LiteON iHAS 124B gdje nabaviti

poruka: 5
|
čitano: 948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LiteON iHAS 124B gdje nabaviti

Htjela bih dotičnu pržilicu za snimanje p1r4t$k1h igara za XBOX 360 pošto ima LT modifikaciju (nedavno sam dala modificirati konzolu). Pitanje je gdje nabaviti jeftinu, ispravnu pržilicu iHAS 124 B. Nisam u mogućnosti kupovati preko eBaya zato jer sam još balavo dijete a to znači da nemam kreditnu karticu.

Windows 8 + DVDROM
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 14:57 (Flexan22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LiteON iHAS 124B gdje nabaviti

Zamoli nekoga da ti naruči snimač s eBaya. Našao sam ih za oko 700 kuna s dostavom, cijena očito napuhana radi te modifikacije.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
11 godina
neaktivan
Leprechaun kaže...

Zamoli nekoga da ti naruči snimač s eBaya. Našao sam ih za oko 700 kuna s dostavom, cijena očito napuhana radi te modifikacije.

Hvala, budem zamolila tetka može li mi to naručiti. Ovo je offtopic pitanje, no može li moja pržilica ASUS DRW 20B1LT podržati taj Burnermax?

Windows 8 + DVDROM
17 godina
Flexan22 kaže...

Hvala, budem zamolila tetka može li mi to naručiti. Ovo je offtopic pitanje, no može li moja pržilica ASUS DRW 20B1LT podržati taj Burnermax?

Koliko vidim podržava, eventualno se treba staviti custom firmware na snimač. Probaj malo guglati i doći ćeš do konkretni(ji)h informacija, bolje potrošiti nešto vremena nego toliko novca na novi snimač.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
11 godina
neaktivan
Leprechaun kaže...
Flexan22 kaže...

Koliko vidim podržava, eventualno se treba staviti custom firmware na snimač. Probaj malo guglati i doći ćeš do konkretni(ji)h informacija, bolje potrošiti nešto vremena nego toliko novca na novi snimač.

Pa da, bolje vrijeme nego novac. Nije meni problem staviti taj custom firmware.

Windows 8 + DVDROM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice