Anonymous napada sony

poruka: 216
|
čitano: 35.266
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Update:

Srušen playstation store u USA uskoro i ostali padaju

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=21771

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 23:59 (noob4).
Moj PC  
7 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

AUUU face su RESPEKTTT !!! {#}{#}{#}{#}

Android ♥ /// aka triplex
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 9:38 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Anonymous napada sony

tako im treba

zvoneXP
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

auuuu ovi su Hebeni :D odoh sad ugasit sonyjevu CRT tv da mi slučajno ne poskidaju sve one lijepe turske serije.... {#}

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

UPDATE

Izašli zahtjevi:

-omogućite ljudima da instaliraju na konzole što žele

-pustite geohota na miru

-ne tragajte za pi adresama prikupljenima na geohotovom site-u

Vidjet ćemo kuda će sony dalje

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 23:27 (noob4).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Anonymous napada sony
noob4 kaže...

UPDATE

Izašli zahtjevi:

-omogućite ljudima da instaliraju na konzole što žele

-pustite geohota na miru

-ne tragajte za pi adresama prikupljenima na geohotovom site-u

Vidjet ćemo kuda će sony dalje

zahtjevi su prelabavi, tražio bih još u najmanju ruku izvinjenje radi ukidanja prava onima koji su kupili konzolu kada je instalacija Linuxa bila omogućena, jednostrano mijenjanje ugovora je perfidna svinjarija...

Anything you say can and will be used against you
17 godina
Anonymous napada sony

Tko su oni da ista zahtjevaju? Nadam se da ce ih sve pohvatat i da ce ih toliko oderat na sudu da ce do kraja zivota raditi samo da bi platili odstetu. Huligani.

4 6 hvala 0
16 godina
protjeran
Anonymous napada sony

uuuu pametni se nasao, ja se sasvim  slazem sa tom grupom hakera tako i treba sonyu krade pare zesce sta bi onda microsoft za crackove za winse trebao aj malo odspavaj

zvoneXP
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
koko kaže...

uuuu pametni se nasao, ja se sasvim  slazem sa tom grupom hakera tako i treba sonyu krade pare zesce sta bi onda microsoft za crackove za winse trebao aj malo odspavaj

Kak ti je to točno Sony ukrao pare?

Đast esking.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
koko kaže...

Nisu to nikakvi hakeri nego siledjije. Za DDoS nije potrebna vjestina ni neko veliko znanje.

I da, di ti je to Sony ili M$ ukrao pare? Ili si pak ti njima ukrao pare tako sto ih piratiziras. Zasto i ja sa djecom raspravljam?

16 godina
protjeran
Anonymous napada sony

No comment vise za ovu temu

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Dobro ovaj sad zadnji video, malo pre naivno i ocekuju da ce ih sony slusat, isto tako mislim da se precjenjuju, ali da rade probleme sonyu, rade.....

@Danny i tnakir: sony krade pare ukoliko si ps3 kupio da na njega instaliras linux, a oni ti to poslje onemoguće, ispada da su ti ukrali kompjuter ;)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 11:06 (CRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CRT kaže...

Dobro ovaj sad zadnji video, malo pre naivno i ocekuju da ce ih sony slusat, isto tako mislim da se precjenjuju, ali da rade probleme sonyu, rade.....

@Danny i tnakir: sony krade pare ukoliko si ps3 kupio da na njega instaliras linux, a oni ti to poslje onemoguće, ispada da su ti ukrali kompjuter ;)

Što piše u EULA-i ili slično što dobiješ sa konzolom?

Kopiraj ju ovdje pa ćemo onda dalje raspravljati.

$this->db->where->('I don't have a clue');
14 godina
protjeran
Anonymous napada sony
$this->db->where->('I don't have a clue');

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Zasto onda reklamirali mogucnost linuxa? Nisam reko da su napravili ista ilegalno, ali, jesi li ti kada si kupovao (ako jesi) ps3, procitao EULU? odgovori iskreno...

Iako ne rade nista ilegalno, to jednostavno nije korektno prema klijentima, a ja jesam kupio PS3 (onu fat verziju) i naravno da necu biti na strani sonya

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Anonymous napada sony

Ovo su gluposti. Verzija 1.4 :), no svejedno. Postoji i nesto sto se zove lazno reklamiranje.

U EULA takodjer nije navedena ni blue ray reprodukcija i ti mislis da oni imaju pravo slijedecim firmwareom ukinuti blue ray reprodukciju iako su ti prodali proizvod koji je reklamiran i kao uredjaj za reprodukciju DVD filmova? Kao i instalaciju Linuxa. Osim toga, EULA kao forma kupoprodajnog ugovora koji nije potpisam od strane kupca je vec oboren kao pravni akt, jer kupovinom uredjaja ne znaci da ti pristajes na uvjete koji su napisani na nekom papiru iznutra (vidi iphone jailbreak). Mogu slobodno u njega staviti i da ti kupovinom uredjaja pristajes na donaciju organa. dok jedna strana ne potpise nesto, nije obvezna u tome sudjelovati.

Po ovako napisanom EULA Sony ima apsolutno pravo u bilo kojem trenutku, bez bilo kojeg razloga onemoguciti ti igranje.

Izgleda da je anonymus sastavio svoj EULA po kojem ima pravo napadati stranice onoga ko tuzi njihovog clana ili ko im taj dan nije simpatican. oba dokumenta imaju jednaku pravnu tezinu.

4 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Koja je to gomila kretena,ovo nije napad na Sony nego na korisnike njihove mreže,milijune nevinih ljudi koji su pošteno platili software i kako vas nije sram to podržavati?Ovo po meni graniči sa terorizmom jer jedna je stvar kad izražavaš stav ili prosvjed a potpuno druga kad milijune nedužnih ljudi ugrožavaš ovakvim glupostima.A pogotovo ne napadati mrežu koja je BESPLATNA.

A svi bi vi bili pametni da su vaše milijarde dolara uložene u razvoj konzole i isto tako ugrožene besramnim hakerima koji omogućavaju krađu pod ko fol slobodom mišljenja i drugih s*anja.Ja se ne slažem sa tim da Sony trebao ići ovako daleko sa tužbom ali oni su morali nekako odgovoriti.To su dužni svojim dioničarima i na kraju krajeva igračima koji su isto tako direktno ugroženi ovim činom do granice da su im mogli vidjeti podatke sa kreditnih kartica.

Edit:došli su pameti majmuni,ostatak na linku:“We realize that targeting the PSN is not a good idea. We have therefore temporarily suspended our action, until a method is found that will not severely impact Sony customers,”

http://www.vg247.com/2011/04/07/sony-admits-to-possible-hacker-disruptions-anonymous-ceases-ddos-attacks/

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 13:56 (AjgorR).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Premda se Sony ponaša nepravedno i bahato, ovo ipak nije opravdano. Prvo, nitko vas ne tjera da kupite ps3. Drugo, kad kupujete ps3 pristajete na uvjete korištenja koji daju pravo Sonyu da zaštiti svoju konzolu. Niste upće morali kupovati ps3 ako se ne želite pridržavati ovih prava. 

tako je..kupis pc i deri

17 godina
neaktivan

Ovo je najjednostavniji oblik protesta i zbog toga ima puno kolateralne štete.

Iako ne podržavam da se nekome pri javnom protestu uništi imovina pa čak i ona virtualna, odgovor je morao uslijediti.

PS3 je uređaj kojeg koristi milijuni diljem svijeta. On ima određene funkcije zbog kojih je u kranju ruku i kupovan.

Zamisli da svaka kompanija u svijetu ima pravo mjenjati uvjete kupnje, uvjete garancije, uvjete pravilnog korištenja, uvjete podrške, čak i nakon kupovine uređaja?

Što ako jednoj firmi krene loše pa kaže "zbog uštede nećemo davati servis na taj i taj LCD TV, ili na taj i taj auto"?

Jer praktički se ista stvar dogodila i ovdje.

Sony je vjerojatno uvidio svoj, vlastiti, katastrofalni propust, koje je s malo pametnog korištenja opcije konzole, tj. Linuksa, mogao dovesti do piraterije.

Smatram da je za ovaj jailbreak Sony znao odavno prije samo što je jeftinije i lakše bilo ukinuti podršku za Linuks.

Sony je svoju dužnost prema dioničarim iznevjerio bezobrazno glupim zaštitama.

Tužba je očajnički potez pokazivanja većeg piše.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

@wycs "Sony je svoju dužnost prema dioničarim iznevjerio bezobrazno glupim zaštitama"

Glupim zaštitama?Koja je to konzola duže odolijevala piratstvu?Naravno kad izuzmemo cartridge-based Nintendo konzole?

@wycs

Što ako jednoj firmi krene loše pa kaže "zbog uštede nećemo davati servis na taj i taj LCD TV, ili na taj i taj auto"?

Jamstvo je osigurano zakonom i njega daje uvoznik proizvoda dok kompanija koja proizvodi mora osigurati dijelove najmanje 7 godina od datuma proizvodnje zadnjeg proizvoda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
AjgorR kaže...

Koja je to gomila kretena,ovo nije napad na Sony nego na korisnike njihove mreže,milijune nevinih ljudi koji su pošteno platili software i kako vas nije sram to podržavati?Ovo po meni graniči sa terorizmom jer jedna je stvar kad izražavaš stav ili prosvjed a potpuno druga kad milijune nedužnih ljudi ugrožavaš ovakvim glupostima.A pogotovo ne napadati mrežu koja je BESPLATNA.

A svi bi vi bili pametni da su vaše milijarde dolara uložene u razvoj konzole i isto tako ugrožene besramnim hakerima koji omogućavaju krađu pod ko fol slobodom mišljenja i drugih s*anja.Ja se ne slažem sa tim da Sony trebao ići ovako daleko sa tužbom ali oni su morali nekako odgovoriti.To su dužni svojim dioničarima i na kraju krajeva igračima koji su isto tako direktno ugroženi ovim činom do granice da su im mogli vidjeti podatke sa kreditnih kartica.

Edit:došli su pameti majmuni,ostatak na linku:“We realize that targeting the PSN is not a good idea. We have therefore temporarily suspended our action, until a method is found that will not severely impact Sony customers,”

http://www.vg247.com/2011/04/07/sony-admits-to-possible-hacker-disruptions-anonymous-ceases-ddos-attacks/

kreten je svako ko nebi za prijatelja to napravio, a to što če gospoda igrati koji dan solo gameplay nek im sony nadoknadi, njegov problem

BTW previše čitaš gluposti po internetu

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 15:06 (nick_01).
16 godina
protjeran
AjgorR kaže...

@wycs "Sony je svoju dužnost prema dioničarim iznevjerio bezobrazno glupim zaštitama"

Glupim zaštitama?Koja je to konzola duže odolijevala piratstvu?Naravno kad izuzmemo cartridge-based Nintendo konzole?

@wycs

Jamstvo je osigurano zakonom i njega daje uvoznik proizvoda dok kompanija koja proizvodi mora osigurati dijelove najmanje 7 godina od datuma proizvodnje zadnjeg proizvoda.

Mislim da smo već zaključili da je zaštita trajal toliko koliko je trajala upravo zbog toga što se linux mogao instalirati na ps3. Kada se to više nije moglo, Geohot je krenuo u akciju, i gle, super zaštita je pala :)

http://dizanje-ratia.info
16 godina
protjeran
APazinjan kaže...
AjgorR kaže...

@wycs

Mislim da smo već zaključili da je zaštita trajal toliko koliko je trajala upravo zbog toga što se linux mogao instalirati na ps3. Kada se to više nije moglo, Geohot je krenuo u akciju, i gle, super zaštita je pala :)

ma nije geohot tolko nit napravio,a i on je jako dugo pokusavao 

zar nisu ga hakirali oni FailoverLow il vec kak se zovu

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
protjeran

Nije važno kako se zovu, važno je da je zaštit trajala prosječno kao i sve ostale. O jačini zaštita se može govoriti samo onda kada se njihovo probijanje vrši u 'laboratorijskim' uvjetima. Dakle treba imati jednaku motivaciju i posljedice.

http://dizanje-ratia.info
15 godina
Anonymous napada sony

Sony ima apsolutno zakonsko pravo da zaštiti ps3 od instaliranja linuxa. No smatram da je to bahato i bezobrazno prema korisnicima jer se ps3 reklamirao da se na njega može instalirati linux. Oni su se prema korisncima ponijeli kao prema nekakvim naivnim životinjama. Dok su prodavali ps3 onda je sve bilo dobro, no sad kad je dosta korisnika kupilo ps3, korisnici su postali neprofitni jer ne kupuju igre pa im je sony automatski zabranio. Zato se radujem svemu što sony proživljava od Anonymousa(iako ih ne smatram nekom jakom grup) i svakoj lipi koju sony izgubi. To je i zaslužio zbog svog bahaćenja.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anonymous napada sony

Update

Anonymous odustao od napada do daljnjega

Hvala forumašu AjgorR na informaciji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sony ima apsolutno zakonsko pravo da zaštiti ps3 od instaliranja linuxa. No smatram da je to bahato i bezobrazno prema korisnicima jer se ps3 reklamirao da se na njega može instalirati linux. Oni su se prema korisncima ponijeli kao prema nekakvim naivnim životinjama. Dok su prodavali ps3 onda je sve bilo dobro, no sad kad je dosta korisnika kupilo ps3, korisnici su postali neprofitni jer ne kupuju igre pa im je sony automatski zabranio. Zato se radujem svemu što sony proživljava od Anonymousa(iako ih ne smatram nekom jakom grup) i svakoj lipi koju sony izgubi. To je i zaslužio zbog svog bahaćenja.

Kojeg to bahaćenja?Toga što su gubili 200 dolara po konzoli prve dvije godine?Ps3 se nikad bolje nije prodavao nego danas,malo se bolje informiraj,približio se nedavno broju prodanih Xbox360 konzola na svjetskoj razini,a ne zaboravimo da je Microsoft svoju konzolu izdao godinu dana ranije.

Ps3 je prije svega reklamiran kao multimedijski centar,a ne kao linux računalo.Ja sam imao dvije konzole i nije mi palo na pamet instalirati linux jer sam kupio konzolu za igranje,čak mi je smetalo i forsiranje neke multimedije,meni su bile bitne bile samo igre.Volio bih znati koliko je od vas kritičara uopće imalo konzolu i koliko je od tih vlasnika koristilo linux?I pobogu,zašto?Niti je konzola imala tipkovnicu,niti miša niti neki posebno dobar linux,niti je taj linux mogao išta posebno raditi kad je koristio samo jednu od 7 cell-ovih jezgri?Šta,mogao si emulirati j***** Mario Bros?Zato si kupio ps3?Ali bitno je da se pametuje o raznoraznim pravima i s*anjima mada nitko koga ja znam i tko je imao konzolu nije nikad instalirao linux.I još jedna stvar ljudi na forumu su zbilja licemjeri,kad se netko javi i u nekoj poruci pohvali linux onda pljušte thumbs down-i a sad su svi borci za linux.

Da,fakat korisnici ne kupuju igre,kupili su samo 6 milijuna Gran Turismo 5 igara,šmrc.

Call of Duty:Black Ops,samo jadnih 10 000 000.Jadni Sony.

http://www.gamesector.net/2011/03/29/call-of-duty-black-ops-on-ps3-the-first-ps3-game-to-hit-10-million-units/

Evo videa gdje se vidi kako je linux izgledao na ps3:

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 19:45 (AjgorR).
15 godina
AjgorR kaže...

Kojeg to bahaćenja?Toga što su gubili 200 dolara po konzoli prve dvije godine?Ps3 se nikad bolje nije prodavao nego danas,malo se bolje informiraj,približio se nedavno broju prodanih Xbox360 konzola na svjetskoj razini,a ne zaboravimo da je Microsoft svoju konzolu izdao godinu dana ranije.

Ps3 je prije svega reklamiran kao multimedijski centar,a ne kao linux računalo.Ja sam imao dvije konzole i nije mi palo na pamet instalirati linux jer sam kupio konzolu za igranje,čak mi je smetalo i forsiranje neke multimedije,meni su bile bitne bile samo igre.Volio bih znati koliko je od vas kritičara uopće imalo konzolu i koliko je od tih vlasnika koristilo linux?I pobogu,zašto?Niti je konzola imala tipkovnicu,niti miša niti neki posebno dobar linux,niti je taj linux mogao išta posebno raditi kad je koristio samo jednu od 7 cell-ovih jezgri?Šta,mogao si emulirati j***** Mario Bros?Zato si kupio ps3?Ali bitno je da se pametuje o raznoraznim pravima i s*anjima mada nitko koga ja znam i tko je imao konzolu nije nikad instalirao linux.I još jedna stvar ljudi na forumu su zbilja licemjeri,kad se netko javi i u nekoj poruci pohvali linux onda pljušte thumbs down-i a sad su svi borci za linux.

Da,fakat korisnici ne kupuju igre,kupili su samo 6 milijuna Gran Turismo 5 igara,šmrc.

Call of Duty:Black Ops,samo jadnih 10 000 000.Jadni Sony.

http://www.gamesector.net/2011/03/29/call-of-duty-black-ops-on-ps3-the-first-ps3-game-to-hit-10-million-units/

Evo videa gdje se vidi kako je linux izgledao na ps3:

Gdje sam ja rekao da korisnici ne kupuju igre?

Činjenica je da je Sony reklamirao  mogućnost instaliranja linuxa na ps3. Pogledaj malo dalje od svoga nosa, postoje korisnici koji su kupili ps3 radi linuxa što se vidi po reakciji javnosti nakon izbacivanja linuxa. I ti se korisnici imaju pravo žaliti. To bi naprednim korisnicima pružilo cijeli spektar mogućnosti, no zbog sonyeva nemara prema kupcima to više nije moguće.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
16 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

Gdje sam ja rekao da korisnici ne kupuju igre?

Činjenica je da je Sony reklamirao  mogućnost instaliranja linuxa na ps3. Pogledaj malo dalje od svoga nosa, postoje korisnici koji su kupili ps3 radi linuxa što se vidi po reakciji javnosti nakon izbacivanja linuxa. I ti se korisnici imaju pravo žaliti. To bi naprednim korisnicima pružilo cijeli spektar mogućnosti, no zbog sonyeva nemara prema kupcima to više nije moguće.

Dok su prodavali ps3 onda je sve bilo dobro, no sad kad je dosta korisnika kupilo ps3, korisnici su postali neprofitni jer ne kupuju igre pa im je sony automatski zabranio.

Ovdje si rekao da se ne kupuju igre.

Da,ma i danas bi ga kupovali samo da je linux ostao,to je najbitnija funkcija igraće konzole.

Kevin Butler say hi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 20:02 (AjgorR).
16 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

Ovo po meni graniči sa terorizmom jer jedna je stvar kad izražavaš stav ili prosvjed a potpuno druga kad milijune nedužnih ljudi ugrožavaš ovakvim glupostima.

Nebih se želio previše mješati jer ne podržavam ni jedne ni druge, no objasni ti meni kako to prekid mogučnosti igranja MP-a na konzoli ugrožava tvoj ili nečiji drugi život?

Pa niste valjda došli do te razine da nemožeš izdržati par dana bez tebi mile konzole i igranja igra? Mislim ova izjava mi je totalno debi.na(blago rečeno) da nema nikakve veze sa zdravim mozgom. Pa nije valjda da ceš pociniti samoubojstvo?

I'll be back
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice