Postoji li neki dobar, po mogućnosti besplatan program s kojim se može konvertirati Scanirani PDF u Word?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima i čžš ali nije u tome problem...
Porblem je u tome što je taj Scan u .pdf-u a nisam ja skenirao... Jedino rješenje bi bilo Abbyy fine reader ali on se plaća...
ABBYY FineReader se plaća, ali postoji trial verzija u periodu od 15 dana. Možda ti je to dovoljno.
ABBYY FineReader se plaća, ali postoji trial verzija u periodu od 15 dana. Možda ti je to dovoljno.
Hvala, probat ću
ovaj ocr je dobar...............samo jedno pitanje....ja imamneki seminarski na engleskom i ima grafikone ,pa ja trebam to prevesti na hrvatski....alimeni treba samo da promjenim par rijeci u grafikonu a da mi grafikon ostane isti,kako mogu to izvesti imal tu neki program ili znate neku opciju u Wordu?..znaci imam grafikon gotov u vord-u samo da ga prevedem?
Napravi text box i boju fill-a stavi u boji pozadine a borders stavi na none, wraping na over text i upisi tekst. sada ga misem stavi iznad teksta koji zelis prevesti i iimas tekst preko teksta.
Može li se danas nači neki program pdf to worldpad?
Naravno da se ne plaća.
Tražio sam po netu,ali nisam našao ništa.
Hvala.
Može li se danas nači neki program pdf to worldpad?
Naravno da se ne plaća.
Tražio sam po netu,ali nisam našao ništa.
Hvala.
- word i wordpad su dva različita svijeta...
- iz bilo kojeg dokumenta je lako kreirati PDF, iz PDFa npr doc (još teže excel) je teško. Konvertera ima nešto free ali kvalitetni su ipak komercijala. Možeš pokušati nekim trialom.
- Adobe nudi online uslugu koja radi odlično, naravno $$. Inače je Adobe Acrobat (ne Reader) editor također vrlo skup.
- ako je pdf 'kvalitetan' tj ako nije 'obična slika' trebalo bi raditi dok sliku možeš samo OCRom pretvoriti u txt. Abby i sl.. ako imaš scaner obično uz njega ide i OCR.
Radi se o worldpad-u.
Ali je u pitanju službena stvar,tako da mi se čini ništa od toga jer se izbjegava plaćanje.
Budem onda probao sa nekim trialom neku kombinaciju.