(vidi sliku 1) Toliko o vjerodostojnosti screenshota. Jer, ipak je izvan svake mogućnosti da je netko editirao originalni text.
Inače, iPhone je upravo ušao u razdoblje 2007. godine.
Onda su isto učinili i Droid Incredible, Evo 4G i Nexus One (vidi sliku 2)
Apple faila svakim novim uređajem sve više i više...
Čekaj, onda su oni jedina tvrtka kod koje su kupci više zadovoljni sa lošijim proizvodom. A ja budala mislio da to ide obrnuto, ono, što je stvar lošija, manja je prodaja i manja zarada...
Imaš li uopće pojma o zaradi Applea sa svakim novim proizvodom ili o zadovoljstvu Appleovih kupaca? Ne?
3GS = 3.2mpix? HowYesNo, leća je od 2mpix, softwareski uvećanje reze daje tih "3.2mpix"...
WTF are you talking about? Imaš li bar ikakvu predodžbu o načinu rada digitalne kamere? Znaš li razliku između leće i senzora?
Nije ni čudo da se iPad zove iPad... "Pad" se hr. na eng. prevodi sa "Fall", dakle iFail na eng.
Fall ≠ fail.
Pogledaj ovdje: http://gigaom.com/2010/06/24/iphone-4-reception-issues-poll/
Kažu rezultati 42% Vidio sam još par takvih anketa pa potraži malo po netu
edit: ustvari 42% u lijevoj ruci i 9% u desnoj ruci kad ga drže. To je zajedno preko 50%. GJ, Apple
Upravo sam bio na toj stranici i iako nemam iPhone 4 dao sam glas za "probleme kod držanja u desnoj ruci". Na jednog korisnika Apple proizvoda dolazi stotine hejtera (da, doslovno hejtera) koji će pljuvati po svemu vezano uz Apple sve dok ne dobiju nešto od Applea na poklon. Onda će im biti najbolji. Kladim se da je svaki drugi Apple hejter koji se zatekao na toj srtanici glasovao da ima probleme sa signalom. Isto kao što će Microsoft hejter dati glas "protiv" Microsofta bez obzira na to što nema ništa Microsoftovo, eto, tek toliko da svi vide koliko to ništa nevalja...
Bottom line...
Lame, nitko ne spominje probleme gore navedenih telefona, no kad je u pitanju bilo što od Applea, onda se radi o katastrofi globalnih razmjera.
Haters gonna hate...
Edit: Ni na trenutak nisam pomislio da ću ovdje dobiti išta osim thumb downova, jer, kao što sam rekao - dobro se zna omjer hejtera i korisnika.