeg će T com prodavati za par tisuća kuna?

7 i pol tisuća je malo više od par...

15 godina
odjavljen
Iphone 4 gubi signal!

Sad će ugradit vanjsku antenu na iphone za bolji prijem. Reakcije će biti naravno pozitivne jer ipak je to iphone.

Nemam 14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Sve je to lijepo... No kako objašnjavaš video? (i to ne samo jedan, već više njih)

Budi direktniji.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

E sad me više to nečudi.. uzo sam svoja obadva sony ericssona .. i prekrio rugom mjesto antene .. isto ostne bez signala .. na nuli... jedino je apple .. malo na nezgodno mjesto stavio antenu.. al to je izgleda normalno za antene.. kad ih prekriješ... pa onda -.... ljevaci ne kupujete iphone 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 4 gubi signal!

Alo ljudi iphone je pravo moćan uređaj i nemoj da neko slučajno napiše nešto protiv njega...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

a sad se zaje.. al meni se sviđa .. što su njihovi inžinjeri malo fulali mjesto antene.. a sad svakome se dogodi.. možda su oni računali da ih svi drže u desnoj ruci .. pa antenu strpali na ljevu... ili taj rub cijeli ne radi kako treba.. pa sad gubi signal.. možda če ih popravit dok dođu u EU

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Iphone 4 gubi signal!

Ma apple je napravio opasan fail, telefon s kojim nemožeš zvati...

Sad neka mu izmjene os i prodaju ga kao ipod touch po nižoj cijeni...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...

E sad me više to nečudi.. uzo sam svoja obadva sony ericssona .. i prekrio rugom mjesto antene .. isto ostne bez signala .. na nuli... jedino je apple .. malo na nezgodno mjesto stavio antenu.. al to je izgleda normalno za antene.. kad ih prekriješ... pa onda -.... ljevaci ne kupujete iphone 4

?!?! Kakve veze to ima s ljevacima ?!?! Ja sam desnjak pa pisem poruke lijevom rukom i drzim ga u lijevoj dok razgovaram.

Uostalom, ocigledno da je su zas*ali, jer tih problema nije bilo sa prijasnjim modelima, a ti radi pokuse koje i kakve zelis, ako imas viska vremena Cool

15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

može i tako a neka iphon poprave... i prodaju normalan... i neka metnu samsungove amoled plus ekrane

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Zvjerkan kaže...

?!?! Kakve veze to ima s ljevacima ?!?! Ja sam desnjak pa pisem poruke lijevom rukom i drzim ga u lijevoj dok razgovaram.

Uostalom, ocigledno da je su zas*ali, jer tih problema nije bilo sa prijasnjim modelima, a ti radi pokuse koje i kakve zelis, ako imas viska vremena Cool

pa ima veze ja s ljevom rukom jako malo toga radim.. a i na praznicima sam pa imam vremena isprobavat... i ne čudi me... sam neka oni njega poprave..

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

može i tako a neka iphon poprave... i prodaju normalan... i neka metnu samsungove amoled plus ekrane

Super AMOLED? Čemu?

17 godina
neaktivan

2 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...

Ja na 5800 ne uspijevam ubit signal. Maksimalno sam uspio spustiti 3 crtice tako da sam mobitel stavio u krilo i maksimalno ga zatvorio tijelom.

Što se lijevaka tiče, mislim da ipak više dešnjaka drži mobitel lijevom rukom jer im desna treba slobodna il isu tako navuknuti.

Gledaj, možda je cijela ta priča prenapuhana, a možda i nije. Taj članak zvuči kao da ga je Steve Jobs osobno pisao, čak možda zvuči kao da si ga ti pisao, ali činjenica je da velik broj ljudi drži mobitel na taj način. Ja ako sam za računalom, držim mobitel lijevom rukom, a kako mi je ruka kad se nalaktim u razini uha kritično mjesto (na iPhone-u, da ne bi bilo zabune) mi je upravo najprirodnije za stavit palac.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 20:16 (MrBlc).
15 godina
neaktivan

Možda je sve skupa pretjerano, ali onaj lik u videu iz prvog posta je vrlo lijepo prikazao da je potpuno izgubio signal kad ga je držao u ruci. Ja točno tako kako on drži mobitel držim svoj uvijek dok sam na internetu a sa ovim iPhoneom bih izgubio signal. Meni se ta ideja baš i ne sviđa. A i nekome se moralo to slučajno dogoditi da se otkrije da gubi signal.

Propust je velik, kako god okreneš, i čim postoji mogućnost gubitka signala normalnim držanjem, znači da nešto ne valja u priči.

edit: i ja pokušah upravo na svom HTC TP-u ubit signal i ne mogu. Natjerao sam ga da se prebaci sa 3G na EDGE i to je to. Niže od toga neće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 20:12 (Mirko935).
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Svaki put ista pjesma sa svakim novim appleovim čudom. Nekolicina geekova pronađe neku pisdariju i ajmo. Nano se grebe čudo jedno, iPodu se nemože zamijeniti baterija, iPad nema wifi signala, iPhone u se grebu leđa ( zamisli ), iPhone 4 gubi dvi trake sa signala kad ga dirkam na određenom mjestu ... wtf? Ne sviđa ti se? Ne valja ti? Vrati ga , uzmi drugi, kupi si ljepi HTC ili neki drugi kuac ... 

Uglavnom, svakom se proizvodu mogu naći zamjerke. Neki ih imaju više , neki manje. Navodno i 3Gs i Nexus etc imaju isti problem, ja ga nikad nisam primjetio. Nitko ne tvrdi da je apple bezgrešan i da apple proizvodi nemaju grešaka. Al ako je ovo gadan problem, a teško da je, neću ga kupiti i bog. Ni dosad nisam kupovao proizvod koji mi se ne sviđa ili ima nedopustivu grešku. 

A.

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
artfull kaže...

Svaki put ista pjesma sa svakim novim appleovim čudom. Nekolicina geekova pronađe neku pisdariju i ajmo. Nano se grebe čudo jedno, iPodu se nemože zamijeniti baterija, iPad nema wifi signala, iPhone u se grebu leđa ( zamisli ), iPhone 4 gubi dvi trake sa signala kad ga dirkam na određenom mjestu ... wtf? Ne sviđa ti se? Ne valja ti? Vrati ga , uzmi drugi, kupi si ljepi HTC ili neki drugi kuac ... 

Uglavnom, svakom se proizvodu mogu naći zamjerke. Neki ih imaju više , neki manje. Navodno i 3Gs i Nexus etc imaju isti problem, ja ga nikad nisam primjetio. Nitko ne tvrdi da je apple bezgrešan i da apple proizvodi nemaju grešaka. Al ako je ovo gadan problem, a teško da je, neću ga kupiti i bog. Ni dosad nisam kupovao proizvod koji mi se ne sviđa ili ima nedopustivu grešku. 

Čemu ljutnja, jbt? Pa pričamo samo ;)

Svaki proizvod ima zamjerke, normalno, EVO 4G navodno ima velikih problema sa odljepljivanjem ekrana i ne znam čime sve ne, i to su isto nedopustive stvari i ako bi mi se to dogodilo normalno da bih ga zamijenio, ili ga ne bih uopće ni kupio. Tako je nedopustivo i da mi pukne poziv usred razgovora zbog načina na koji držim mobitel.

Meni ne smeta toliko sam taj problem, svakome se može dogoditi propust, neka nađu način da ga poprave i to je to; ali Appleov odgovor na ovaj propust je u najmanju ruku bezobrazan. Neka priznaju problem, naprave malu reviziju i poprave to. Mislim da bi to bio zdraviji odnos prema kupcima nego im govorit da ne znaju držat mobitel, jbg.

16 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...

Neka priznaju problem, naprave malu reviziju i poprave to. Mislim da bi to bio zdraviji odnos prema kupcima nego im govorit da ne znaju držat mobitel, jbg.

Je, pa sto ti je tu cudno ? Ionako su njihovi kupci vec naucili da ne razmisljaju previse svojim mozgom, nego da slusaju sto ce im Stevo reci...

Kult licnosti, sta's...

17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Mirko935 kaže...

Neka priznaju problem, naprave malu reviziju i poprave to. Mislim da bi to bio zdraviji odnos prema kupcima nego im govorit da ne znaju držat mobitel, jbg.

Je, pa sto ti je tu cudno ? Ionako su njihovi kupci vec naucili da ne razmisljaju previse svojim mozgom, nego da slusaju sto ce im Stevo reci...

Kult licnosti, sta's...

mda, naravno ... ko kupi apple glup! 

A.
15 godina
neaktivan
sve je to kineski shit,samo kaj jabucari misle da su njihovi proizvodi superiorni,sto je opet znak hm..kompleksa. A iphone ocito nije phone,pa kupcima nista ne preostaje nego uzet mikroskop i divit se "retina" displeju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice