Izvinjavam se ako sam fulio mjesto gdje da se obratim ali jako mi je hitno, pa bih molio one koji znaju da mi sto prije pomognu.
Dakle nedavno je bila svadba, i kreteni umjesto da mi za 700€ lijepo snime svadbu i dostave to bar u jednom CD primjerku, ja sam dobio album sa slikama i USB od 16 GB na kojem je svadba u mp4 formatu koja je teska 13 GB . Ja sam konvertovao to u dvd sam ( video_ts folder i radi mi video ) sad taj video iznosi 5,nesto giga, i naravno kupio sam DVD sa dva layera kapaciteta 8.5 GB , sad me zanima jel treba neka posebni DVD citac da cita te dvoslojne CD-ove i ako netreba, dali cu moci gledati taj dvd sa DVD kucnog playera, buduci da cd-ove moram podjeliti kumovima i obitelji, pa nece nitko barem ne vecina to moci gledati preko racunara. Dakle zanima me dali dvd svaki moze citati dvoslojni cd i kakva je procedura da se sprzi video na takav cd, posto meni ashampoo prilikom przenja javi da je video velicine koja nemoze stati na cd , a dvoslojni mi uopce ne ucita ashampoo.. Hvala svima !!