Kupio sam taj televizor, 107cm ekran, lcd. Sad imam problema sa filmovima preko usb-a, dakle stavim film sa kompa na usb i titlove sa istim imenom kao i film (naravno .avi i .srt nije isto :P ) i stavim u televizor, sliku mi uredno učita, ali titlova nema nigdje???
Molim Vas pomoč :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko ne zna? :(
rifreš
700-800mb
Za konverziju? Ne kužim :P
Ford, a di da ugura taj DVD? :) daj malo pažljivije čitaj.
OP, što kažu upute? RTFM?
Philips uglavnom ne čita titlove. kupi neki media player (WD TV live) i riješeiš sve formate i sve titlove
Jel ima koji program preko kojeg mogu "zaljepiti" titlove na film ? Pa da tako ubacim u tv ?
Ili možda ima neki software skojim ga mogu nadograditi ? Da čita titlove?
Glavni problem je u tom što svi ovi philips tv-i koji imaju ovo H/12 na kraju nisu original paneli.
Ovo je 100Hz, F HD model i sve to ali panel je napravljen za "drugo" tržište i radi ga neki tajvanac.
Glavna mana mu je kao i kod ostalih philips modela te serije i sa tim H/12 dodatkom kada se pušta neki kvalitetniji video preko usba, objekt koji je u kadru često zna titrati i oko njega se pojavljuju kopije tog objekta...to uglavnom izgleda jako loše.
Nije vezano uz tvoje pitanje ali i ovo ti može odgovoriti na tvoje pitanje bar dijelom. Koliko se sjećam, na zadnjoj stranici uputa imaš koje tipove prijevoda podržava.
Ali bi moralo raditi na principu isto ime kao i film u istoj mapi.