LED tv Lg 49UF850V

poruka: 2
|
čitano: 1.170
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
LED tv Lg 49UF850V

Zamolio bih cijenje forumaše ako imaju iz prve ruke neku korisnu informaciju ili nekim slučajem posjeduju navedeni model navedenog tv da podijeli svoja dobra i loša iskustva. Zapeo mi je za oko ovaj model pa bih bio zahvalan za poneki zanimljivi detalji is stvarnog života. 

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-lg-49uf850v.aspx

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
LED tv Lg 49UF850V

Kako god bilo, isti model sam utarabio u subotu, dojmovi su do sad pozitivni iako još nisam uspio si postaviti željenu kvalitetu prikaza slike, dosta varira kvaliteta što je i normalno ali je bezprijekoran u pokazivanju FHD i UHD formata. UHD 60fps ide glatko bez meni primjećenih trzanja što je good, spojen je putem wi-fi na net i nema problema, sve radi kako treba, zvuk je ok mada sam možda očekivao nešto bolje obzirom da su ugrađeni zvučnici od Harman Kardon-a. Sve u svemu evo u 2 dana su ukratko dojmovi dobri a najveći minus je cijena (8k kn).

I da ne zaboravim, meni je veliki plus za remote control, veoma korisno i evo već sam se tako fino naučio na to da neznam kako bih nešto mogao po telki čačkati bez toga ( jako sam subjektivan ). Isto tako se može snimati tv sadržaj na USB ili ext HDD, uh to sam rekao mojoj ženi i sad joj moram ovaj tjedan snimati one turske pi....je da gleda kad se vrati iz popodnevne smjene. naravno da sam probao i 3D sadžaj, skinuo sam neki 3D film i meni osobno izgleda sasvim solidno, nije kao IMAX ali za doma super. Naravno da i to ovisi o kakvoj snimci se radi jer sam probao nekoliko i nisu baš svi pokazali dobar 3D. Tu je jedino problem 3D subtitle, al sam vidio da ima i za to neko rješenje pa bih se trebao i stim malo bolje upoznati.

I na kraju treba voditi računa o prostoru gdje se misli imati tv jer sam se ja malo jače zeznuo i danas moram po novi tv stalak jer ovaj kaj imam ( 90cm ) je nedostatan, trena se imati bar 120x40cm da bi to bilo to.

kratka recenzija na bosanski način 

lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 14:58 (Taraba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice