LG plazma audio problem

poruka: 11
|
čitano: 4.181
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LG plazma audio problem

Imam ovu plazmu http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-plazma-tv-42PT353.jsp no ona nema ulaz 3.5mm. Imam 2.1 zvucnike koje bi spojio na nju, al kako. Pozadi ima opticki izlaz, dal postoji kakav konverter opticki na 3.5mm??

Jos jedno pitanje, gledam hd filmove preko usb stika al mi nekad na pola filma pocne kasnit audio za titlovima. Sta bi trebao kupit bolji stik? ili pak neki manji prijenosni hard disk??

Barcelona FC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LG plazma audio problem

jesi pogledao sa strane , nemoguce da nema audio out ! provjeri jeli jednak fps videa i titla , a ako je probaj usb spojit na neki drugi uređaj poput prijemnika ( znam da je slika losija al probaj ).

Daj, pogledaj si IP- adresu!!!
15 godina

Ima on audio out al je Digitalni izlaz (optički). Imam sat prijemnik, nije nesto, hd ne moze pokrenut.

Nasao sam nesto ovakvo Adapter Delock 3.5mm, jel bi to pasalo??

Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 19:52 (x18x05x).
16 godina
neaktivan

neznam bome jel pase , no cinimi se da ne . jel imas cinch , pa preko njih preko adaptera spojit na 3.5 ? cinimi se da nije do usb , spoji na pc pa pogledaj jel tamo kasni ?

Daj, pogledaj si IP- adresu!!!
15 godina

Neznam sam sta radit. Imam ti ja toga jos od prije al nista ne pase na plazmu. Bilo je do usb-a, star je dosta. 

Barcelona FC
15 godina

USB sada radi normalno.

Ostao je samo problem audio izlaza. Kakav konverter kupiti za opticki audi izlaz. Treba bi ga izvest na 3.5 mm.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina

???

14 godina
protjeran
x18x05x kaže...

USB sada radi normalno.

Ostao je samo problem audio izlaza. Kakav konverter kupiti za opticki audi izlaz. Treba bi ga izvest na 3.5 mm.

ako TV ima optični izlaz onda nema pretvaranja u analogni audio, već samo spajanje na AV receiver!!! kraj priče. nikakva kemijanja!

eh da, jedina moguća opcija ti je da preko scarta dobiješ zvuk van. treba ti scart koji ima audio out - crveni i bijeli cinc konektor

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 21:02 (smirnoff).
15 godina
smirnoff kaže...
x18x05x kaže...

USB sada radi normalno.

ako TV ima optični izlaz onda nema pretvaranja u analogni audio, već samo spajanje na AV receiver!!! kraj priče. nikakva kemijanja!

eh da, jedina moguća opcija ti je da preko scarta dobiješ zvuk van. treba ti scart koji ima audio out - crveni i bijeli cinc konektor

Skupa opcija onda.

Imam taj scart, radi samo na zemaljskim prog. Satelit, PC, USB ne rade sa njim.

14 godina
protjeran
x18x05x kaže...
smirnoff kaže...
x18x05x kaže...

USB sada radi normalno.

Skupa opcija onda.

Imam taj scart, radi samo na zemaljskim prog. Satelit, PC, USB ne rade sa njim.

da, a što si ti mislio...i sa USB i ostalima vjerojatno neće zvuk bit van i preko optičkog. zvuk van ide samo sa TV tunera jer ostale komponente imaju svoj audio izlaz (satelit, PC, video...)

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 21:42 (smirnoff).
15 godina
smirnoff kaže...
da, a što si ti mislio...i sa USB i ostalima vjerojatno neće zvuk bit van i preko optičkog. zvuk van ide samo sa TV tunera jer ostale komponente imaju svoj audio izlaz (satelit, PC, video...)

Znam, tako koristim PC i sat. Nista mi ne preostaje nego odustat od toga. Zahvaljujem na odg.

LOCK

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice