SAMSUNG LED TV 32EH5000 pomoc

poruka: 9
|
čitano: 7.166
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

evo zapeo mi tv sta ga nude u vipu.

ali sad na vipovoj stranici pise ethernet connection 1 i da moze se imati wirelees preko nekog adaptera.

dok na originalnoj stranici nikakav ethernet prikljucak se ne spominje pa ima li tko takav tv da moze rec nesto o tome dali se moze spojit na net itd itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: SAMSUNG LED TV 32EH5000 pomoc

Nemoze ti se spojit na internet ako mislis nekakav web browser ili slicno, nisam siguran dali ima lan prikljucak na sebi, ako i ima iskljucivo je za nadogradnju softwera i to je to.Uglavnom nista od interneta

13 godina
neaktivan

Imam ja ovaj led tv nažalost nemožeš ga nikako spojit na internet niti nema lan priključak

1 0 hvala 0
15 godina

Hvala vam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Može li se taj televizor koristiti kao monitor (iako nema, bar tako stoji u podacima, VGA ili PC priključke) s laptopom koji ima S-video izlaz? Ili postoji neka druga varijanta? 

17 godina

Imao sam ga, ako je to onaj koji nudi vip. Ima otraga mislim hdmi, imam negdje fotkano sa svih strana, pa postam Kad dodjem za kompjuter.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 17:54 (overhaul).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo sad da na otvaram novu temu...

Zanima me dal usb koji je na njemu cita sve formate filmova (x264). I dali moze dekodirati DTS.

Sada ako to može volio bih spojiti na njega 5.1 zvučnike pa me zanima dal bi primjerice mogo spojit primjerice 

Logitech x-540 5.1 ili G51 ili pak neke slicne 5.1 zvučnike. Sad mene zanima jer bi ja mogo dekodirat zvuk i sliku preko usb-a

na televizoru i da zvuk saljem na 5.1 zvučnike koji su spojeni na tv?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovo i mene zanima

13 godina
neaktivan

Isprobano, čita DTS i veliki broj drugih formata.Koristim ga kao PC monitor preko HDMI kabla i slika je perfektna iako ga gledam sa 70 cm, a to sa zvučnicima nisam probao.Zvučnici u TV-u su veoma glasni sa prilično dobrim basom(zbog malo debljeg kučišta).{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 17:52 (nodi614).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice