Da. Iako kakav je, bilo bi bolje da ga ni nema.
Aj na MaxTV-u bar imam NG, Discovery i još nekoliko "kulturnih" programa pa nemoram trpit ove naše.
Još nam jedino ostaje vidjet što će bit s HRT-om iako ni od njih ne očekujem puno više nego repriziranje španjolskih sapunica.
imaš discovery i u bosni
isto i kod mene
Ja kad na RTL2 stisnem teletext na svom debelom tv-u u sobi nepojavi se nista,ali ako upisem nesto(npr. 301 za raspored) pojavi se.
Dok na plazmi u dnevnoj radi i 100(pocetna stranica)
Ima ti jedna televizija koja pušta po želji, i besplatna je, a moraš lovit jer ja i bez antene lovim.
Zove ti torrent :)
Gledajte sto se tice reklama to je i na RTL-u i na Novoj tv bilo na pocetku ono 1 dvije reklame i to kratke a kasnije kad dodu nove reklame kad trgovine pocne njima slat reklame pa ovi pa oni opet ce biti po 5 min najmanje... kod nas je to jednostavno tako a pogtovo na Novoj tv onak reklame 7 min ako ne i vise jbt "zaboravis sta si gledo" :D
Ima ti jedna televizija koja pušta po želji, i besplatna je, a moraš lovit jer ja i bez antene lovim.
Zove ti torrent :)
Piratluk
Ovaj komentar mi se sviđa:
"2011 Dvostruka doza zaglupljivanja i trovanja nacije od dvije najusranije televizije otkada je TV prijemnik ušao u masovnu prodaju.
Nove TV i RTL-a
Program im je sastavljen od ex-kurveštija, pedera, nadrogiranih klošara i đanki šljama, kurvica koje vode neke žute tabloide do kojeg su došli vodoravnim položajem, debilnim realtijima, bijednim filmovima B produkcije, serijama i sapunjarama, a dokumentarni i obrazovni program je naravno nepostojeći.
Blago nama..."
Svaka čast liku, dobro je rekao.
Moram priznat i ja da je tip dobro rekao!!!
tako da jednostavno 4:3 razvuče... pa mislim... WTF???
Biti ce, tak je i u pocetku bilo na RTL 1
EVO VAM GA; RTL-ovci...
A na 4:3 telkama, slika se ponovo skupi... I sad, čovjek bi očekivao da će slika biti normalna, ali ne.
Sinoć je Will Ferrell igrao nogomet sa jajastom loptom
Da, istina, izgleda kao go**o
Nije tako na nekim emisijama, cijelo vrijeme je slika zumirana, razvučena.
Kao 16:9, a odrezali su gornji i donji dio slike i zumirali.
Ma sve zavisi izgleda... znam da uzasno izgleda na 16:9 neke stvari, jos gore na 4:3...
ako se nisu znali spremiti kako treba trebali su ostaviti na 4:3 nije mi smetalo...
Ma sve zavisi izgleda... znam da uzasno izgleda na 16:9 neke stvari, jos gore na 4:3...
ako se nisu znali spremiti kako treba trebali su ostaviti na 4:3 nije mi smetalo...
Nije ni meni smetalo, a sada mi smeta što mi TV sve reže na 4:3 i imam 2 debele crne crte sa strana, prije dok nisu to dirali TV je radio kako treba
Ma valjda su prije sve rezali na 4:3, i sad nemaju 16:9, ili su kupovali 4:3 filmove i serije i sad opet nemaju 16:9 dok treba, pa režu rubove i zumiraju.
Ali na lcdu sam razvukao 4:3 na 16:9 i bolja je slika bila nego sad njihovih 16:9.
a ja mislio: http://www.imdb.com/title/tt0430357/
Jučer u 18:00 dva nova kanala su stigla u moj dom:Doma TV(koja se fura na patetiku i romantiku) i RTL 2(koji silno želi postati stariji braco Njemac ali mu ne uspjeva)
18:00-uvodna emisija (Doma TV),neki retardirani film (RTL2)
18:30-Princeza i Marinac(what a lovely suprise,film koji i vrapci na grani znaju)
i tako jedno do ponoć i 10 gledam ovu bjedu od programa kad ono PAF!Ogromno iznenađenje ispred mojih očiju otvorio se novi vid zabave dosad neviđen u Hrvata:kamin koji gori a pucketanje vatre tako lijepo odzvanja mojim ušima da sam zaspao u roku keks.
Zabava za sve,ma ne!!Opet smo dobili hladno serviranu glupost a glavni sastojci su već izlizane serije a neke su tolko izlizane da je pola tih glumaca već mrtvo.
Miami Vice na RTL 2-ma daj,gledam Don Johnsona u odijelcu kako diže u zrak dokove u Miamiu pa ovo je moja mama gledala sa 13 godina,nemojte da i ja to proživim
Večera za 5 na RTL 2-ajde mogu se svrstat u gurmane ali da gledam već odgledanu emisiju i prisjetim se onih splaćina no f.ckin Way
Rebelde 2 na DOMA TV-jupi,još jedna sezona gay španjolskih dječaćića i napaljenih trebica koje pokušavaju u muzičkom svijetu
Ovo je samo moje osobno mišljenje,možete se slagati ali i ne morate!!Po dosad viđenom ništa spektakularno osim one proklete vatre koju ni Bog nebi zgasio tako da novim programima preostaje još puno marljivog rada da postanu bolju.
Ja preko bneta bez prijamnika imam dvb hrt 1,2, rtl i novu, no nemogu nać doma tv i rtl2, samo preko prijamnika
Ja imam digitalni prijemnik a nikako ne mogu nači Doma tv i RTL 2?????POMOZITE!!!!!
Zanima me za korsisnike MAXtva,oče li dobit Doma Tv jer RTL2 sam vec dobio a ovoga nikako,i sta se tice ove rezolucije ja imam CRT Quadro televiziju kupljena prije 6 god i iman mogučnost da prebacim iz 16:9 na 4:3,ako imate novije CRTove ovu opciju TV vam sigurno ima.
Ja imam digitalni prijemnik a nikako ne mogu nači Doma tv i RTL 2?????POMOZITE!!!!!
možda nemaš pojačalo na anteni pa ih nemožeš loviti
Isto tako se omjer može naštimati u prijemniku.
A što se tiče rastezanja 4:3 filma/serije na 16:9 na nekim televizorima ima opcija zooma slike. Ta opcija eliminira crne trake s gornje i donje strane.
Kažem na nekim, jer se na nekim dobije još gora slika.
Uglavnom, works 4 me.
Gotovo,skidam antenu sa krova,gasim maxtv,proklete sapunice i djecje pjenaste kupke...nece se to na mom tv gledat!!!
Koliko ste zadovoljni novim nacionalnim programima?
3 | odusevljen i presretan |
---|---|
0 | iznenadjujuce zadovoljan |
2 | zadovoljan |
13 | prolazno |
32 | nezadovoljan |
a sto BUG d.o.o. nije konkurirao za nac.koncesiju pa da pokrenu svoju televiziju...ili nek krenu prvo kroz iptv ili on line stream kao i kapital net.