Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 47.950
|
čitano: 15.226.129
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
garfield1 kaže...
I evo šta piše u toj recenziji.. 

PUS8102 je snažan uspjeh na premium segmentu, od strane nizozemskog proizvođača

kao prvo okani se tih poljskih recenzija koje su počele hvaliti pilips baš nekako u isto vrijeme kad su kinezi napravili tvornicu sastavljaonicu kod njih

svaki cigo svoga konja hvali, pa tako i poljak hvali kineza koji investira kod njih

kao drugo, pilips više nije nizozemska, nego čisto kineska tvrtka koja je samo otkupila nizozemski brand i know-how

žalosno je samo što su nizozemsku posvećenost kvaliteti zamijenili jeftinim marketingom i još jeftinijim komponentama, igrajući na kartu nekadašnjeg philipsovog imena

garfield1 kaže...

Pa i tako kvalitetan Panasonic, nije ništa posebno bolji:)   A pored toga, se ne može Funai- Philips uspoređivat sa Philips Evropa:)) Ako bi bili to uglavnom Evropski Philips televizori, bi bila ocena osjetno bolja..

nema više "evropskih" pilips televizora

sve je to sad jedno te isto kinesko sranje koje se sklapa ovdje ili ondje, isključivo iz razloga lakšeg nastupanja na europskom tržištu i zaobilaženja eu pravila

ustvari pilips je danas trećerazredna marka i donekle ok izbor u rangu vivaxa, grundiga i sličnih proizvođača, pa tko voli nek izvoli

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
garfield1 kaže...
I evo šta piše u toj recenziji.. 

PUS8102 je snažan uspjeh na premium segmentu, od strane nizozemskog proizvođača

kao prvo okani se tih poljskih recenzija koje su počele hvaliti pilips baš nekako u isto vrijeme kad su kinezi napravili tvornicu sastavljaonicu kod njih

svaki cigo svoga konja hvali, pa tako i poljak hvali kineza koji investira kod njih

kao drugo, pilips više nije nizozemska, nego čisto kineska tvrtka koja je samo otkupila nizozemski brand i know-how

žalosno je samo što su nizozemsku posvećenost kvaliteti zamijenili jeftinim marketingom i još jeftinijim komponentama, igrajući na kartu nekadašnjeg philipsovog imena

garfield1 kaže...

Pa i tako kvalitetan Panasonic, nije ništa posebno bolji:)   A pored toga, se ne može Funai- Philips uspoređivat sa Philips Evropa:)) Ako bi bili to uglavnom Evropski Philips televizori, bi bila ocena osjetno bolja..

nema više "evropskih" pilips televizora

sve je to sad jedno te isto kinesko sranje koje se sklapa ovdje ili ondje, isključivo iz razloga lakšeg nastupanja na europskom tržištu i zaobilaženja eu pravila

ustvari pilips je danas trećerazredna marka i donekle ok izbor u rangu vivaxa, grundiga i sličnih proizvođača, pa tko voli nek izvoli

Da, ti si izgleda neki priznani stručnjak televizora i poznavanja što se tiče Philips televizora u Evropi, pa najviše znaš:)) A baš mi je drago, da je tema malo oživljela kad sam se vratio..

9 godina
Omfg, ovaj garfield jos uvijek istu praznu slamu mlati... A samo zbog njega sam, (kao i dosta drugih ljudi), prestao pratiti ovu temu. Vidim da nisam pogrijesio, lijep pozdrav svima osim garfieldu... :))
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Moj PC  
6 1 hvala 2
11 godina
garfield1 kaže...

Da, ti si izgleda neki priznani stručnjak televizora i poznavanja što se tiče Philips televizora u Evropi, pa najviše znaš:)) A baš mi je drago, da je tema malo oživljela kad sam se vratio..

nije to nikakva velika filozofija i ne treba tu biti nikakav stručnjak, dovoljno je malo proučiti povijest te tvrtke 

to što ti brkaš japanski funai i njihovu suradnju s philipsom koja je kasnije razvrgnuta i završila velikim sudskim postupkom i odštetom philipsu, pa u to umješavaš sjevernoamerički philips - tzv penac iliti philips electronics north america corporation - a koji veze nema s kineskim pilipsom, samo pokazuje da nemaš pojma o pojmu...

garfield1 kaže...

A pored toga, se ne može Funai- Philips uspoređivat sa Philips Evropa:)) Ako bi bili to uglavnom Evropski Philips televizori, bi bila ocena osjetno bolja..

ne postoji philips europa, već u raznim zemljama europe postoje različite philips tvrtke, poput philips healthcare, philips lighting, philips consumer products, philips semiconductors itd. itd. itd., a niti jedna nema veze s onim dijelom philipsa koji je otkupio kineski tpv i pod čijim imenom proizvodi televizore koji više veze nemaju s nizozemskom kvalitetom i inovacijama po kojoj je philips bio poznat u cijelom svijetu

to što su kinezi investirali u sastavljaonicu televizora u poljskoj ni u kom slučaju ne znači da je to pilips europa

no, sasvim je očekivano od samoprozvanog stručnjaka poput tebe da ustvari nema pojma i da brka sve to skupa u svojevrsni bosanski lonac na kojem je netko markerom napisao pilips

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
garfield1 kaže...

nije to nikakva velika filozofija i ne treba tu biti nikakav stručnjak, dovoljno je malo proučiti povijest te tvrtke 

to što ti brkaš japanski funai i njihovu suradnju s philipsom koja je kasnije razvrgnuta i završila velikim sudskim postupkom i odštetom philipsu, pa u to umješavaš sjevernoamerički philips - tzv penac iliti philips electronics north america corporation - a koji veze nema s kineskim pilipsom, samo pokazuje da nemaš pojma o pojmu...

garfield1 kaže...

A pored toga, se ne može Funai- Philips uspoređivat sa Philips Evropa:)) Ako bi bili to uglavnom Evropski Philips televizori, bi bila ocena osjetno bolja..

ne postoji philips europa, već u raznim zemljama europe postoje različite philips tvrtke, poput philips healthcare, philips lighting, philips consumer products, philips semiconductors itd. itd. itd., a niti jedna nema veze s onim dijelom philipsa koji je otkupio kineski tpv i pod čijim imenom proizvodi televizore koji više veze nemaju s nizozemskom kvalitetom i inovacijama po kojoj je philips bio poznat u cijelom svijetu

to što su kinezi investirali u sastavljaonicu televizora u poljskoj ni u kom slučaju ne znači da je to pilips europa

no, sasvim je očekivano od samoprozvanog stručnjaka poput tebe da ustvari nema pojma i da brka sve to skupa u svojevrsni bosanski lonac na kojem je netko markerom napisao pilips

Vidi se, da nemaš pojma:)) Radije se ti ljepo drži svog posla šta radiš, a tv tehnologiju ostavi nama koji znamo o čemu se radi..!

7 godina
protjeran
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

cika macak.

a zacto vas stalno, godinama banijaju sa cvih fojuma ? 

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće

3 0 hvala 2
6 godina
neaktivan
b4rt!mej kaže...
Garfild je placen od strane filipsa da ih reklamira po forumima u regiji.
Nedajte se navuci na njegovo prodavanje magle.
Do kraja dana ce ionako pokupiti karton. :)

Pojavi se cesto i na drugim TV forumima u regiji sa raznim imenima i cesto bude brzo banovan. Na benchmark.rs forumu ga ukapiraju nakon 2-3 posta i popusi ban a jedino mu se ovdje tolerise piskaranje i reklamiranje. Da se razumijemo, nemam ja nista protiv reklame ali postoje druga mjesta za to a ne forumi pa fino plati reklamu ili sponzorisani clanak i reklamiraj se tamo koliko hoces a ne po forumima da pise lazi.

13 godina
protjeran

Ajde dečki malo oladite..  Uopšte ti Binac6, nisi ni 2 mjeseca  na tom forumu a več si glavni:)) A što se tiče reklama izgleda, da malo mešate pojmove oko toga:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2018 18:11 (garfield1).

0 7 hvala 0
12 godina
neaktivan

Preporuka za tv od 120cm+ Full HD, do / oko 3000kn, a da nije Philips :P ? 

Za gledanje filmova s 3m udaljenosti, te za ps4. Ne treba smart, samo da je slika dobra.

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Cattoc_C kaže...

Za gledanje filmova s 3m udaljenosti, te za ps4. Ne treba smart, samo da je slika dobra.

https://www.segar.hr/tv-sony-kdl-49we665baep/sony-kdl49we665bae/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click  VA panel, HEVC

Ima još dobrih modela ali idu dosta preko tvog budgeta

spec https://www.displayspecifications.com/en/model/93731187

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 8:27 (Anđeo bez falinge).
12 godina
neaktivan

Tnx, to je prvi prijedlog koji sam do sada dobio. U emezzeti imaju par 120cm LG, Samsung tv-a ispod 3000kn, no pretpostavljam da oni nisu dobri/kvalitetni?
LG 49LJ515V Full HD LED TV - 2800kn
Samsung UE49M5002AKXXH Full HD LED TV - 3150kn
Samsung UE48J5002AKXXH - 2500kn

7 godina
protjeran
Cattoc_C kaže...

Tnx, to je prvi prijedlog koji sam do sada dobio. U emezzeti imaju par 120cm LG, Samsung tv-a ispod 3000kn, no pretpostavljam da oni nisu dobri/kvalitetni?

Ako si u blizini Emezzete i još možeš pogledati te modele odn. sliku, super.

Ček...ček...

mislim da ovaj ne čita HEVC (video >filmove, serije  s USb-a), mada ima DVBt-2 https://www.displayspecifications.com/en/model/6d30bf6  a koliko vidim ni LG ni drugi Samsung ne čitaju HEVC, no imaju tuner za HEVC

(moći ćeš pratiti buduće h265 kodiranje državnih programa ali ne i gledati kodirani film h265. (HEVC) s USb sticka )

no, to ti provjeri u trgovini jer nekad i te stranice sa specif. znaju prevariti a ja sam na poslu pa nemam vremena istraživati.

Ne treba kod tih iznosa "škrtariti", mislim pozitivno.

Sony koji sam ti preporučio ima sve za te novce.

čekajjj...ovaj model UE49M5002 kod njih 3999 kn a ne 3.150 (jedino ako je neki iz "izloga) https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-oled-tv/58656/samsung-ue49m5002akxxh-full-hd-led-tv

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 13:50 (Anđeo bez falinge).
15 godina

pozz svima,pikiram kupit novi tv,a kad kupujem ocu kupit posteni pa mi treba mala pomoc oko odabira.

Da nemam philips svjetla doma koje se mogu sinkronizirat s philips ambilightom uzeo bi sony braviu,no posto mi je ovo fora efekt u sobi za multimediju uzeo bi philips.

Prvo me zanima zasto mislite da su philips televizori losi (citao zadnjih par stranica).

Drugo,jel mi bolje uzet LED 4k HDR ili OLED HDR ? Citam da neki OLED imaju burn in efekt. A i LED pise HDR plus,a oled perfect hdr 99% wgg,neznam sto to znaci.

Gledam nesto od ovoga: LED : 49PUS8503/12  , 50PUS6703/12 , 49PUS6803/12

OLED: 55POS9002/12

Tv ce biti za plejku pro i gledanje 4k i fhd kanala preko satelita,najvise sport.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anđeo bez falinge kaže...
Cattoc_C kaže...

Ako si u blizini Emezzete i još možeš pogledati te modele odn. sliku, super.

Ček...ček...

mislim da ovaj ne čita HEVC (video >filmove, serije  s USb-a), mada ima DVBt-2 https://www.displayspecifications.com/en/model/6d30bf6  a koliko vidim ni LG ni drugi Samsung ne čitaju HEVC, no imaju tuner za HEVC

(moći ćeš pratiti buduće h265 kodiranje državnih programa ali ne i gledati kodirani film h265. (HEVC) s USb sticka )

no, to ti provjeri u trgovini jer nekad i te stranice sa specif. znaju prevariti a ja sam na poslu pa nemam vremena istraživati.

Ne treba kod tih iznosa "škrtariti", mislim pozitivno.

Sony koji sam ti preporučio ima sve za te novce.

čekajjj...ovaj model UE49M5002 kod njih 3999 kn a ne 3.150 (jedino ako je neki iz "izloga) https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-oled-tv/58656/samsung-ue49m5002akxxh-full-hd-led-tv

Inaće sam ok s tehnologijom i čak monitorima, no s TVima nisam nimalo upućen. HEVC recimo nemam pojma što je, no iz konteksta djeluje da mi to treba za čitanje filmova s USB-a, što meni vjerojatno ionako neće biti potrebno. Ako ga mogu spojiti na računalo, bio bi samo jako veliki monitor za komp i PS4. Ne planiram baš gledati hrt i druge televizijske kanale. No svejedno kontam da je plus ako ima DVB tako da ako ikad budem htio gledati nešt na kanalima, ne trebam DVB.

10 godina
Cattoc_C kaže...

Inaće sam ok s tehnologijom i čak monitorima, no s TVima nisam nimalo upućen. HEVC recimo nemam pojma što je, no iz konteksta djeluje da mi to treba za čitanje filmova s USB-a, što meni vjerojatno ionako neće biti potrebno. Ako ga mogu spojiti na računalo, bio bi samo jako veliki monitor za komp i PS4. Ne planiram baš gledati hrt i druge televizijske kanale. No svejedno kontam da je plus ako ima DVB tako da ako ikad budem htio gledati nešt na kanalima, ne trebam DVB.

Gledaj da ima dvb t2 jer ce ubrzo prec na taj standard,bar najavljuju tako.Sad tocno za taj hevc koliko znam to je standard koji podrzava vece rezolucije sa vecim brzinama da se ne gubi kvaliteta.Ne vjerujem da neces moc nista bas s usba pogledat.Sve ostale formate i standarde podrzvava koliko vidim ako se prica o M500 modelu.

Ako grijesim isporavi me ili potrazi na netu.

Pogledao sam taj model sad na linku sto je kolega stavio podrzava dvbt2 i h.264,ne mogu se sada sitit ali skoro svi,ako ne i svi torenti koje imam imaju u nazivu h.264 standard,tako d abi to trebao moc citat s usba kao i ostatak file-ova koji su navedeni u specifikacijam da podrzava tv.

Lp

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 16:31 (hrka11).
7 godina
protjeran
hrka11 kaže...

Gledaj da ima dvb t2 jer ce ubrzo prec na taj standard,bar najavljuju tako.Sad tocno za taj hevc koliko znam to je standard koji podrzava vece rezolucije sa vecim brzinama da se ne gubi kvaliteta.Ne vjerujem da neces moc nista bas s usba pogledat.Sve ostale formate i standarde podrzvava koliko vidim ako se prica o M500 modelu.

Ako grijesim isporavi me ili potrazi na netu.

Pogledao sam taj model sad na linku sto je kolega stavio podrzava dvbt2 i h.264,ne mogu se sada sitit ali skoro svi,ako ne i svi torenti koje imam imaju u nazivu h.264 standard,tako d abi to trebao moc citat s usba kao i ostatak file-ova koji su navedeni u specifikacijam da podrzava tv.

Lp

Ma jok.

h265 je potpuno drukčiji standard od h264.

Tv može imati h265 tuner i primati tako komprimiran signal (dvostruko smanjuje potrebu propusnosti) no čitanje komprimiranih filmova s h264 vs h265 je drugi problem.

Ako te zanima imaš na webu hrpu stručnih tumačenja o pixelima, bitovima ali mislim da je na ovoj temi to nebitno)

Skini si neki h265 odn. HEVC film ili epizodu serije, pa ako ti tv ili media player ne podržavaju to komprimiranje, moš se slikati.

uglavnom, ako ti film koji je komprimiran u h264 imaju 5 GB u HEVCu će isti film imati 2,5 GB

https://www.boxcast.com/blog/hevc-h.265-vs.-h.264-avc-whats-the-difference

Evo ti slika s IPT trackera (samo 2.4 GB a slika ISTE kvalitete kao kod 1080 h264 5/6 GB)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 17:51 (Anđeo bez falinge).
13 godina
protjeran
izvone kaže...

pozz svima,pikiram kupit novi tv,a kad kupujem ocu kupit posteni pa mi treba mala pomoc oko odabira.

Da nemam philips svjetla doma koje se mogu sinkronizirat s philips ambilightom uzeo bi sony braviu,no posto mi je ovo fora efekt u sobi za multimediju uzeo bi philips.

Prvo me zanima zasto mislite da su philips televizori losi (citao zadnjih par stranica).

Drugo,jel mi bolje uzet LED 4k HDR ili OLED HDR ? Citam da neki OLED imaju burn in efekt. A i LED pise HDR plus,a oled perfect hdr 99% wgg,neznam sto to znaci.

Tv ce biti za plejku pro i gledanje 4k i fhd kanala preko satelita,najvise sport.

A u kojem ambijentu češ najviše gledat ili večina po danu ili u mraku..?

7 godina
protjeran
Cattoc_C kaže...

HEVC odn h265 nije usko vezan za televizore već za video kompresiju.

S većinom kompjuterskih softverski playera danas možeš gledati HEVC jer su se svi brzo tome prilagodili i VLC i BS player i hrpa drugih pa su ljudi gledajući HEVC film na računalu to uzeli zdravo za gotovo.

7 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ovdje imaš:)

https://geizhals.eu/philips-55pos9002-a1655502.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&v=e

8602
https://geizhals.eu/philips-55pus8602-a1700850.html

6561
https://edigital.hr/led-televizori/philips-55pus656112-uhd-android-smart-ambilight-led-televizor-p575113?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

16 godina

edigital 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Prvo smo imali MPEG-1 koji je služio kao digitalni ekvivalent VHS-u i koji je bio namjenjen za gledanje filmova 352×240 (320×240) rezolucije sa CD uređaja.

Zatim smo imali MPEG-2 koji je iskorištavao veće brzine DVD uređaja. Ekvivalent S-VHS-u i rezolucije 720×480i za NTSC i 720×576i za PAL.

MPEG-3 za video nikad nije zaživio, ali veliki dio tog standarda je iskorišten u MPEG-1 Audio Layer 3 ili kako ga ljudi vole zvati MP3.

MPEG-4 (H.264, MPEG-4 AVC 'Advanced Video Coding') se koristi u BluRay uređajima i originalno je namjenjen rezoluciji 1080p (1920×1080, 60 fps).

MPEG-5 (H.265 HEVC 'High Efficiency Video Coding') se koristi u najnovijim UHD BluRay uređajima i koristi 2160p rezoluciju (3840×2160, 60 fps)

* MPEG-5 ne postoji ali je stavljen samo radi analogije sa prethodnim standardima. MPEG-x se često susreće sa H.26x iako standardi nisu identični. Npr. H.261 je nekoliko godina prethodio MPEG-1.

Svima je zajedničko to što je bitrate ograničen brzinom čitanja sa CD/DVD/BluRay/UHD BluRay-a i trenutno dostupnom hardverskom snagom.

H.265 je najefikasniji sistem kodiranja i omogućuje sažimanje videa na manju veličinu u odnosu na ostale ali uz daleko veću potrebnu snagu da bi se samo raspakirao a da o enkodiranju takvog videa i ne govorimo. To je npr. razlog zašto Kodi šteka kad mu postaviš da u letu mijenja UHD rezoluciju ili bitrate. Trenutno rasprostranjen (prihvatljiv) hardver jednostavno ne može u realnom vremenu enkodirati 70mbps UHD video.

Što se tiče TV prijenosa prvo smo imali analogni signal (ugrubo analogni oblik MPEG-2 sa početka priče). Trenutno imamo MPEG-4 sistem u kojem po svakom MUX-u imamo 4-5 (rezolucijom ispodprosječnih) kanala. Za dvije godine u istom tom MUX-u imati ćemo također po 4-5 kanala koji će biti veće rezolucije (i naravno da će nova rezolucija biti manja u odnosu na druge zemlje) i biti će kodirani sa efikasnijim H.265 codecom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 21:14 (Leon4rdo).

7 0 hvala 1
6 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ako imas novac za OLED onda kupi njega jer je to trenutno najnaprednija tehnologija sa ubjedljivo najboljom slikom. Ne brini se zbog burn-ina, uz malo paznje ga nikada neces dobiti. Sto se tice Philipsa, vidjeces zasto je los godinu-dvije nakon sto ga kupis.

13 godina
protjeran
Binac6 kaže...
izvone kaže...

Ako imas novac za OLED onda kupi njega jer je to trenutno najnaprednija tehnologija sa ubjedljivo najboljom slikom. Ne brini se zbog burn-ina, uz malo paznje ga nikada neces dobiti. Sto se tice Philipsa, vidjeces zasto je los godinu-dvije nakon sto ga kupis.

Ajde nemoj više plašit ljude i širit laži:)) Kod nas još uvijek rade recimo modeli Philipsa 6501, pa je godište 2016..Pa si izračunaj koliko ima radnih sati, ako radi 12 sati dnevno..

Pa je to početni rang 4K televizora:)) To je kao prvo. A kao drugo su tu garancije, ako se šta pokvari.. Jer kvare se svi televizori svih proizvođača i svih rangova televizora, i to dobro zapamti..! A može se televizor naravno pokvarit i poslije par mjeseci, jer tu nema garancije kako dugo če radit  to vredi sa sve proizvođače:)) Tako, da je sada več krajnije vreme, da prestaneš sa tvojom antireklamom..

12 godina

Već treću godinu ne možete prodati taj televizor . No jedno pitanje u vezi Philipsa. Zašto je EU komisija odlučila prije nekoliko dana kazniti kako ti kažeš 'najpovoljniju kupnju' Philips sa 30 mil € zbog namještanja cijena, a 'neisplativi" LG, Samsung, Sony i TCL ne. Zacijelo ne cijene kvalitetne komponente koje Philips ugrađuje u svoje televizore.

5 0 hvala 1
10 godina

Ma jok.

h265 je potpuno drukčiji standard od h264.

Tv može imati h265 tuner i primati tako komprimiran signal (dvostruko smanjuje potrebu propusnosti) no čitanje komprimiranih filmova s h264 vs h265 je drugi problem.

Ako te zanima imaš na webu hrpu stručnih tumačenja o pixelima, bitovima ali mislim da je na ovoj temi to nebitno)

Skini si neki h265 odn. HEVC film ili epizodu serije, pa ako ti tv ili media player ne podržavaju to komprimiranje, moš se slikati.

uglavnom, ako ti film koji je komprimiran u h264 imaju 5 GB u HEVCu će isti film imati 2,5 GB

https://www.boxcast.com/blog/hevc-h.265-vs.-h.264-avc-whats-the-difference

Evo ti slika s IPT trackera (samo 2.4 GB a slika ISTE kvalitete kao kod 1080 h264 5/6 GB)

Pa dobro,to sam i rekao,mozda samo na drugi nacin.

Citirao sam o ovo sto je on pisao radi toga sto vidim da tv podrzava h.264 i dvb-t2,a on ocito misli da nece moc nista citat s usb jer nema h.265.

Normalno da moze,ali ne moze filmove koji su komprimirani sa h.265.Mozda sam se na drugi nacin samo izrazio.

Origin_Steam: hrka11
15 godina

nocni,pod svjetlima philipsovog svijetla,rijeđe danju,al to nesmi imat veze koje doba dana se gleda. Više mi je sad burn in i zašto po vama philips nije dobar te što moram pazit da mi slika bude glatka kod brzih pokreta sporta i npr fife 19 na plejki. 

Uzimam u njemackoj sigurno,jer su cijene bolje,a i u jednom shopu zbog dugogodisnje suradnje imam dodatno jamstvo od godine dana. Gledam da uzmem što noviji,napredniji (4k,hdr su must have,oled i slicno ako mi bude sve top i ako se isplati)

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
izvone kaže...

nocni,pod svjetlima philipsovog svijetla,rijeđe danju,al to nesmi imat veze koje doba dana se gleda. Više mi je sad burn in i zašto po vama philips nije dobar te što moram pazit da mi slika bude glatka kod brzih pokreta sporta i npr fife 19 na plejki. 

Uzimam u njemackoj sigurno,jer su cijene bolje,a i u jednom shopu zbog dugogodisnje suradnje imam dodatno jamstvo od godine dana. Gledam da uzmem što noviji,napredniji (4k,hdr su must have,oled i slicno ako mi bude sve top i ako se isplati)

Traziti tv sa 100Hz panelom i po mogucnosti Sony jer jedino oni nemaju PWM pozadinsko osvjetljenje.

12 godina
neaktivan
Cattoc_C kaže...

https://www.segar.hr/tv-sony-kdl-49we665baep/sony-kdl49we665bae/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click  VA panel, HEVC

Ima još dobrih modela ali idu dosta preko tvog budgeta

spec https://www.displayspecifications.com/en/model/93731187

Evo ošo do emezette, našo taj tv čak, imaju ga, ali.... vrte na njemu neki video wimbledona ko s HRTa -_-' tako da nemam pojma kakva je slika zapravo, lol.

Ironični, jedini TV-i koje su imali tamo, da su bili traženih dimenzija i ispod 3k, su....3 Philips tv-a, kojima slika zbilja izgleda dobro jer se vrti njihov promo na njima. LG i Samsung su isto imali dobre slike & promo-e, no LG ima hrpu 108cm tv-a s super slikom, dok one s 124cm izgledaju lošije... Tako da i dalje ne znam što ću uzeti iskreno. Prodavač je rekao da će u 9.mj dobiti novu robu valjda, da je sve rasprodano zbog prvenstva. 

16 godina

znas kaj pusti te promoe to nije realan prikaz slike 

cak i smeche od philipsa izgleda dobro(izuzevOLED-a) 

ljepo zemi usb stick nafilaj ga filmovima,serijama cemu oces

i zamoli da di puste, ako bude osoblje bezobrazno odi dalje i neadaj se 

A ako naletis na neki koji je raspakiran,i jos da je dobra cijena zahtjevaj da ti udju u services

menu pa

da vidis koliko je panel sati odradio ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 22:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

znas kaj pusti te promoe to nije realan prikaz slike 

cak i smeche od philipsa izgleda dobro(izuzevOLED-a) 

ljepo zemi usb stick nafilaj ga filmovima,serijama cemu oces

i zamoli da di puste, ako bude osoblje bezobrazno odi dalje i neadaj se 

A ako naletis na neki koji je raspakiran,i jos da je dobra cijena zahtjevaj da ti udju u services

menu pa

da vidis koliko je panel sati odradio ;)

Ne znam jel bi to htjeli baš u emezzeti di jedva ulovim djelatnika na minutu jer su stalno zauzeti. Bio sam doslovno 2h tamo i jedva uhvatio 5 minuta s jednime. No čak i da uspije, ja stvarno ne znam koji TV bi htio da mi puste nešt s usb-a, a ima ih stvarno previše za isprobati svaki.

No možda budem probao I guess. Zbilja bi prvo htio imati nekog kandidata kojeg mogu uzeti. Da nisam čitao ovdje prvo, ta 3 philipsa bi djelovali kao jedina ok opcija jer ostalima slika ne izgleda dobro ni kada promo video vrte.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice