Dali postoji neko wireless + USB 3.0 kućište u koje se moze ubacit 3,5" disk i da se s njim spoji na WLAN kućni pa da mogu sa kompa na njega preko mreze prebacivat fajlove a isto tako da SmartTV i WDTV mogu s njega bezicno streamati filmove i slicno ? Gledao sam WD My Pasport Wireless i My Cloud rjesenja ali Passport ima bateriju koju ne trebam i mali 2,5" disk koji je vjerujem osjetljiviji na kvarove od velikog. A My Cloud kako vidim sluzi samo za to sta pise, da bude oblak za mobitele i slicno.
Dali postoje neka gotova rjesenja sa 2 Tb diskom unutra ili neko kuciste plus neki WD disk pa da mogu radit to sta mi treba. Znaci da ne trebam kablove za prebacivanje na/sa diska i za streaming. Ako vec nema tako nesta onda barem da mogu prebacivat na njega bezicno a da stalno bude spojen preko USBa sa TVom ili WDTVom. Taj disk bi sluzio kao backup disk ali bi i filmovi isli na njega tako da ne mora laptop zujat svaki puta kada zelim nesto gledat preko WDTV.
Tnx

Meni ne treba NAS da streama ili bilo sta od toga radi nego mi treba da sluzi kao backup uređaj i da na njemu držim serije i filmove koje bi WDTV ili Smart TV samo čitali s njega žično/bežično i sami dekodirali itd. Dakle njegov streaming mi ne treba, samo mi treba da glumi vanjski disk i da mi je sadrzaj na njemu uvijek dostupan na kompu i na WDTVu.