Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 163.626
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201

Shvatio si satiru :D  Da, beer is always in order :) Cim dodjem u tvoje, ili ti u moje krajeve, pijanchimo :D

16 godina
neaktivan
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Svi vi klinci sto likujete za desetak godina ce te se sejcati lijepog vremena kad je internet bio cool...

Ako su hakeri toliko sposobni da provale u FB,  stranice raznih vlada (kao npr sirijska koja je pala prije nesto malo vremena), uzmu povjerljive informacije i onda se sa njima razbacuju po netu, jedino sta vlada moze da uradi je da cenzurira sadrzaj. To i trenutno rade ali kao sto vidite to nema ucinka, vec je efekat gori. Jedini nacin da zastite svoje informacije je uz potpunu kontrolu interneta. Za deset godina, ISP-evi ce biti pod uticajem vlasti, i niko se vise nece moci uci na internet bez da prvo nije provjeren. Konekcija ce biti pod stalnim nadzorom.

Ja i moj klinac za 15 godina:

Sin: tata, ajde pricaj mi jos jednom kako je bilo u tvoje vreme kad si mogao da slobodno ostvaris TCP konekciju bez da se prvo konektujes na vladin terminal?

Ja: Idi na spavanje...

zato, hebite se kriminalci. Ja bih da skidam torrent za 15 godina, a ne da se internet pretvori u hrpu sajtova posvecenom biznisu, i jos vise socijalnih mreza.

wayofcoder.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 14:26 (Arxi).

4 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Arxi kaže...

Svi vi klinci sto likujete za desetak godina ce te se sejcati lijepog vremena kad je internet bio cool...

Ako su hakeri toliko sposobni da provale u FB,  stranice raznih vlada (kao npr sirijska koja je pala prije nesto malo vremena), uzmu povjerljive informacije i onda se sa njima razbacuju po netu, jedino sta vlada moze da uradi je da cenzurira sadrzaj. To i trenutno rade ali kao sto vidite to nema ucinka, vec je efekat gori. Jedini nacin da zastite svoje informacije je uz potpunu kontrolu interneta. Za deset godina, ISP-evi ce biti pod uticajem vlasti, i niko se vise nece moci uci na internet bez da prvo nije provjeren. Konekcija ce biti pod stalnim nadzorom.

Sin: tata, ajde pricaj mi jos jednom kako je bilo u tvoje vreme kad si mogao da slobodno ostvaris TCP konekciju bez da se prvo konektujes na vladin terminal?

zato, hebite se kriminalci. Ja bih da skidam torrent za 15 godina, a ne da se internet pretvori u hrpu sajtova posvecenom biznisu, i jos vise socijalnih mreza.

a ne, cenzura je dosla prva, malo si si ti u glavi pobrkao redosljed

i vlada nema pravo na cenzuru pod nikojim uvjetima

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Arxi kaže...

Nema pravo? Pa kako onda blokiraju wikileaks? A o Kini necu ni da pricam, tamo je skoro svaki politicki blog blokiran.

wayofcoder.com
16 godina
protjeran
u egiptu su skoro u potpunosti ugasili internet, zar to znaci da imaju pravo na to? naravno da nemaju, narod je u pravu a ne vlast
17 godina
tnakir kaže...

Too many conspiracy tv shows?

Nope, just one too many reality checks!

- Psiho246
17 godina
grimyHR kaže...

Gdje je to cenzura prvo došla, molim te, na internetu? Na BBSovima? :) :) :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
grimyHR kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_censorship_by_country

15 godina
protjeran

Kamol sreće da ga unište

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve pripadnike te skupine treba zatvoriti na par godina...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najači su mi ovi što još uvijek QQ-aju zbog pada PSN-a... get over it kids {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da ga bar google + pojede {#}

btw. ima možda koja dobra duša da ima pozivnicu? {#}

17 godina
grimyHR kaže...
Father_Dougal kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_censorship_by_country

Pogledaj datume, ako si to propustio.

Bojim se da nisi u pravu. Prvo je bio slobodan internet, onda su došli drkoši, i onda je došla net cenzura.

Internet nije počeo 2001.

Od svih stvari za koje se možeš boriti, pravo glasa, prava homoseksualaca, ženska prava, ti odabereš onu borbu zbog koje ne moraš izaći iz kuće, ne moraš se čak niti uključiti, nego možeš turpijati jedno te isto.

Bravo, sjedi, pet. Facebook revolucionar bez Facebooka.

O cenzuri bih mogao puno reći, no bojim se da bih otišao u doba u kojem nisi niti postojao. Nemoj samo umišljati da je cenzura sad nešto veća nego što je bila prije. Medij se promijenio.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan

neko se uzivio u film V for Vendetta i poceo trollat po internetu.

big deal , budale vjeruju normalni ljudi nastave zivjet normalnim zivotom. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nidjo911 kaže...

neko se uzivio u film V for Vendetta i poceo trollat po internetu.

big deal , budale vjeruju normalni ljudi nastave zivjet normalnim zivotom. 

Frende nije problem u normalnim ljudima, svijet ide naprijed (tehnološki i društveno) u naprijed upravo zbog njih. Problem su ti socijopati koji osim kaj imaju izvanredno znanje o mrežama/serverima i netu opcenito (valjda) koriste to znanje u svoje morbidne ciljeve da njhovi nickovi (pošto se boje svoja prava imena u javnosti predstaviti...) budu svijetski poznati i to opravdavavju prilično plitkim ciljevima da oslobode pucanstvo od zla konzumerske tehonlogije ili zatvorenosti interneta ili da datoteka interneta budu slobodne; nije mi jasno koji su im tocni ciljevi.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 3:37 (Septah).
14 godina
protjeran

Marijanović sa index-a je konačno napisao ćlanak vrijedan čitati.

Ovo ide svih ovdje koji su za uništenje fejsbuka jer narušava privatnost i prodaje podatke (onih koji su se zamislili da su posebni na svijetu. nisu):

The greatest trick Zuckerberg ever pulled…

Isto tako, kako vrijeme odmiče, a Facebook sve više otkriva lice "ubojice vremena na radnom mjestu", treba se zapitati i tko nas je, kada i kako uvjerio da smo toliko važni? Ako niste James Bond, celebrity, serijski ubojica ili organizator velikog antivladinog prosvjeda, mala je šansa da će netko obraćati posebnu pažnju na ono što piskarate. Koliko god se uvjeravali u vlastitu veličinu, najveća prevara koju je Mark Zuckerberg prodao čovječanstvu jest ta da je svoje korisnike uvjerio da su svima podjednako bitni.

Ako vas toliko brine privatnost, nemojte na sva zvona objavljivati da ćete narednih 15 dana provesti na moru jer netko bi to mogao pročitati, provaliti vam u stan i ukrasti digitalni fotoaparat i veš mašinu ispred koje ste se slikali. Ovaj strah od narušavanja privatnosti djeluje iracionalno kada dolazi od korisnika Facebooka jer podsjeća na žene koje furaju ekstremno duboke dekoltee pa se snebivaju kada im tipovi bulje u sise.

Svi želimo vjerovati da smo super važni, da negdje daleko postoji zli um koji prati svaki naš korak i da su naši podaci vrijedna roba za koju se plaćaju masne pare, ali kada bi ovog trena pregledali povijest poruka, pregleda i statusa, vjerojatno bi otkrili samo nekoliko ključnih stvari.

Kao prvo, proveli smo previše vremena igrajući džepni bilijar na tuđe golišave fotografije. Drugo, trebali smo više vremena provoditi čitajući nego flertujući jer naši chatovi, statusi i poruke govore samo jedno – ne baratamo pravopisom. I za kraj, možda ćemo bez problema podijeliti svoje PIN-ove, brojeve mobitela i razbojnicima na pladnju servirati tlocrt stana, ali najveća tajna Facebook profila i dalje je datum rođenja korisnika koji su prevalili tridesetu.

http://www.index.hr/xmag/clanak/koga-briga-za-privatnost-ne-dirajte-facebook/565477.aspx

14 0 hvala 0
17 godina
Previše Facebooka vodi u narcisoidnost

U studiji pod nazivom "Poke Me: How Social Networks Can Both Help and Harm Our Kids" (Kako društvene mreže mogu pomoći i naškoditi našoj djeci), dr Rosen kaže kako prečesto korištenje Facebooka kod tinejđera može dovesti do razvoja narcisoidnosti..

Pored toga, pretjerana aktivnost na Facebooku može dovesti do manije, agresivnog i asocijalnog ponašanja, kao i do problema sa spavanjem, te bolova u trbuhu i depresije.

Istraživanje je također pokazalo kako djeca različitog uzrasta, koja više koriste društvene mreže, imaju problema s koncentracijom i teže se mogu usredotočiti na učenje.

Ipak, Rosen ističe kako sve posljedice online aktivnosti nisu negativne, jer mladi na ovaj način razvijaju virtualnu empatiju prema svojim Facebook prijateljima, a introvertni adolescenti se mogu socijalizirati uz korištenje društvenih mreža.

Preporuka koju dr Rosen daje roditeljima glasi: "Ukoliko mislite da morate koristiti neki program kako biste kontrolirali aktivnosti vašeg djeteta na društvenim mrežama, gubite vrijeme. Vaše dijete će naći način da to zaobiđe. Morate s njim čim ranije i čim češće razgovarati o pravilnom korištenju tehnologije kako biste izgradili povjerenje, pa kada se pojavi kakav problem, vaše dijete će vam se samo obratiti".

Rosen je svoje zaključke donio na osnovu anketa, promatranja i testiranja provedenih na više od tisuću kalifornijskih tinejđera.

Izvor

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Da napomenem anonymous-ova socijalna mreža je jučer bila hakirana. Stvarno su opasni ti anonymous. {#}

4 0 hvala 0
17 godina

Mos mislit sto ce oni oderat facebook? Pa oni imaju nekoliko desetaka tisuca servera na razlicitim lokacijama u razlicitim clusterima bla bla bla. FB ih nece ni osjetiti.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

8 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Mos mislit sto ce oni oderat facebook? Pa oni imaju nekoliko desetaka tisuca servera na razlicitim lokacijama u razlicitim clusterima bla bla bla. FB ih nece ni osjetiti.

Nije to tako jednostavno. Anonymous ima znanja i resursa da uspiju, a ukoliko uspiju Facebook će to itekako osjetiti.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
Ad4pt3r kaže...
tnakir kaže...

Nije to tako jednostavno. Anonymous ima znanja i resursa da uspiju, a ukoliko uspiju Facebook će to itekako osjetiti.

Lol a sta mu mogu? SQL Injektat ko sto su do sada krali podatke? Ili pak DDoS-at? Nebudi smijesan.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
17 godina

Nisam toliko stručan u tome, ali najavili su neki novi oblik napada, ne znam. Uglavnom znam da su uspjeli onesposobiti prilično velike tvrtke, a ako onesposobe Facebook na par dana, to će biti veliki gubitak.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tnakir kaže...

Lol a sta mu mogu? SQL Injektat ko sto su do sada krali podatke? Ili pak DDoS-at? Nebudi smijesan.

Upravo tako. Nitko ovdje ne shvaća da sve što su do sad radili su low level napadi na loše napravljene stranice. Te gluposti im neće funkcionirati kod facebook-a.

DDoS? Trebali bi se malo djeco uozbiljiti. Pa nije to stranica sa jednim serverom bez dodatnog hardware-a da se samo tako ddos-a. Tu su deseci, stotine servera, backup servera. sa firewall-ima, i svakojakim čudima koja služe za zaštitu od toga. Uz to iza njega stoji malo više network kompanija koje će bez problema podnijeti taj "teret".

17 godina
Bypass kaže...

Pa nije to stranica sa jednim serverom bez dodatnog hardware-a da se samo tako ddos-a. Tu su deseci, stotine servera, backup servera. sa firewall-ima, i svakojakim čudima koja služe za zaštitu od toga.

Negdje sam citao da se vrte na 70 000 servera.

14 godina
protjeran
tnakir kaže...

Negdje sam citao da se vrte na 70 000 servera.

Pa čini mi se realnim. 700M ljudi je na tome, treba sve te statuse, slike i ostale gluposti procesuirati.

17 godina
Father_Dougal kaže...

Od svih stvari za koje se možeš boriti, pravo glasa, prava homoseksualaca, ženska prava, ti odabereš onu borbu zbog koje ne moraš izaći iz kuće, ne moraš se čak niti uključiti, nego možeš turpijati jedno te isto.

Bravo, sjedi, pet. Facebook revolucionar bez Facebooka.

O cenzuri bih mogao puno reći, no bojim se da bih otišao u doba u kojem nisi niti postojao. Nemoj samo umišljati da je cenzura sad nešto veća nego što je bila prije. Medij se promijenio.

U kojoj ti revoluciji sudjelujes, da se imas pravo ovako postavljati? {#}

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...

U kojoj ti revoluciji sudjelujes, da se imas pravo ovako postavljati? 

U kojoj ti revoluciji sudjelujes? Anonymousovoj? To nije revolucija nego terorizam.

17 godina
tnakir kaže...
Psiho246 kaže...

U kojoj ti revoluciji sudjelujes, da se imas pravo ovako postavljati? 

U kojoj ti revoluciji sudjelujes? Anonymousovoj? To nije revolucija nego terorizam.

Ja se ne postavljam na onaj nacin, stoga ne moram objasnjavati tebi u kojoj ja revoluciji sudjelujem.

A ovo sto si napisao su ionako gluposti.

Terorizam....lol!

- Psiho246
14 godina
neaktivan

Vjerujem da su vec maznuli FB server kod i da sad delaju reverse. Kaj se mene tice nek im bude, zaboli me za facebook i sl.

Safer world through superior firepower
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

A ovo sto si napisao su ionako gluposti.

Terorizam....lol!

Nije terorizam nego je kriminal. Vrlo jednostavno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice