Cyclic redundancy check

poruka: 18
|
čitano: 4.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check
pitanje

Zelim da instaliram jednu igricu i prilikom instalacije stalno mi se pojavljuje gore navedeni error sta da radim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cyclic redundancy check
format c: ili restiraj komp. na windowsima pomaze.
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
Cyclic redundancy check

Najvjerovatnije ti je oštečen DVD sa kojeg si pokušao instalirati igru. Format C: i resetiranje ti ne mogu nikako pomoći.

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2008 14:37 (CikaSpaso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check
autorov komentar

zanimljivo je to kako dvd nije ostecen na drugim racunarima radi fino probao sam i u linux uc pa copy al nesto nije htjelo takodje nece da mi ga sprzi na neki drugi medij..

0 0 hvala 0
17 godina
Cyclic redundancy check

Može li se zaobići pri instalaciji crc greška?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check

Kad sam instalirao Oblivion javljala ista greška, odabrao sam ignore, i instalacija se dovršila,

a igra radi savršeno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check

a uhh...sad sam se sjetio svog iskustva s ovim errorom...svaku drugu igricu koju sam probo inst/kopirat nije isla i stalno je to izbacivalo ma koliko puta ja reinstalliro win-se...jedino rjesenje je da uzmes novu dvd przilicu

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

evo kako sam ja to uradio 

Prvo sam prepoznao na kojem dijelu pravi taj error onda sam te podatke kopirao na hard disk programom Jfile recovery a nako jednostavno copy paste nije htjelo nakon toga sam ostatak igre kopirao i install sa hard diska :)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
iKAR kaže...

zanimljivo je to kako dvd nije ostecen na drugim racunarima radi fino

Zasto onda na drugom racunalu ne napravis kopiju medija?

iKAR kaže...

Prvo sam prepoznao na kojem dijelu pravi taj error onda sam te podatke kopirao na hard disk programom Jfile recovery a nako jednostavno copy paste nije htjelo nakon toga sam ostatak igre kopirao i install sa hard diska :)

To ti ne garantira da su ti sve datoteke igre ispravne, odnosno da ti se u nekom trenutku nece srusiti ili da grafika ili zvuk na nekim mjestima nece biti zeznuti.
17 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check
autorov komentar

nece da mi ga kopira na drugom racunaru probao sam :S...

a sto se tice ne ispravnosti datoteka utvrdio sam da fali manje od 25 kb u tim ostecenim ukupno to mi je rekao onaj program 

kolike su sanse da tih 25 kb ucini kakvu stetu?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
iKAR kaže...

kolike su sanse da tih 25 kb ucini kakvu stetu?

Ako pod stetom mislis na rusenje igre, male ili nikakve ako su ostecene teksture ili slicni resursi, dobre sanse ako su ostecene izvrshne datoteke.
17 godina
Cyclic redundancy check

sto ti prijavljuje crc vjerovatno nakupljena pršina na optičkom mediju (prljavština ili slično) probaj da zamjeniš dvd hardver na računaru ili da trajno zamjeniš dvd

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check

Imao sam isti problem i kad sam zamijenio optički uređaj sve je normalno radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cyclic redundancy check

Slican problem imam, po meni gori, jer sam probao i uređaj zamjeniti, ali koji god sam stavio xp ga uopce nije kuzio, radio i reinstall i ostale price s raznih foruma ali nista... ubacim uređaj spojim, u xp-u stoji baloncic found new hardware... i ne mrda, vratim stari uređaj radi normalno u vezi toga, ali izbacuje CRC error... :( Prvo sam probao sa novom przilicom preko IDE, a sad sam probao i sa SATA ali opet isto.

0 0 hvala 0
17 godina
devil kaže...
 hhhhhhhh=) to bi mu microsoft reko,hahahah :D
totus mundus agit histrionem
16 godina
neaktivan
devil kaže...

ovo mora u neki topic gdje se skupljaju biseri...ako ima takvog topica.
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan
zmikic kaže...
devil kaže...

ovo mora u neki topic gdje se skupljaju biseri...ako ima takvog topica.
  pa imaš Hall of shame
potpisujem se
16 godina
neaktivan
devil kaže...
  za ovakve stvari treba dilit zuti.....

Ako ti je dvd citljiv na drugim kompovima onda najvjerovatnije te zeza citac ,probaj ocistit lecu pomocu onog cd-a sa "metlicama" , ili jos bolje rastavi ga i ocisti s stapicem za usi
P.S
Ako ga rastavljas ladica mora bit otvorena inace se nece moc skinit ono kuciste (bar je tako na mom LG -u bilo)
Kad san ga ocistija cita je savrseno.... 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice