Nestaje zvuk pri gledanju filmova na usb-u

poruka: 2
|
čitano: 834
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Nestaje zvuk pri gledanju filmova na usb-u

Cudne stvari se desavaju (ponekad).

Jednom sam gledao film i nestao je zvuk zadnjih 10 minuta filma.Drugi put sam gledao s slusalicama pa je isto nestao zvuk,kad sam resetirao film zvuk se vratio.Onda je jednom film zastekao tj slika je zamrznula i film je krenuo iz pocetka.Jednom je izbacio poruku da je film neispravan,kad sam ga pustio nakon 5 minuta radio je normalno.Mislim da su sve datoteke ispravne jer se to desavalo na jedno te istim filmovima koje sam gledao bez greske na istom usb-u,vise puta testirano.

Napomena to se događa kad film gledam na tv-u preko usb-a.

Jesu to neki elektronicki bugovi ili,zasto ponekad "poblesavi"? Cuo sam od dosta ljudi da im se događaju slicne situacije pa me zanima.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Nestaje zvuk pri gledanju filmova na usb-u
18wheels kaže...

Cudne stvari se desavaju (ponekad).

Jednom sam gledao film i nestao je zvuk zadnjih 10 minuta filma.Drugi put sam gledao s slusalicama pa je isto nestao zvuk,kad sam resetirao film zvuk se vratio.Onda je jednom film zastekao tj slika je zamrznula i film je krenuo iz pocetka.Jednom je izbacio poruku da je film neispravan,kad sam ga pustio nakon 5 minuta radio je normalno.Mislim da su sve datoteke ispravne jer se to desavalo na jedno te istim filmovima koje sam gledao bez greske na istom usb-u,vise puta testirano.

Napomena to se događa kad film gledam na tv-u preko usb-a.

Jesu to neki elektronicki bugovi ili,zasto ponekad "poblesavi"? Cuo sam od dosta ljudi da im se događaju slicne situacije pa me zanima.

Prespori usb, preveliki file, los player u televizoru. Spoji komp preko HDMI i nemas brige. Ja sam probusio 2 betonska zida i spojio tv sa 15 metarnim HDMI i USB extender/hub.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 1:09 (steelman).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice