Problem (de)instalacije Offica 2007

poruka: 9
|
čitano: 3.337
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ne mogu niti instalirati niti upgradeati niti obrisati office 2k7, dok mi 2k3 sve super radi.

Čitao sam na webu svašta, naša sam Windows Install Clean-up Utility, ali ni to ne pomaže. Znam za procedure za prčkanje po registrima, ali mi se čini komplicirano i potencijalno fatalno za sustav ako se ne napravi kako treba - već sam se jednom igrao sa puno manjim stvarima u registru i nije uopće dobro ispalo pa me zanima da li ima neki alternativno rješenje.

Pokušao sam sa 3-4 verzije Officea 2007 i na svakoj je potpuno ista poruka.

Hvala!

procesor AMD Athlon 64 3200+, 2200 Mhz, socket 754; matična ploča Epox 8KDA3J, NForce 3 250 GB chipset, 2 x SATA1 (150MB/sec); RAM JetRam 512 DDR400; grafika CLUB RADEON 9200SE 128 MB; HDD Seagate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

stavi sliku greške

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem (de)instalacije Offica 2007

Kad napraviš deinstalaciju ,ako možeš uslikaj registri ključ Office da pogledam ...i uglavno kad izbrišem sve
i taj ključ tek onda možeš napraviti instalaciju bilo kojeg offica...bar sam ja tako deinstalirao i instalirao puno puta.
Prvo normalan deinstal i onda sve ključeve offica u registriju.Evo ovaj folder u registriju obriši potpuno nakon normalne deinstalacije
i onda imaš čistu instalaciju.Bar tako šljaka meni već nebrojeno puta.

Private
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 22:36 (Private).
17 godina
neaktivan

Ako sam kako kažeš nisi siguran u prčkanje po registriju skini programčić Revo Uninstaller.

Godinama ga koristim i najbolji mi je uninstaller koji sam koristio. Uz to što će ponekad uspjeti deinstalirati programe koje ne možeš drugačije skenirati će hard i registry i pobrisati sve tragove tog programa.

Vrijedi pokušati.

Uz to Revo je besplatan i jako jednostavan za korištenje.

Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 8:48 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Evo, nadam se da će se slika sad uploadat kako treba.

Pobrisao sam folder Office i OfficeLive u registry editoru, ali bezuspješno - opet se sam stvorio nakon incijalizacije officea 2003 pa to vjerojatno nema puno veze sa 2007....?

Ista greška se javlja.

Glavni problem da office 2007 ne mogu niti instalirati niti deinstalirati niti upgradeati!

Revo Unisntaller portable imam već dugo i jako sam zadovoljan, te s njim u početku i jesam uspio donkle pobrisati taj office, no sad ga nema u listi kao ni u Microsfotovom Install Clean-up Utility - za njih je pobrisan! S tim Utillity program sam pobrisao sve instalerske zaostatke zbog kojih navodno se ne može ponovno instalirati, ali problem je ostao.

Imam trenutno funkcionalan office 2k3 i njega ne bih htio brisati (tj. njegove reg keyebe, instaler fileove i slično), ako baš ne moram ?

Greška u Setup-u Greška u Setup-u
procesor AMD Athlon 64 3200+, 2200 Mhz, socket 754; matična ploča Epox 8KDA3J, NForce 3 250 GB chipset, 2 x SATA1 (150MB/sec); RAM JetRam 512 DDR400; grafika CLUB RADEON 9200SE 128 MB; HDD Seagate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam da zvuči previše jednostavno  - System Restore ?

Mislim da bi ti moglo pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno, budući da si sve ostalo probao, ja bi na tvom mjestu deinstalirao Office 2003, pobrisao sve foldere povezane sa obe office instalacije i izbrisao svaki trag koji je office ostavio po registriju.

Znam da si rekao da ti prčkanje po registriju nije draga opcija, ali vjeruj mi, ako malo pripaziš nebi trebalo biti problema. Samo je bitno da ne brišeš stvari koje nisu povezane sa officeom.

Ako za nešto nisi siguran jednostavnije je ostaviti to na miru.

Velim ti, ručna deinstalacija ti je možda jedino šta ti preostaje.

Kao vodič iskoristi ovo:

http://support.microsoft.com/kb/928218

Nebudeš si ništa napravio ako se držiš uputa.

Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 12:55 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Ako si ostavio bilo koji Office u registriju a pogotovo 2003 ako nisi i taj zbrisao nečeš moći učitati 2007,ako si i to pokušao sory.
Ali da bi instalirao novi 2007 moraš svaki trag i starog i novog izbrisati inače uvijek postoji šansa da ti javi grešku.Govorim tako jer 2003 mora biti zbrisan
sav kao i stari 2007 od prošlih instalacija ,tako ja instaliram onima kojima se javlja ista greška osim ako nije pirat(loš) ili oštečen medij.Dokazano šljaka
na više instalacija koje sam napravio....ako baš ne želiš dirati registri onda nemoj na ove načine.

Private
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 13:08 (Private).
16 godina
neaktivan

Hvala, izgleda da ću se ipak morati igrati sa registrima. Samo se nadam da će to pomoćiNeodlučan

Hvala na pomoći!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice