awawaw... stari smajliji!!!
za to olakšanje mu se i zahvaljujem
za to olakšanje mu se i zahvaljujem
Verzija 1.6 (18.8.2010.), Direktni link na instalacijsku datoteku add-ona. Link na stranicu add-ona na Mozillinim stranicama.
Mislim da hvala nije dovoljno
Drago mi je da vam se sviđa to.
Ej jel možda do mene il šta. ne radi mi ovaj novi (v1.6). Stalno mi pokazuje ikonu LOAD-anja, nema onih bubamarica i sl. i to traje beskonačno. v1.5 mi je radila savršeno, u čemu je probl.
Ej jel možda do mene il šta. ne radi mi ovaj novi (v1.6). Stalno mi pokazuje ikonu LOAD-anja, nema onih bubamarica i sl. i to traje beskonačno. v1.5 mi je radila savršeno, u čemu je probl.
Kolko vidim ikona load-anja je tako dugo dok se ne stavi Bugova bubamara u toolbar....koji imaš OS i koja verzija ff?...probaj i obrisati addon i nazad dodati.
EDIT: ako nisi dodao gumb (a potreban je), gumb se dodaje tako da se ide desnim klikom blizu navigacije -> Customize... -> povuće se Bugova bubamara na željeno mjesto na toolbaru
Kolko vidim ikona load-anja je tako dugo dok se ne stavi Bugova bubamara u toolbar....koji imaš OS i koja verzija ff?...probaj i obrisati addon i nazad dodati.
Sigurno nije dodao bubamaru u tulbar
Je istina sad sve radi, nisam mislio da je potrebno dodavati bubamaru gore.
Je istina sad sve radi, nisam mislio da je potrebno dodavati bubamaru gore.
Bez brige, nisi ti kriv, zapravo je dobro da si se javio, jer tog problema nismo ni bili svjesni. Nismo ocekivali da taj gumb unutar Firefoxa ne postoji dok ga sam fizicki ne dodas u traku s alatima. Problem je otkriven i uskoro ce biti rijesen, pa ce se dodatak moci koristiti i bez tog gumba u toolbaru.
Sređen je bug, može se skinuti direktno, ili sa glavne stranice...kako tko želi
Da...genijalno..svaka čast jebači..
Napokon staru smajliji!
Nego Domagoj,Zayc i Mario jel se može nekako ubacit da se samo klikne na smajli i da se ubaci tj. da nema drag 'n' dropa?
Napokon staru smajliji!
Nego Domagoj,Zayc i Mario jel se može nekako ubacit da se samo klikne na smajli i da se ubaci tj. da nema drag 'n' dropa?
Imamo već u planu, samo ćemo vidjeti dal ćemo uspjeti napraviti.
Napokon staru smajliji!
Kao da je to bio problem prije
Čisto da informišem 4.0b5pre se pojavila, pa samo to da sredite.
mogao bi to netko napraviti i za chrome pošto ima dosta korisnika
Sređeno, hvala na dojavi.
Trenutno postoji ovo.
Trenutno postoji ovo.
a probajte bugonline sredit za chrome..ima nas dosta na kromu...
Trenutno postoji ovo.
a probajte bugonline sredit za chrome..ima nas dosta na kromu...
E, a postoji li mogučnost da mi npr napravimo smajlije i da ih ubacite u to da se može drag&drop?
Super addon.
E, a postoji li mogučnost da mi npr napravimo smajlije i da ih ubacite u to da se može drag&drop?
Postoji....ali prije toga se mora riješiti pitanje hostanja ikona.....a to je najbolje Bugov server, pošto je sve tu...znaći trebali bi se prvo obratiti Domagoju....a dalje je već lako.
Postoji....ali prije toga se mora riješiti pitanje hostanja ikona.....a to je najbolje Bugov server, pošto je sve tu...znaći trebali bi se prvo obratiti Domagoju....a dalje je već lako.
Pa onda se treba i srediti editor da ih podržava...
Pa onda se treba i srediti editor da ih podržava...
Mislim da nije potrebno...jer trenutno se kod prebacivanja slika sa drugih stranica pokupi i html kod koji stvara višak u editoru pa nedopušta objavu....ovog koda u addonu nema, zato radi bez problema....no možda si i u pravu...za to nam treba stručnije mišljenje.
Odličan je dodatak
Samo imam jedno pitanje.Ne trebaju mi teme koje pratim na status bar-u, kako ih isključiti?
Odličan je dodatak
Samo imam jedno pitanje.Ne trebaju mi teme koje pratim na status bar-u, kako ih isključiti?
Desni klik na njih => Opcije => Pod "Ikone" makneš kućicu sa "Teme koje pratim" => OK.
Odličan je dodatak
Desni klik na njih => Opcije => Pod "Ikone" makneš kućicu sa "Teme koje pratim" => OK.
S tim sam probavao i prije ali mi se isključe teme koje pratim u toolbar-u a ne u status bar-u.
Odličan je dodatak
S tim sam probavao i prije ali mi se isključe teme koje pratim u toolbar-u a ne u status bar-u.
Bug . Problem bude riješen.
Ja imam jedan čudan problem
verzija mozille 3.6.8
Sad sam napravio restart ff-a i sad je desno. (napominjem da nisam u opcijama promijenio poziciju addona, pa onda uslikao ss pa da vas zaje...)
Ali primijetio sam da dok upalim računalo i onda pokrenem ff, onda je addon lijevo, ali ako ugasim ff i onda ga pokrenem, onda je desno. Budem još provjerio par puta :D
Ma nije problem....a to za restart...neznam zašto tako bi.
Svaki put kada reinstaliram add-on, Firefox mi se sruši???