Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 915
|
čitano: 438.458
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
Stane256 kaže...

Pozdrav,

Ima li kakav tutorial za postavljanje STREMIO-a? Nikad se nisam susreo sa time a poznanik mi je pričao kako gleda sve besplatno i ne plaća nikakve pretplate. 

Nov sam u tome, a volio bi imat tako nešto za pogledat tu i tamo neki film/seriju. Netflix mi je već dojadio sa svojim g*j filmovima.. 

Da li treba svejedno nešto plaćati za stremio ili može sve besplatno (illegal)? i ako ima neki pouzdani tutorial na yt ili negdje koji mogu pratit i sve postavit.

Hvala puno!

Bar pokušaj pogledat PRVI post ove teme!

2 godine
nikonja kaže...
Stane256 kaže...

Pozdrav,

Ima li kakav tutorial za postavljanje STREMIO-a? Nikad se nisam susreo sa time a poznanik mi je pričao kako gleda sve besplatno i ne plaća nikakve pretplate. 

Nov sam u tome, a volio bi imat tako nešto za pogledat tu i tamo neki film/seriju. Netflix mi je već dojadio sa svojim g*j filmovima.. 

Da li treba svejedno nešto plaćati za stremio ili može sve besplatno (illegal)? i ako ima neki pouzdani tutorial na yt ili negdje koji mogu pratit i sve postavit.

Hvala puno!

Bar pokušaj pogledat PRVI post ove teme!

ili pročitati naziv teme 

6 godina

Pročitao sam prvi post, naravno. Čitao sam i dalje i vidim da se puno toga mjenjalo i da puto toga više ne radi kao što je nekad radilo. Zato i pitam..

14 godina
Stane256 kaže...

Pročitao sam prvi post, naravno. Čitao sam i dalje i vidim da se puno toga mjenjalo i da puto toga više ne radi kao što je nekad radilo. Zato i pitam..

Sve je isto, osim CyberFlix addona koji je umro u meduvremenu. Al nije bitan za citavu pricu.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
samo da vam preporucim Nuvio, koji je stremio fork... 30x bolji od stremia, doduše ima tu i tamo na nekim uređajima bugova ali je odlican, puno bolji ui, puno se bolje ponasa po meni player i svi addonovi rade od stremia
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
10 godina
slazem u potpunosti, koristim ga mjesec dana
8 godina

Nema ga na LG storu tako da jbg.... Stremio ide dalje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
dado16 kaže...
samo da vam preporucim Nuvio, koji je stremio fork... 30x bolji od stremia, doduše ima tu i tamo na nekim uređajima bugova ali je odlican, puno bolji ui, puno se bolje ponasa po meni player i svi addonovi rade od stremia

pa kakva je onda razlika ako je fork?

13 godina
Imaš neki tutorial kako ga postaviti? Mislim instalirao sam ga ali ne vuče nikakve linkove... A kad dodam torrentio kaže da nije podržan
17 godina
sporttest kaže...
dado16 kaže...

pa kakva je onda razlika ako je fork?

kao sto sam vec napisao, puno bolje se player ponaša također UI je pregledan, sve je nekako na svom mjestu i da ne pricam da sortiranje po glumcu, network televiziji i ostalo funkcionira savršeno. Stavio bi screenshote al neznam pokrenit web verziju, nije sluzbeno puštena, morao bi slikat sa mobitelom na tvu. Ugl tko jednom proba Nuvio vjeruj mi ne vraca se na stremio , ima jos jedna okej alternativa to je ARVIO, on više lici na netflix, bar je licio al developer mijenja dosta toga pa je svaka verzija nest drugo, isto nije loš izbor al Nuvio mi je nekako ispeglaniji

18 mjeseci

Probao sam Nuvio i čini mi se okej, ali mučim se kako da napravim da mi automatski otvara titlove kada pokrenem film (po redoslijedu (HRV, SRP, BIH) ako neki nije dostupan). Postoji li neki addon za to ili što ?!

0 0 hvala 0
17 godina
Kokodix kaže...

Probao sam Nuvio i čini mi se okej, ali mučim se kako da napravim da mi automatski otvara titlove kada pokrenem film (po redoslijedu (HRV, SRP, BIH) ako neki nije dostupan). Postoji li neki addon za to ili što ?!

imas u postavkama, prvo za podesit koji ti je zeljeni language, mozes 2 samo nazalost za sad.... i imas u onim kategorijama za odabrat kad pokreces stream sta da prvo radi dal da pokrece stream ili da prvo skine titl pa pokrene stream, pa si odaberi npr to ako ti je lakše tako

obavezno si u integracijama omogucuite onaj tvmdb i mDB listu(tu morate free api stavit), puno su bolje stranice, dobijete i trailer gumb(morate ga također omogucit u postavkama i pokrece trailer unutar programa a ne ko stremio di mi pokrene youtube aplikaciju) i dobijete tonu informacija i ocjene sa svih zivih stranica, imdb, tomato , itd 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:33 (dado16).
18 mjeseci
dado16 kaže...
Kokodix kaže...

imas u postavkama, prvo za podesit koji ti je zeljeni language, mozes 2 samo nazalost za sad.... i imas u onim kategorijama za odabrat kad pokreces stream sta da prvo radi dal da pokrece stream ili da prvo skine titl pa pokrene stream, pa si odaberi npr to ako ti je lakše tako

Probao sam namjestiti HRV kao željeni jezik, i u reprodukciji željeni jezik plus prioritet, ali nažalost ne radi. Svaki put kada pokrenem film moram ručno odabrati HRV. 

Svejedno hvala

17 godina
Kokodix kaže...
dado16 kaže...
Kokodix kaže...

Probao sam namjestiti HRV kao željeni jezik, i u reprodukciji željeni jezik plus prioritet, ali nažalost ne radi. Svaki put kada pokrenem film moram ručno odabrati HRV. 

Svejedno hvala

odaberi također integrate player vlclib tak nest, i kazem ti ima tu negdje postavka da prvo skine titl al moras se mal poigrat

12 godina

Ima tko app na hisense ili tcl modelima? Kako to radi? Imao sam na LG CX i to je bilo solidno. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice