Radi se o prebacivanju podataka sa starog PC na novi tj sa podaci sa starog Outlooka na novi. Prije bih to uvijek radio tako što bih u dokumentima našao file "outlook data file" kojeg bi kopirao i prebacio u isti takav na novome i bilo bi prebačeno. Nažalost jutros kada sam prebacivao javlja mi grešku da je datoteka prevelika za odredišni datotečni sustav (15,3 gb) je veličina. Prebacivam sa starijeg pc koji je W10 na noviji koji je W11. Postoji li ijedan drugi način prebacivanja? Hvala vam unaprijed! lp
Outlook prebacivanje podataka
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.488
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi se o prebacivanju podataka sa starog PC na novi tj sa podaci sa starog Outlooka na novi. Prije bih to uvijek radio tako što bih u dokumentima našao file "outlook data file" kojeg bi kopirao i prebacio u isti takav na novome i bilo bi prebačeno. Nažalost jutros kada sam prebacivao javlja mi grešku da je datoteka prevelika za odredišni datotečni sustav (15,3 gb) je veličina. Prebacivam sa starijeg pc koji je W10 na noviji koji je W11. Postoji li ijedan drugi način prebacivanja? Hvala vam unaprijed! lp
jedino ako ti je disk u fat32 formatu a to nije 100%...
a valjda kopira na USB stick...
ako je tako amo ga preformatiraj u NTFS i onda kopirj dtoteku...
i kd ju prekopiraš,, podijeli ju na manje, po godinama, jer ubrzo na 20 GB veličine počinje pičvajz...
Ako su oba kompa na istoj mreži... čemu USB stick?
Ako su oba kompa na istoj mreži... čemu USB stick?
a gdje on spominje mrežu ?
Zivjeli i hvala!