Kupio sam LED LCD LG 42LE4500, opremljen USB ulazom koji među ostalim podržava i .mkv... u biti, rijetko šta ne podržava.
Problem je u tome što pri reprodukciji filma sa USB sticka pred kraj filma audio počne kasniti za videom (glumcu se pomaknu usne, glas zakasni sekundu dvije). Provjerio sam na kompjuteru, nije do filma, na kompjuteru u GOM playeru radi normalno. Sve ostalo radi bez problema, video ne trza, titlovi rade savršeno, sve pet, jedino taj audio.
Zanima me da li je to do USB sticka? Koristio sam Kingstonov Data Traveler kapaciteta 4 GB, stariji model: (http://www.kingston.com/support/USBFLASHDRIVES/downloads/default.asp?s=DTI_HS).
Da li je taj USB stick ili stickovi općenito preslabašan/prespor da bi TV reproducirao filmove s njega? Ukoliko bih problem riješio s nekim eksternim hard diskom, što mi preporučujete:
1. 2,5" disk koji i napajanje crpi iz jednog USB utora, brzine 5400 rpm?
2. mrcinu sa vlastitim napajanjem, brzine 7200 rpm?
Inače, ako nekog zanima, TV ko TV je milina, slika je fantastična, kontrole odlične, ne zahtijeva nikakvo podešavanje, reproducira sve moguće, težina zanemariva, pošto je LED ne zagrijava se jako, daljinski je pila... sve pohvale.
Hvala unaprijed na odgovorima