Koji iptv izabrati?

poruka: 369
|
čitano: 96.648
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Koji iptv izabrati?

Vi koji ste se meni javili..ako je netko uspio dogovorit odlično..lik se malo uplasio ovih hapsenja pa ne želi više primati nove kupce..šteta ako bude krenuo opet javim.

1 0 hvala 0
7 godina
Koji iptv izabrati?

jel netko ima neki dobar IPTV player za Win11 za preopuricit,sve kaj nadjem je blagi uzas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji iptv izabrati?

Može preporuka liste s domaćim sportskim kanalima (MaxSport, Arene i SportKlubovi) te s pristojnom videotekom. Može u inbox.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji iptv izabrati?
PCNjubara kaže...

jel netko ima neki dobar IPTV player za Win11 za preopuricit,sve kaj nadjem je blagi uzas...

iptv smarters pro

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
2 godine
Pozdrav, može mi netko proslijediti link ili neki kontakt za dobru IP listu i što je sve potrebno pošto nikad nisam imao navedeno, hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Koji iptv izabrati?

Ima li tko listu koja ima US programe, konkretno financijski program CNBC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
takoder ako ima ko preporuku iptv, arena sport, sportklub... itd primarno, i da ima par kanala za filmove
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2024 9:15 (godzilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji iptv izabrati?

...vidim tem umrla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Koji iptv izabrati?

bok. sretna nova godina.. ima netko kontakt za tog mega ott?

0 0 hvala 0
12 godina

Kontakt u PP

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 19:11 (DDavorin).
14 godina
Koji iptv izabrati?

Tvviet me nešto zeza u zadnje vrijeme pa ako netko ima preporuku da isprobam nešto drugo, molim na pp. Sportski kanali su mi prioritet. Arene, Sportklub, HNL.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...

Tvviet me nešto zeza u zadnje vrijeme pa ako netko ima preporuku da isprobam nešto drugo, molim na pp. Sportski kanali su mi prioritet. Arene, Sportklub, HNL.

koliko znam, jedino je reddevil u istom rangu sa tvviet, iako se vec neko vrijemene spominje pretjerano po forumu...

14 godina

Može kontakt na pp ako imaš. Ili netko drugi. Hvala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Koji iptv izabrati?

Šta mi slite za listu Global-Telecom ott

mmmm

0 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...

Može kontakt na pp ako imaš. Ili netko drugi. Hvala.

netko mi je prije nekoliko godina poslao kontakt u pp, ali ne mogu sada pronaći...pa ako ima tko kontakt, neka šalje... 

14 godina
Uzeo Blackstar prije mjesec dana i radi savršeno. Slika odlična, izbor kanala super. Osobno mi je i bolji od tvvieta.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
antimadridista kaže...
Uzeo Blackstar prije mjesec dana i radi savršeno. Slika odlična, izbor kanala super. Osobno mi je i bolji od tvvieta.

ima sve HR sportskeprograme?

16 godina
Koji iptv izabrati?

Isto koristim Blackstar, zadovoljan sa svime. Slika odlična, sve ide brzo, svi kanali su tu, rade uredno i lijepo su posloženi. Ponekad (jednom u tjedan dana) zna stream malo zakašljucat, ali nije mi se dogodilo da bi morao prekinuti gledanje ili da bi štekalo do razine da me smeta. A koristim najčešće za gledanje live utakmica. Delay od realnog vremena do streama je cca pola minute ili manje što je dosta malo. 

0 0 hvala 0
16 godina

koliko košta blackstar?

16 godina
Koji iptv izabrati?

Može netko poslati kontakte od te Blackstar liste pa da i to probam.

0 0 hvala 0
14 godina
Hacker002 kaže...

koliko košta blackstar?

1 godina 100€ za jednu konekciju. 120 za 3 konekcije istovremeno

JackIsBack kaže...

Može netko poslati kontakte od te Blackstar liste pa da i to probam.

Google "blackstar iptv" i prvi link

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
Ima netko neku listu i link za neki ok iptv ?
fokus na sportske exyu kanale

Pm pls

0 0 hvala 0
14 godina
Trebam IPTV, ako netko ima preporuku, javite se u PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Je li mozda blackstar u skorije vrijeme mjenjao email? koristio sam blackstar oko 4-5 mjeseca i sada u 12. mjesecu posaljem im poruku da provjere paypal jer sam uplatio za produzenje pretplate, i evo do sada nisu odgovorili, ni traga od njih ni od mojih novaca? a kada otvorim njihovu stranicu otvori mi praznu sliku, teksta uopce nema?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2025 21:30 (sp1d3r).
14 godina
Da, stranica trenutno ne radi. Mail je isti pošto su mi poslali test listu prije pet dana. Ne znam je li se što promijenilo u međuvremenu.
5 godina
Koji iptv izabrati?

Pozdrav

moze mi netko reci dal blackstar ima sky italia sport i mozda jos kontakt?

hvala 

0 0 hvala 0
6 godina
Molio bih kontakt za megaott ako može....hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Svi koji traze liste odite na aliexpress ili neki slicni drek i kupite od Kineza za 30€ na godinu. Nisam primjetil tocno nikakvu razliku, a koristio sam dvije godine. Same shit samo dirt cheap i dobijete listu svih kanala na planeti. Uzmite si probu jer i to daju pa vidite koji vam odgovara. Od tri dealera jedan je imal super sve bez problema dok su dva trokirali i pola kanala nije radilo.

EDIT:

Cak su mi pretplatu od 12 mjeseci pustili skoro 20 mjeseci da tece jer ih ocito boli ona stvar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 7:47 (NEW_MAN).
13 godina
suspendiran

Ima i za 13 eura godišnje sa aliexpressa. Mada je i 30 bagatela. Megaott.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 7:58 (Cryogenic).
14 godina
I vikendom ne radi nikad, a 99% nas tu koristi IPTV baš za sport vikendom. Imam megaott i na kraju mi je samo koristan za NBA koji pratim, u tu kasnu uru kad se igra NBA lista uvijek radi jer valjda nema preopterećenja. Ali vikendom u peak satima ne radi praktički nikad.
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice