Može tko objasniti razliku Kingstone hyperx VS samsung evo basic ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ne radi edigital problrma s reklamacijama?
Razmišljam uzeti jedan SSD 128GB u cjenovnom rangu oko 600kn. Sad gledam dal mi se isplati protegnuti za SSD SAM 128GB 840 Pro ili uzeti SAMSUNG EVO Basic. Naletio sam na ovaj benchmark i ovaj jeftiniji EVO basic razbija Pro u svim pogledima. Zašto je onda ovaj tolko skuplji??
Da ubodem tog Evo Basica ili ima bolja solucija za taj cjenovni rang?
Razmišljam uzeti jedan SSD 128GB u cjenovnom rangu oko 600kn. Sad gledam dal mi se isplati protegnuti za SSD SAM 128GB 840 Pro ili uzeti SAMSUNG EVO Basic. Naletio sam na ovaj benchmark i ovaj jeftiniji EVO basic razbija Pro u svim pogledima. Zašto je onda ovaj tolko skuplji??
Ubodi Basica.
Ubodi Basica.
Primam savjete u vezi hardwarea od "softwaremaniac"-a. :D
Anyways, disk je naručen i trebo bi doci sutra ili preksutra, hvala na pomoci.
Ubodi Basica.
Primam savjete u vezi hardwarea od "softwaremaniac"-a. :D
Anyways, disk je naručen i trebo bi doci sutra ili preksutra, hvala na pomoci.
EVO Basic je best buy SSD. Nisi pogriješio. Kao što možeš vidjeti, i sam posjedujem jedan i vrlo sam zadovoljan.
Planiram si uzeti SSD
dali ovaj valja...http://www.protis.hr/products/details/ssd-1200-gb-mushkin-chronosmx-mknssdcr120gbmx-sata3-25-mlcchip-maks-do-560520-mbs/71508
Planiram si uzeti SSD
dali ovaj valja...http://www.protis.hr/products/details/ssd-1200-gb-mushkin-chronosmx-mknssdcr120gbmx-sata3-25-mlcchip-maks-do-560520-mbs/71508
Svakih 5 postova netko spomene da je Samsung 840 EVO best-buy. Dakle do 600-700 kuna nemaš što drugo gledati.
primjetio sam to...al kad bi d ovoga mogo doci za 500kn
primjetio sam to...al kad bi d ovoga mogo doci za 500kn
A vidim da se EVO nađe za 550 kn.. Razlika je premala, ja bi uzeo EVO.
Pozdrav!
pitanje:
jeli itko od vas kupio SSD sa amazona? kakva su vam iskustva?
tamo je npr. Kingston V300 od 240GB 100$, što je 560kn, a kod nas takav dođe 840kn.
naravno, free shiping.

šalje njemački, a i tamo su cijene osjetno niže.
jedino ako me zadesi josipović i njegov prokleti zamp.
Al nekak sumnjam da ti je poštarina besplatna, dodaj u košaricu i odi na checkout, i nakon što upišeš adresu će ti izbacit točnu cijenu. U 99% slučajeva se više isplati kod nas uzet nakon poštarine.
Al nekak sumnjam da ti je poštarina besplatna, dodaj u košaricu i odi na checkout, i nakon što upišeš adresu će ti izbacit točnu cijenu. U 99% slučajeva se više isplati kod nas uzet nakon poštarine.
Slažem se, imao sam iskustva s nekoliko kupovina, tako da ti razlika bude 50-100 kuna najviše. Mada mislim da nije neka ušteda s obzirom da ti je nešto zamijenit s garancijom puno lakše i jeftinije kod nas nego vraćati nazad u neku drugu zemlju.
Nekoga je zanimalo koliko mom laptopu s SSD-om treba za Boot.
Prema BootRaceru treba oko 40 sekundi, Windows7+QihooIS360.
Nekoga je zanimalo koliko mom laptopu s SSD-om treba za Boot.
Prema BootRaceru treba oko 40 sekundi, Windows7+QihooIS360.
Na mom 2-3 godine starom SSD-u 60GB i SATA II - Windows 8.1 + MBAM + COmodo Firewall...
Uvijek manje od 40 sec

Ne. Slobodno uzmi njega.
Evo je odličan a svakako je i SanDisk X110 hot buy sa 5god. jamstvom. Koji god izabereš nemreš fulat.
Molio bih prijedlog....cifra je 600-700kn, 120gb, trgovina adm posto ce bit jos par stvari, pozeljno sta vise garancije, referiram samsung ili intel.LP
Molio bih prijedlog....cifra je 600-700kn, 120gb, trgovina adm posto ce bit jos par stvari, pozeljno sta vise garancije, referiram samsung ili intel.LP

Link ne valja. Traži prijavu.
Neka sam potrazi Intel 520/530
Može netko objasnit zasto mi ne prikazuje "total bytes written" prije mi je normalno prikazivalo .