Word-tablice

poruka: 7
|
čitano: 3.795
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Word-tablice

Pozdrav. Imam problem u MO Wordu, ugl. nemam nigdje gumb za rezanje linija u tablicama, odnosno, gumb za spajanje čelija koje su mi označene.

Jel zna netko gdje se nalazi ta funkcija?

O hebemti word, ništa našao sam... pod layout -.-

MS GOAT
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 17:50 (isuckatthisgame).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Word-tablice

Ajd kad sam već otvorio temu da ne bude za đabe, jel zna netko dal se može tablica rotirati za 90°?

MS GOAT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Word-tablice
isuckatthisgame kaže...

jel zna netko dal se može tablica rotirati za 90°?

Može

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
12 godina
neaktivan
Word-tablice

Kako okrenuti čitav list u LANDSCAPE mode, ali samo da je taj list u čitavom programu rotiran? Gledao sam ovdje jedan tutorial, ali tip ima word pr. Kr. i ne mogu pohvatati što je radio pa primjeniti na ovome što imam.

http://www.ic.ims.hr/office/word2003/word30.html Tut.

MS GOAT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...

ali tip ima word pr. Kr. i ne mogu pohvatati što je radio pa primjeniti na ovome što imam.

Nisi u pravu, tada sam imao aktualnu verziju Word 2003 doduše na HR. Taj tutorijal je već dosta star. Sve isto možeš primjeniti i na ver 2007, 2010 i 2013.

Dakle Page Layout => Break => Next Page => promjeni orjentaciju i ponovi isto (važno je da napraviš sekcije i u svakoj sekciji možeš manipulirati orijentacijom)

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
10 godina
neaktivan
Word-tablice

Veliki problem....dakle u diplomskom radu moram tablice centrirati, ali caption od tablice mora biti uz lijevi rub  tablice.

Koristim word 2007 sva pomoć je dobrodošla :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antonija_sb kaže...

dakle u diplomskom radu moram tablice centrirati, ali caption od tablice mora biti uz lijevi rub  tablice.

Selektiraj sve tablice pa ih centriraj. Ako dođe do problema tada pozicioniraj Caption iako ja mislim da ne bi trebalo biti problema.

Savjetujem da svoj diplomski rad kopiraš i radiš na kopiji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice