Philips 42PFL5405 vs. Panasonic TX-P42S20E

poruka: 32
|
čitano: 11.194
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Philips 42PFL5405 vs. Panasonic TX-P42S20E
exe kaže...

kut vida oka nema veze sa gledanjem tv-a već to da oko vidi tri kadra, malo guglaj pa će biti jasnije, što si bliže ekranu a pokušavaš gledati sva 3 kadra to se oko više napreže, pa oko vidi 200° kad smo već kod toga, evo koja slika, nije nešto jer je uživo bolje ali barem se  vidi da imam ono o čemu se priča a ne rekla kazala.btw avatar je br rip s usb-a se gleda i slika je super sve radi glatko osim što nema titlova :(

pa daj si pusti tekmu u ligi prvaka u SD signal pa onda usporedi sa panasonicom,filmovi i materijali snimljeni  u HD izgledaju manje više slično na oko ali ipak večinu vremena se gleda SD materijal,barem je kod mene tako a mislim i kod velike večine drugih,a svaki cigo svojeg konja hvali.

i usput slika ti i nije nešto(kod mene je takva sa SD signalom)ali ako si zadovolja sve pet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 1:47 (honda_zg).
17 godina
neaktivan
RE: Philips 42PFL5405 vs. Panasonic TX-P42S20E

nije me bilo jedno vrijeme pa vidim da se nešto i pisalo, nehvalim svojeg konja i to se vidi u cjeloj temi, pisao sam samo što je na tv-u ok a što nije, nikad nisam rekao philips ovo a panasonic ono, al to nema ni veze, po fotkama sam napomenou da su loše pa tako da ni to nedrži vodu za komentiranja a što se tiče bilo kakvog signala to nebi znao jer imam  digitalnu kabelsku i sve više kanala nam prebacuju u hd tako da sam sa telkom zadovoljan. pa neznam zašto toliko frke oko tog panasonica, znam da je za plazme kralj a za lcd-e je manje više uz bok drugima. gledao sam u harvey normanu i panasonic i philips i sve to na oko izgleda slično ali na kraju je malo prevagnuo dizajn philipsa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice