Plazma buzzing, trazim nekog tko se razumije!

poruka: 4
|
čitano: 2.634
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Plazma buzzing, trazi se majstor za plazme!

Imam Samsung PS-43e450

Zvao sam MrServis i rekli su mi da je to normalno kod plazmi, bla bla...

Ali ovo nije normalno, jer ja cujem zujanje nakon sto pojacam tv skoro na 20% glasnocu...

Citao sam po internetu, ali ima hrpa mogucnosti da se ukloni to zujanje.

Da li se itko kuzi sto bi tocno moglo zujati u plazmi jer sam procitao negdje da su neki serviseri zalili zavojnice silikonom i od tada vise nema problema...

Bilo kakva pomoc bi mi dobro dosla jer navecer mislim skinuti zadnji poklopac. (rastavljao sam vec plazme)

Na sto da obratim dobro pozornost i kako da se ukloni to zujanje jer ga vise ne mogu trpjeti. 
Vec sam si umislio da imam pcele ili muhe u dnevnom boravku.  

Talijan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Plazma buzzing, trazi se majstor za plazme!
Karlovac_047 kaže...

Imam Samsung PS-43e450

Zvao sam MrServis i rekli su mi da je to normalno kod plazmi, bla bla...

Ali ovo nije normalno, jer ja cujem zujanje nakon sto pojacam tv skoro na 20% glasnocu...

Citao sam po internetu, ali ima hrpa mogucnosti da se ukloni to zujanje.

Da li se itko kuzi sto bi tocno moglo zujati u plazmi jer sam procitao negdje da su neki serviseri zalili zavojnice silikonom i od tada vise nema problema...

Bilo kakva pomoc bi mi dobro dosla jer navecer mislim skinuti zadnji poklopac. (rastavljao sam vec plazme)

Na sto da obratim dobro pozornost i kako da se ukloni to zujanje jer ga vise ne mogu trpjeti. 
Vec sam si umislio da imam pcele ili muhe u dnevnom boravku.

Lipo su ti rekli, to je nenormalno-normalno stanje kod plazma ekrana. Zove se high pitch whine

E sada, pitanje je da lise taj zvuk povecava (povecao) i da li smeta a ..vidim da ti smeta. Ako je u garantnom roku nek ti srede to

14 godina
neaktivan

Pitao sam ih da im donesem plazmu, rekli su da su ljudi vec slali plazme kod njih na servis, posto imaju besplatnu dostavu za uređaje pod jamstvom i da su ih vracali jer nemaju rjesenja za to.

Ako ju i ja posaljem, vratiti ce mi ju i opet nista. Znam da je to normalno zujanje, kada je pozadina u svjetlijim bojama, ali kada pustim film gdje su boje bas tamne, to zuji unutra, kao da se struja cuje ili tako nesto. Gledao sam po youtubu videe, ali to je 0 bodova za moju.

Posto mi serviseri ne prihvacaju taj problem, morat cu sam pogledati.

Zato ako imate prijedlog bilo kakav, na sto da obratim pozornost kada skinem zadnji poklopac, molio bih vas da mi napisete. Hvala

Talijan
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 15:15 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uopce nije bio problem u Tv-u vec u slaboj struji.

Posto imam steker sa 10 uticnica gdje su ukpcani 10 stekera i valjda je bila preslaba struja, sada sam ju ukopcao u zid i radi bez ikakvog suma. {#}

Talijan
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 22:33 (Karlovac_047).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice