Office 2010 pro. plus download zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 17.095
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Office 2010 pro. plus download

Gdje se može skinuti office professional plus 2010 retail verzija. Na torrentima ima samo crackane verzije, a to mi ne treba. Na microsoftovoj stranici sam tražio ali sam našao samo trial 60 dana.

Ja bi htio samo kopiju onog cd-a koji se dobije kad se kupi licenca u dućanu. Napoominjem: imam originalni key, ali nemam taj ofice. Pošto su na ovom forum objavljeni linkovi za download windowsa 7 sp1 i tema je još uvijek aktivna,

moje pitanje nebi trebalo biti ilegalno. Potrebne su m 4 verzije (x64 cro, x64 eng, x32 cro i x32 eng).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa skini taj trial sa Microsoftove stranice, samo unesi ključ kad skineš. 

Dafuq I just read?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

piše da se moram logirat sa hotmail accountom, a ja ne koristim hotmail. Možda bi mi netko mogao tko ima te verzije uploadat na neki filehosting?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Office 2010 pro. plus download
peace_of_cake kaže...

piše da se moram logirat sa hotmail accountom, a ja ne koristim hotmail. Možda bi mi netko mogao tko ima te verzije uploadat na neki filehosting?

Pa napravi obični Windows Live acc. Ako bilo šta koristiš od Microsofta, moraš to imati, prvenstveno zbog podrške i aktivacije.

Dafuq I just read?
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 15:14 (SaidSikiraX).
13 godina
neaktivan

ok, ako se nemože drukčije ću morat tako. Možda biš mi ti mogao tu kopirat direct linkove kao šti je netko napravio za win7

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

počeo sam skidat sa microsoftove stranice ali skida se u exe datoteci a ja želim iso. I nema za odabrat cro verziju :(((

16 godina
odjavljen

Gle, kad tražiš tako nešto ("čisto", od MSa) u search dodaj i MSDN. Dakle, office 2010 professional plus msdn

Evo linka (ako je protivno pravilima, molim modove da uklone link. A mislim da bi trebalo biti ok jer ovdje nema crackova, loadera niti čega sličnog).

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Ali to nije iso i opet nema hrvatske verzije

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koliko ja vidim, hrvatski language pack treba posebno kupiti. Free za skinuti ima bosanski.

BTW, što fali .exe instalaciji? Zašto ti treba .iso?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

Imaš office 2010 toolkit za extractati setup iz exe u iso.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
peace_of_cake kaže...
Ali to nije iso i opet nema hrvatske verzije

Ne postoji .iso instalacija Officea 2010 , ovo su jedine legalne instalacije. LP imaš na PP.

Samo mi nije jasno koji ti je problem napraviti Hotmail acc ,i s njim onda možeš legalno skidati mnogo toga sa MSDN-a i TechNet-a ,potpuno besplatno!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 17:16 (kizo2703).
13 godina
neaktivan

Našao sam. http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx?pv=36:350#searchTerm=&ProductFamilyId=383&Languages=en,hr&FileExtensions=.iso&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0 samo se odabere produkt (office 2010) arhitecture i jezik.

edit: ipak nije to što sam tražio jer piše da je potrebna neka pretplata.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 17:21 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
16 godina

Da ,ako imaš pretplatu (subscription).

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan

Riješio sam problem tako da sam sa torrenta skinuo untouched verziju. Instalirao sp1 i aktivacija je uspješno prošla. Još samo moram instalirat croatian lp.

Prije toga sam skinuo instalaciju sa microsoftove stranice i key nije prošao. Nakon instalacije lp-a se u postavkama mora odabrat hrvatski jezik (za one koji neznaju)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:45 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako ikome treba m$ office 2010 pro plus nek mi pošalje pp (nema crackova ni ikakvih loadera) pa mu dam direktni link (ja sam to uploadao).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nikome ne treba office? Ps. linkovi vrijede 20 dana počevši od dana kad sam objavio svoj prethodi post. Prvi tko se javi dobit će i key.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice