Pozdrav!
Imam WD Black-a na kojem je sistem i nekada mi zakoci 4-5 sekundi. Zbog cega se to desava? Nema bad sectora, sve je cisto.
I meni se ista stvar dešava sa mojim blackom (sistem je na SSD, al zna zakočiti u igricama pošto su sve na blacku ili nekad i u pjesmama)... mislim, svi hvale taj black, zato sam ga i uzeo a kad ono veće sra*e od mojeg bivšeg greena... zašto je to tako.?
daj odvrti hd tune pa stavi ss da vidimo rezultat! iz koje godine je taj black?
evo ti moj iz 2009g
katastrofa! da s njega pokrenem igru mislim da bi zaglavio iste milisekunde za vjeke vjekova!
zapravo problem je veoma čudne prirode... dosta sam se zezao prije s raznim testiranjima i svi programi pokazuju da je zdrav ali jedino ATTO benchmark pokazuje jednu anomaliju i mislim da bi to mogao biti uzrok tim zastajkivanjima...
disk je star možda 5mjeseci i kao što se vidi na screenovima jedino black preskače read na manjim prijenosima... SSD kingston i stari WD green uredno čitaju...
bio sam stavljao ovo još prije na drugoj temi ali nitko nije imao rješenje
mislim sramota... ispada da ću morati vratiti moj stari WD green iz 2009. u konfiguraciju, a ovaj novi black u ladicu pa ga koristiti kao arhivu...
radi se o ovom blacku http://www.portio.hr/tvrdi-disk-5000-gb-western-digital-caviar-black-wd5003azex-sata3-64mb-c-7200-okrmin-35-8884094?sort=p.price&order=DESC