Pozdrav, zanima me jel moguce koristit Tomato tarifni internet na podrucju Njemačke?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Savjet koji ti mogu dati ako ces uzimati nekog njemackoj operatera je taj da se raspitas malo oko sebe kakav je signal na kojoj mrezi te uzmi jos par varijabli u obzir tipa dali putujes na posao van grada, na kojim lokacijama najcesce koristis mob, dali si mozes dozvoliti da budes neko vrijeme offline zbog "kvalitete" mreze i tak.... ak te bas briga za lovu uzmi telekom ;) ak neuzmi nes drugo sigurno neces pogrijesiti...lol
MfG
Savjet koji ti mogu dati ako ces uzimati nekog njemackoj operatera je taj da se raspitas malo oko sebe kakav je signal na kojoj mrezi te uzmi jos par varijabli u obzir tipa dali putujes na posao van grada, na kojim lokacijama najcesce koristis mob, dali si mozes dozvoliti da budes neko vrijeme offline zbog "kvalitete" mreze i tak.... ak te bas briga za lovu uzmi telekom ;) ak neuzmi nes drugo sigurno neces pogrijesiti...lol
MfG
Hvala, kojeg njemackog operatera bi mi preporucio s obzirom da cu putovat kamionom po cijeloj njemačkoj?
Mislim da ti je lebara najpovoljnija, ako ti pasu paketi mislim da je to najjeftiniji izbor.
Prebacio bih broj na Tomato pretplatu uzeo bih "srednju" za 40kn+10kn za korištenje mreže, pa me zanima sljedeće:
1. Često sam u roamingu (SLO;AT),te jednice trošim normalno ko i u CRO bez dodatnih troškova?
2. Mislim staviti ograničenje potrošnje na 50kn,hoću li moći normalno zvati pošto je uspostava 0.29 kn
Hvala
Ja imam onu pretplatu od 120kn. U njoj dobijem 20 000 jedinica i kako stvari stoje sve jedinice moze trositi u roamingu bez dodatne naknade. Inace jedini operater koji nudi tako nesto.