Philips 42pfl540h/12

poruka: 9
|
čitano: 3.748
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Philips 42pfl540h/12

Kupio sam taj televizor, 107cm ekran, lcd. Sad imam problema sa filmovima preko usb-a, dakle stavim film sa kompa na usb i titlove sa istim imenom kao i film (naravno .avi i .srt nije isto :P ) i stavim u televizor, sliku mi uredno učita, ali titlova nema nigdje???
Molim Vas pomoč :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Philips 42pfl540h/12

Nitko ne zna? :(

14 godina
neaktivan

rifreš

14 godina
neaktivan

700-800mb
Za konverziju? Ne kužim :P

0 0 hvala 0
17 godina
Philips 42pfl540h/12

Ford, a di da ugura taj DVD? :) daj malo pažljivije čitaj.

OP, što kažu upute? RTFM?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Philips 42pfl540h/12

Philips uglavnom ne čita titlove. kupi neki media player (WD TV live)  i riješeiš sve formate i sve titlove

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel ima koji program preko kojeg mogu "zaljepiti" titlove na film ? Pa da tako ubacim u tv ?

14 godina
neaktivan

Ili možda ima neki software skojim ga mogu nadograditi ? Da čita titlove? 

16 godina

Glavni problem je u tom što svi ovi philips tv-i koji imaju ovo H/12 na kraju nisu original paneli.

Ovo je 100Hz, F HD model i sve to ali panel je napravljen za "drugo" tržište i radi ga neki tajvanac.

Glavna mana mu je kao i kod ostalih philips modela te serije i sa tim H/12 dodatkom kada se pušta neki kvalitetniji video preko usba, objekt koji je u kadru često zna titrati i oko njega se pojavljuju kopije tog objekta...to uglavnom izgleda jako loše.

Nije vezano uz tvoje pitanje ali i ovo ti može odgovoriti na tvoje pitanje bar dijelom. Koliko se sjećam, na zadnjoj stranici uputa imaš koje tipove prijevoda podržava.

Ali bi moralo raditi na principu isto ime kao i film u istoj mapi.

http://mrxa.3dhr.net/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice