Koji iptv izabrati?

poruka: 335
|
čitano: 76.472
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Koji iptv izabrati?

Koju app za google tve koristite?

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Koji iptv izabrati?
SimeKZ kaže...

Koju app za google tve koristite?

Iptv smarters pro.

13 godina
Koji iptv izabrati?

Pozdrav, ako moze link za megaOtt na PP. Hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Znači ne može 2 uređaja u različito vrijeme ili sam krivo shvatio?
Molim i meni link za original MegaOTT na PP.
14 godina
Ma lista je top, ali dok radi. Međutim, to je jedno veliko ali. Već drugi vikend zaredom lista ne radi za vikend kad su peak sati za nogomet. Ok. imaš tisuću kanala i sve to stoji, ali većina nas uzima IPTV za sport. Ako stalno pada kad svi gledaju nogomet onda nema baš koristi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Koji iptv izabrati?

Pozdrav, ja se ispričavam jer nije skroz vezano striktno za IPTV, no da ne otvaram novu temu, budem tu pitao.

Ukratko, trebao bih spojiti amazon fire stick 4k, preko kojeg gledam IPTV, na ethernet adapter kojeg nemam. Jel mi može netko preporučiti što da kupim? Koliko sam vidio na videu, treba mi sljedeće:

1. otg kabel (to mogu i sam naći).

2. ethernet adapter (svi linkovi koje sam gledao na amazonu su nedostupni za Hrv, kontaktirao rođake u Njem, isto se ne šalje niti tamo).

3. UTP kabel i naravno ruter. (imam sve), dakle samo pravi ethernet adapter.

evo i youtube video

, ako mi netko može potražiti pravi adapter, bio bih mu jako zahvalan! :) ovi linkovi s amazona nažalost nemaju dostavu za Hrv, a toliko tih adaptera ima i ne bih htio nešto krivo naručiti.

amazon fire stick 4k radi na Fire OS (praktički android, samo bez pre-instaliranih aplikacija za Android), te napajanje ide preko micro usb-a.

Idealno ako ima negdje u Velikoj Gorici ili Zagrebu da mogu otići po to, a ako ne, budem pričekao dok poštom stigne!

Unaprijed puno hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2024 20:57 (Marko_95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
U videu su ti linkovi na US Amazon, potraži te iste adaptere na DE Amazonu, amazon.de
Dostava ti je besplatna ako naučiš stvari preko 50 eura
3 godine
antimadridista kaže...
Jel i vama mega ott zafrkava subotom i nedjeljom? Svaki vikend kad želim gledati nogomet padne lista.

MegaOtt je teško, al bas tesko sranje od liste. Jedino dobro je što malo košta, iako ni tolko ne vrijedi.

Ako je nekome gust imat listu za ukras, bez ikakve podrške, onda neka ju koristi. Al uspoređivati najbolje domaće liste s tim kineskim čudom i reći da je to sve isto može samo osoba koja nema pojma kako to sve funkcionira.

10 godina
Marko_95 kaže...

Pozdrav, ja se ispričavam jer nije skroz vezano striktno za IPTV, no da ne otvaram novu temu, budem tu pitao.

Ukratko, trebao bih spojiti amazon fire stick 4k, preko kojeg gledam IPTV, na ethernet adapter kojeg nemam. Jel mi može netko preporučiti što da kupim? Koliko sam vidio na videu, treba mi sljedeće:

1. otg kabel (to mogu i sam naći).

2. ethernet adapter (svi linkovi koje sam gledao na amazonu su nedostupni za Hrv, kontaktirao rođake u Njem, isto se ne šalje niti tamo).

3. UTP kabel i naravno ruter. (imam sve), dakle samo pravi ethernet adapter.

evo i youtube video

, ako mi netko može potražiti pravi adapter, bio bih mu jako zahvalan! :) ovi linkovi s amazona nažalost nemaju dostavu za Hrv, a toliko tih adaptera ima i ne bih htio nešto krivo naručiti.

amazon fire stick 4k radi na Fire OS (praktički android, samo bez pre-instaliranih aplikacija za Android), te napajanje ide preko micro usb-a.

Idealno ako ima negdje u Velikoj Gorici ili Zagrebu da mogu otići po to, a ako ne, budem pričekao dok poštom stigne!

Unaprijed puno hvala.

Bok,

ne znam čemu panika..ali doslovno imaš original adapter od amazon za firestick. 
link za adapter na službenoj stranici 
dostava za hrvatsku bez problema.

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
16 godina

Overflow1984 

Koju listi bi ti preporučio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2024 9:15 (tintin).
16 godina

molim brisanje....

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2024 9:14 (tintin).
3 godine
tintin kaže...

Overflow1984 

Ne želim javno davat reklame ikome. 

Najbolji lijek je za to da se krene isprobavat redom jer glupo mi rec da je ta i ta lista najbolja kad tebi mozda ne bi odgovarala (individualno je to). Kažem samo da kod domaćih lista imas nemjerljivo bolje poslozeno sve, neopisivo je bolja korisnička podrška (makar je i tu ovisno o puno faktora), kvaliteta domacih kanala je bolja al svejedno to ima svoju cijenu koja nikako ne može biti tih desetak € godišnje. Kako njima uspjeva? Pa očito jer imaju neograničeno korisnika koji vide samo cijenu i manje bitna im je kvaliteta sadržaja (zbog tog je lako neki backup al nikako glavna i jedina lista).

12 godina
Može i meni link za megaott da probam...?

1 0 hvala 0
13 godina
Overflow1984 kaže...
tintin kaže...

Overflow1984 

Najbolji lijek je za to da se krene isprobavat redom jer glupo mi rec da je ta i ta lista najbolja kad tebi mozda ne bi odgovarala (individualno je to). Kažem samo da kod domaćih lista imas nemjerljivo bolje poslozeno sve, neopisivo je bolja korisnička podrška (makar je i tu ovisno o puno faktora), kvaliteta domacih kanala je bolja al svejedno to ima svoju cijenu koja nikako ne može biti tih desetak € godišnje. Kako njima uspjeva? Pa očito jer imaju neograničeno korisnika koji vide samo cijenu i manje bitna im je kvaliteta sadržaja (zbog tog je lako neki backup al nikako glavna i jedina lista).

Ja neznam kako to sve uspijeva onda Megaott'u sa jako dobrom slikom i to za euro mjesečno.  To šta padne lista 1x tjedno i vrati se nakon par minuta mogu prožvakat jer je ipak 1 euro. 10 eura preprodavačima mi je ipak malo previše, jebeš i 10 eura mjesečno ali ne želim biti ovca za šišanje. A kinez na vocapu odgovori dost brzo i full je susretljiv, ali naravno svakome svoje škare za šišanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 20:51 (Cryogenic).
8 godina

Hvala Cryonegic , lista je sasvim ok i za samo 1 euro mjesečno i kaj je najbolje rado odlično.

15 godina
Koji iptv izabrati?

Molim vas i meni link za megaott. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
Zašto na megaott listi HRT 1 ima titlove cijelo vrijeme na svim emisijama preko tivimate app, kakav im je to strim tog kanala, ili možda treba negdje to isključiti na TV-u u app sam probao ali ne vrijedi i dalje idu titlovi.

0 0 hvala 0
9 godina
ircro kaže...

Može li mi molim vas netko tko ima MegaOtt odgovoriti na ovo pitanje?

Ideja bi bila da stavim listu na Android box i na mobitel pa gledam po potrebi na jednom ili drugom.

16 godina
Koji iptv izabrati?

probajte kontaktirat njihovu korisničku službu da vidite šta oni kažu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Morala bi ići na više uređaja, ali ne u isto vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 18:15 (tintin).
13 godina
ircro kaže...
ircro kaže...

Ideja bi bila da stavim listu na Android box i na mobitel pa gledam po potrebi na jednom ili drugom.

Nemogu oba uređaja istovremeno, ali možeš kupit extra račun, extra euro mjesečno i gledat na dva uređaja istovremeno ukoliko je potrebno, ukoliko nije potrebno onda po potrebi malo na jednom malo na drugom uređaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 18:59 (Cryogenic).
16 godina
Cryogenic kaže...
ircro kaže...
ircro kaže...

Nemogu oba uređaja istovremeno, ali mogu jedan po jedan, ali možeš kupit extra račun, extra euro mjesečno i gledat na dva uređaja istovremeno ukoliko je potrebno, ukoliko nije potrebno istovremeno onda po potrebi malo na jednom malo na drugom.  uređaju.

aj posalji nama zainteresiranima....nema odgovora na pm :)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
13 godina
Jel tko može dati upute kako kupiti direktnu mega ott listu i znati da je ispravna?

0 0 hvala 0
9 godina
Cryogenic kaže...
ircro kaže...
ircro kaže...

Nemogu oba uređaja istovremeno, ali možeš kupit extra račun, extra euro mjesečno i gledat na dva uređaja istovremeno ukoliko je potrebno, ukoliko nije potrebno onda po potrebi malo na jednom malo na drugom uređaju.

Hvala, to je u redu.

Znaš li možda što se desi kad se pokrene na oba uređaja u isto vrijeme? Je li izbaci prvi uređaj, ne dozvoli drugome a prvi nastavi raditi ili zaključa account?

13 godina
ircro kaže...
Cryogenic kaže...
ircro kaže...
ircro kaže...

Hvala, to je u redu.

Znaš li možda što se desi kad se pokrene na oba uređaja u isto vrijeme? Je li izbaci prvi uređaj, ne dozvoli drugome a prvi nastavi raditi ili zaključa account?

Ništa strašno, samo počne prebacivat kanale sam od sebe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 19:51 (Cryogenic).
9 godina
Cryogenic kaže...
ircro kaže...
Cryogenic kaže...
ircro kaže...
ircro kaže...

Hvala, to je u redu.

Ništa strašno, samo počne prebacivat kanale sam od sebe.

I to mi je OK, bitno da ne zaključa account.

Možeš li mi molim te poslati link na PP pa da uzmem listu? Hvala unaprijed.

9 godina
Koji iptv izabrati?

Je li jos kome na tvvietu prekida zvuk na areni sport 2 (real - milan) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 22:57 (MaciStyle).

1 0 hvala 0
14 godina
Cryogenic kaže...
Overflow1984 kaže...
tintin kaže...

Overflow1984 

Ja neznam kako to sve uspijeva onda Megaott'u sa jako dobrom slikom i to za euro mjesečno.  To šta padne lista 1x tjedno i vrati se nakon par minuta mogu prožvakat jer je ipak 1 euro. 10 eura preprodavačima mi je ipak malo previše, jebeš i 10 eura mjesečno ali ne želim biti ovca za šišanje. A kinez na vocapu odgovori dost brzo i full je susretljiv, ali naravno svakome svoje škare za šišanje.

Malo si pretjero s pohvalama te liste. 

Nit je kinez brz u odgovoru na wappu osim ak ne zivis u kineskoj vremenskoj zoni, nit normalne domace liste moraju bit 10e mjesecno a i ovo "nasi preprodavaci" ne priznam, sve je usminkano da izgleda kako treba i response time na wapu je stvarno skoro odma.. 

Ajd bar si prizno da padne lista jednom tjedno kolko ti gledas, ko zna kolko puta zapravo padne jer postoje ljudi koji nemaju antenu pa je iptv non stop upaljen. 

I zadnje pitanje kak je 1e mjesecno? Ja za tu cijenu nisam mogo dobit kad sam probavao.

I jebem ti listu koja radi samo na njihovoj posebnoj aplikaciji, nista nije ravno tivi mate programu za iptv al dobro, mora da i to samo ovce placaju. 

Jebes i audi kad je skoda bolja za manje para..

Megaott dobra backup lista ili za tv u spavacoj tolko da nesto imas.. Nista vise od toga, govorim iz prve ruke kao covjek kojeg ne jebe placao euro ili 5 eura mjesecno, hocu kvalitetu, sminku i podrsku, dakle hocu audi, necu skodu.

Pisem ovo da neko ne pomisli da je megaott vrh vrhova najbolje najjace (neko kog ne jebe kostalo euro ili 5e).. 

13 godina
domac5 kaže...
Nit je kinez brz u odgovoru na wappu osim ak ne zivis u kineskoj vremenskoj zoni

Ti garant preprodaješ, jedino preprodavači ovako razgovaraju kad im dođe konkurencija, žulja te i žulja iz posta u post, djenja bok i sretno s poslom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 0:40 (Cryogenic).
9 godina
MaciStyle kaže...

Je li jos kome na tvvietu prekida zvuk na areni sport 2 (real - milan) 

Nije do njih, isto je bilo i na A1 gdje sam gledao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice