Software umjesto HP DIrectora

poruka: 4
|
čitano: 1.188
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Software umjesto HP DIrectora

Imam multifunkcijski uređaj HP6210 i do sada je skeniranje radilo super na Windowsima XP, ali nakon instalacije sedmice HP director više nije kompatibilan, Instalirao sam freeware Scan2pdf, ali je kvaliteta loša. To nije problem do drivera jer scan od sedmice radi dobro samo nema spremanje u pdf. Koji soft. preporučate.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Software umjesto HP DIrectora

-eliminiraj ovisnost o softwareu, instaliraj neki PDF printer. (PDFCreator, PDFWriter... svi su na osnovi ghostwritea, free samo ne instaliraj smeće koje se može nuditi u installu, čist soft čak bez kontekst menija, helpa, .. jer nema potrebe). Nakon tog je svejedno od kud šalješ na ispis, scan, word.. samo odabereš PDFprinter i to je to.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Doživio sam isti problem s Canonovim LIDE scannerom koji se već na Visti nije mogao instalirati (TWAIN problem).

Kako sam još uvijek na XP-u (i namjeravam ostati do daljnjeg) to me ne brine, ali se slažem s ponuđenim prijedlogom - PDF prinetrom.

Osobno koristim - Bullzip PDF printer i nakon više godina korištenja istog (ali doslovno iste prastare instalacije) mogu reći samo - GENIJALNO.

Kao besplatna alternativa, naravno.

Mada me čudi da netko poput HP-a ne nudi na svojim stranicama nekakve zakrpe za tvoj problem? Definitivno nisi jedini s takvom nevoljom.

16 godina
R2R kaže...

Doživio sam isti problem s Canonovim LIDE scannerom koji se već na Visti nije mogao instalirati (TWAIN problem).

Kako sam još uvijek na XP-u (i namjeravam ostati do daljnjeg) to me ne brine..

- pod sedmicom je vrlo praktičan (kad drugog rješenja nema.., nema drivera) XP mode (ili bilo koja virtualizacija, mode je 'transparentan'). upravo zbog Canonove 'politike'... za printere imje trebalo godinu dana da izbace w7x64 driver, za scaner nikad. HP je mrvicu bolji za postojanje drivera, ali je katastrofa software support tj sve-u-jedan i ovisnost o verziji directora (i ostatka OCR..) uz to što je sam software mastadontski (pogotovo u uredskoj mreži problematično).

-jasno je zašto ne nude zakrpe, interes, prodaja novog uređaja.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 11:10 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice